fbpx

Boost jouw team in één dag

Nog krachtiger communiceren als team?

Krachtige communicatie is dé sleutel voor een sterk team, waarbij elk teamlid zich gemotiveerd inzet voor het teamresultaat

“Your ability to communicate is an important tool in your pursuit of your goals, whether it is with your co-workers or your clients and customers.”
– Lee Brown

Ontdek jouw/jullie communicatiekracht

Ontdek zowel jouw persoonlijke als jullie gezamenlijke communicatiekracht als team. Zo kun je onderling krachtig communiceren en een sterk team bouwen. Bovendien werpt het ook zijn vruchten af richting o.a. andere teams, klanten en toeleveranciers.

Vraag een offerte aan voor een in company training voor jouw team.

Herken je dit?

 • Er heerst een onprettig sfeer in het team.
 • Teamleden lijken langs elkaar heen te communiceren, met het ene misverstand na andere als gevolg.
 • Er wordt meer óver elkaar gesproken, dan mèt elkaar.
 • Teamleden werken elkaar eerder tegen, dan dat ze elkaar helpen en ondersteunen.
 • Het vertrouwen in elkaar ontbreekt. Er zijn freeriders, teamleden die met de successen van anderen meeliften maar zelf onder de norm presenteren.
 • Op de werkvloer zijn er conflicten.
 • Teamleden sluiten zich af, ze worden onverschillig en hebben hun passie en toewijding voor hun werk verloren.
 • De teamleden zijn niet gericht op de teamprestatie, maar zijn gericht op de ontwikkeling van hun eigen carrière.
 • Met een verandering voor de boeg ontstaat er onrust, onduidelijkheid en chaos.

Hoe zou het zijn als…

 • Het team ontdekt wat haar kracht is, maar ook waar potentieel, groei en ontwikkeling ligt.
 • Teamleden begrip en inzicht krijgen in elkaars communicatiestijl, waardoor ze elkaar leren te begrijpen en waarderen.
 • Teamleden inzicht krijgen in elkaars tops, waardoor ze weten wat ieders unieke bijdrage is in het team.
 • Elk teamlid zijn eigen (on)bewuste verwachtingen en drijfveren in communicatie ontdekt, waardoor hij beter kan communiceren over de eigen behoeften en grenzen.
 • Elk teamlid ook na deze training verder kan werken aan een praktische toepassing van de eigen communicatiekracht.
 • De teamleden inzicht in hun leerstijlen krijgen en op die manier een passende vorm voor persoonlijke ontwikkeling kunnen inzetten.
 • Elk teamlid inzicht krijgt op persoonlijke randvoorwaarden voor verandering en daarbij inzicht heeft in wat hij nodig heeft om de beste keuze(s) te maken en mee te kunnen bewegen in de veranderingen.

Over ons

Ik ben Marije, initiatiefnemer van de Bureau Delight. De slogan van de Academy is: ‘Ontdek de kracht van diversiteit’. Dat is absoluut een van mijn levensmotto’s. Juist op het moment dat wij als teamleden de waarde van diversiteit inschatten, kunnen we de verschillen vieren én inzetten om doelen te bereiken. Wanneer de sfeer in een team goed is en teamleden lekker in hun vel zitten, werpt dat zeker te weten zijn vruchten af.

Mensen zijn gemotiveerd om zich in te zetten voor het teamresultaat en het leiderschap weet als geen ander hoe ze zorg kunnen dragen voor de teamleden. Graag kom ik, eventueel samen met een andere trainer, bij jouw team langs om jullie in één dag een boost te geven. Dan beleven we met elkaar een onvergetelijke dag vol eye openers en gezelligheid. Bovendien gaat iedereen naar huis met een rijkdom aan persoonlijke inzichten.

Bureau Delight - Marije van den Berg

Wat kan de training ‘Boost jouw team in één dag’ opleveren?

 • Het team krijgt een boost in samenhorigheid, plezier en samenwerking.
 • De teamleden krijgen inzicht en respect voor elkaars persoonlijke kracht en uitdagingen; dààr ontstaat de kracht van diversiteit waarin elk teamlid een unieke bijdrage levert aan het team.
 • Het team krijgt inzicht in zijn teamkracht en uitdagingen, door een analyse van alle 7LIFE assessments. Zo wordt het team zich bewust van de kracht van de unieke samenstelling aan teamleden, maar ook van de valkuilen als team.
 • Elk teamlid ontdekt zijn communicatiekracht. Zo is hij zich bewust van zijn behoeftes en (on)bewuste verwachtingen, maar kan hij ook aansluiten bij de communicatiestijl van een teamlid. Zo is er hoor en wederhoor en ligt de focus op elkaar begrijpen en versterken.
 • Elk teamlid wordt zich bewust van zijn mindset, waarbij hij ontdekt wat zijn behoeftes en overtuigingen te maken hebben met groei, verandering en samenwerking.
 • Elk teamlid denkt actief na over zijn ontwikkelmogelijkheden en een mogelijke follow-up.

Wat kun je verwachten?

Na de offerteaanvraag nemen wij contact met je op over de datum en de kosten van de training ‘Boost je team in één dag’. De kosten zijn afhankelijk van het aantal teamleden, en de wensen rondom locatie en/of catering. In het eerste contact bespreken we ook de behoefte van het team en wat je wilt bereiken met de training.

Zodra de offerte akkoord is, ontvangt elk teamlid per mail een persoonlijke inlogcode voor het 7LIFE assessment. Het invullen van het assessment duurt ongeveer 1 – 3 uur. Het is mogelijk om het invullen te onderbreken en later te vervolgen. Tijdens de training krijgt het team een gezamenlijke terugkoppeling en uitleg van het 7LIFE rapport en het teamresultaat. Indien gewenst kunnen teamleden na de in company training verdere coaching ontvangen.

Wil je eerst vrijblijvend overleggen?

Dat snappen wij helemaal! We kijken ernaar uit je te spreken! Mail Marije of plan een belafspraak met haar in zodat we vrijblijvend kunnen bespreken of de training Boost je team in één dag aansluit bij jouw team, of dat je wellicht liever kiest voor een maatwerk training!

Wat anderen vertellen

Ik heb nog wat vragen

De training kan zowel intern gegeven worden als op een externe locatie. Indien gewenst denken wij actief mee over een geschikte locatie.

De kracht van de training ligt in de persoonlijke vertaalslag van de theorie naar de praktijk van elke dag. Het 7LIFE assessment is dé manier om zowel inzicht te krijgen in de kracht van het team, maar ook de unieke inbreng van elk teamlid. Zo kunnen zowel de teamleden als het leiderschap op een effectieve manier bij elkaar aansluiten. Zo kun je als team excellent samenwerken.

Wanneer er behoefte is aan meer coaching kunnen teamleden coaching op maat ontvangen. Dit kan zowel online, middels wandel coaching of in de coachpraktijk van de coach.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

  Offerte voor: *

  Uit hoeveel teamleden bestaat jullie team?