fbpx

Plan GRATIS jouw coachcall en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Als Bureau Delight willen we jou in je kracht zetten, zodat je gaat ontdekken wat je allemaal in huis hebt en hoe je dat in kunt zetten in je leven. Jij mag namelijk zichtbaar zijn en uitdelen van wie je bent. Daarom bieden we jou een GRATIS kennismakingsgesprek aan, waarin jij jouw verhaal kunt delen en van ons meteen een handvat krijgt om mee aan de slag te kunnen. Natuurlijk kijken we ook met je mee of we in jouw proces nog meer voor je kunnen betekenen.

Ps. wist je dat veel werkgevers onze coaching vergoed?! Dat is absoluut een aanrader.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw weg naar persoonlijke groei. Klik op de button onder de naam van Marije, Lyda of Hanneke om jouw gratis coachcall van 30 minuten in te plannen.

Klik op de belbutton om een GRATIS belafspraak te maken met een van onze coaches. 

Marije van den Berg

Marije van den Berg

Het brein achter Bureau Delight, de plek voor vrouwen die verder willen ontwikkelen.

Hoi, Ik ben Marije van den Berg, initiatiefnemer van de Bureau Delight. Ik geniet enorm van mensen die opbloeien en in hun kracht gaan staan. Jaren terug kwam ik tijdens een coach traject in aanraking met 7LIFE en ik was meteen enthousiast! De inzichten die ik hierin kreeg waren baanbrekend. Zo werd 7LIFE onderdeel van mijn ontwikkeling als vrouw, ondernemer en trainer. Ik geniet enorm van buiten zijn en leven! Zo ben ik elk jaar in de sneeuw te vinden en sport ik het liefst elke dag! Als je bij me komt eten krijg je haast nooit hetzelfde voorgeschoteld. Dat komt ook wel een beetje omdat er altijd een vleugje Marije aan een recept toegevoegd wordt, wat elke keer weer anders is. Een levensgenieter, ja zo kun je mij zeker noemen! Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten en te inspireren op jouw levensreis.

Lyda Struijk

Lyda Struijk

Coach en trainer

Hoi, ik ben Lyda Struijk. Sinds voorjaar 2023 ben ik bij Bureau Delight als trainer en coach.
Ik kijk er enorm naar uit jou te ontmoeten.

Trainer Hanneke van der Meer

Hanneke van der Meer

Trainster/coach

Hoi, ik ben Hanneke, coach en trainer in (persoonlijk) leiderschap en samenwerking. “Tell them your dream” is een motto in mijn werk. Dit is een uitroep van Mahalia Jackson naar Martin Luther King. Waarop hij zijn rede eindigt met een van de meest iconische speeches ooit. Ik geloof dat wij allemaal aanmoedigers als Mahalia nodig hebben. Die aanmoediger wil ik zijn voor jou en je team, zodat je dat gaat doen wat alleen jij voor je ziet en wat juist jij kan toevoegen aan de wereld. Naast mijn werk geniet ik van een goed boek, bioscoop bezoekjes, koken en goede koffie of wijn drinken met vrienden.

Wat anderen vertellen

Don’t aim at succes – the more you aim at it and make it a target, the more you are going to miss it. For success, like happiness, cannot be pursued; it must ensue, and it only does so as the unintended side-effect of one’s dedication to a couse grerater than oneself or as the by-product of one’s surrender to a personother than oneself.

– Viktor E. Frankl – Man’s Search For Meaning

Get inspired