fbpx

VERZEND- EN LEVERINGSBELEID

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen proberen wij binnen twee werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Indien je een coachtraject aangeschaft hebt, nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om kennis te maken en het traject in te plannen. Dat doen wij altijd in samenspraak met jou. De inlog voor de online academy ontvang je vervolgens per mail.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 4,95 voor de boeken die wij aanbieden.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat jij een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom jij de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

LET OP dit geldt uitsluitend voor papieren producten zoals boeken, bijbelstudies of curriculums. Digitale producten kunnen niet retour worden gezonden.

Je heeft na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Bovendien zijn de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien jij gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@klareliefdestaal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt jij het product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@klareliefdestaal.nl. Wel draag jij zelf de kosten voor terugzending van het product.”

LET OP dit geldt uitsluitend voor papieren producten zoals boeken, bijbelstudies of curriculums. Digitale producten kunnen niet worden geruild.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.