fbpx

Bedankt!

Wat tof dat jij de ‘Hormoongelukplanner’ al in de voorverkoop hebt gekocht! Zodra de planners binnen zijn (medio begin oktober) zal er een pakketje jouw kant op komen met nog een extra verrassing!

Maar we hebben nóg iets extra’s voor je!

Namelijk een eenmalige mega aanbieding!

Met het boek en de planner is er nu ook een begeleidende training ontwikkeld die jou heel praktisch stap voor stap helpt om die balans in jouw leven te optimaliseren. Zo kan je jouw gezondheid, werk en privé op elkaar afstemmen.

Omdat de planner na de lancering naar jou toe komt, kan jij de online training bestellen met een mega pre-sale korting, voor geen € 197, maar slechts 47 euro.

De online training Hormoongeluk is dé manier om jouw leven in balans te brengen én te houden. Je gaat aan de slag met thema’s als het integreren van jouw cyclus in jouw leven, veranderkracht, grenzen, leefstijl, financiën, jouw carrière en toekomst.

Vandaag is hét moment om focus voor jezelf te pakken én een BALANCEKEEPER te worden! Jij bent in staat om balans te vinden én te behouden! Deze training helpt je om dat te bereiken.

Met 8 modules vol inspiratie, video’s, opdrachten en extra’s geef jij jouw leven een positieve draai én weet jij hoe jij rust en balans kunt vinden in jouw drukke bestaan.

Dit is absoluut een koopje, zeker aangezien ik weet dat alle lessen die ik geleerd heb je absoluut meer grip, vreugde en plezier in je leven gaan geven.

PS: deze aanbiedingsprijs kom je nergens anders tegen, dus pak je kans! 😉

 Lieve groetjes,
Marije

Bekijk Marije´s persoonlijke boodschap voor jou: