fbpx

Klaar met die kwetsbaarheid?!

Wil jij zelfverzekerd door het leven gaan?

Je eigen kwetsbaarheid zien, waarderen én krachtig in zetten.

“Kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering”
– Brené Brown

Ontdek wat jouw kracht is

In slechts 12 weken* ontdek je wat jou kenmerkt, wat jouw kracht is en hoe je jouw kwetsbaarheid krachtig in kunt zetten. Je ontmantelt negatieve gedachtes en gaat aan de slag met de impact van negatieve gebeurtenissen in je leven. Op die manier kom je in vrijheid en kun je authentiek in het leven staan en zelfbewuste keuzes maken. Het verandert de manier hoe je naar jezelf, je omgeving en de wereld kijkt! Zo word je uitgedaagd om dátgene wat jij in huis hebt ook te delen op je werk- of in je privé leven.

Meld je nu aan om ook positief in het leven te staan!

* Het kan in 12 weken, maar jij mag je tempo bepalen. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

Herken je dit?

 • Belemmerende overtuigingen poppen steeds weer in je hoofd en lijken je ook letterlijk te belemmeren in je leven. Hoe stappen anderen daar zo makkelijk overheen?
 • Vergelijken met een ander is 1 van de beste dingen die je kunt doen om jezelf enorm tegen te houden. Maar jij blijft je maar meten aan de lat van een ander. Waarom kun je je niet gewoon meten aan je eigen lat en eindelijk die vrijheid voelen.
 • Complimentjes wegwuiven ben jij kampioen in. Voor je het weet vliegt het alweer je mond uit. Maar het is dan ook wel verrekte lastig dat compliment echt te aanvaarden.
 • Tijdens meetings op je werk of tijdens een feestje heb je jezelf aangeleerd om vooral op de achtergrond te zijn en vooral niet te zeggen wat je denkt. Als je dan toch wel eens iets zegt kun je daar achteraf in je hoofd nog tijden mee bezig zijn: wat heb ik gezegd, wat vond iedereen ervan, hoe kwam ik over…
 • Onzekerheid steekt steeds weer de kop op. Je voelt je geremd om jezelf te zijn, je mening te geven en te doen waar je écht goed in bent.
 • Op de een of andere manier ben je steeds weer in staat om opmerkingen of blikken van mensen negatief te framen, te vertalen, naar jezelf. Ook als je diep van binnen wel weet dat mensen het niet negatief bedoelen, voor jou voelt het écht zo.
 • Sommige gebeurtenissen in je leven hebben vandaag de dag nog steeds zoveel impact op je, ze belemmeren je om in vrijheid keuzes te maken of je vrij te voelen.
 • Je emoties zijn soms een wirwar aan gevoelens die je niet altijd kunt plaatsen of waar je niet altijd op een gezonde manier mee kunt dealen.

Hoe zou het zijn als…

Zelfverzekerd

Je zelfverzekerd door het leven kunt gaan, waarbij je weet wat je kunt. Zo hoef je jezelf niet constant af te vragen of je wel goed genoeg bent of bang te zijn dat je arrogant bent als je iets inderdaad goed kunt. Nee, je weet wat de kracht is die er in je ligt. Je talenten die klaarliggen om verder ontdekt en ontwikkelt te worden. Je ontdekt de potentie die er in je ligt!

Angstvrij

Zo kun je angstvrij door het leven gaan, waarbij je op onzekere momenten de angst aan kunt kijken en kunt overwinnen. Juist door inzicht te krijgen in reële angsten en irreële angsten én hoe jij bewuste keuzes kunt maken om vanuit eigenaarschap keuzes te maken.

Grip

Je de kracht van kwetsbaarheid ziet, in plaats van het als je zwakte of valkuil te zien. Je krijgt grip op je emoties en daarmee grip op je leven. Bovendien leer je de momenten te herkennen dat je niet lekker in je vel zit en je niet in je kracht staat. Op die manier kun je het erkennen, ermee dealen deze momenten voorkomen of vroegtijdig actie ondernemen.

Stralend

De wirwar aan gedachten wordt niet meer aangestuurd door een innerlijke criticus, maar je ontdekt dat die criticus in jou jouw grootste fan wordt. Je staat authentiek in het leven en je meet jezelf niet meer aan de lat van een ander. Je kunt complimentjes van andere mensen aanvaarden en doen waarvoor je gemaakt bent. Daarbij sta je niet meer in de schaduw van een ander, maar in je eigen licht! Stralend, op de plek die bij jou past!

Over mij

Ik ben Marije, trainer en coach. Als 22-jarige vrouw vroeg ik een zaal vol met vrouwen (die allemaal zeker 30+ waren): ‘Wat voor cijfer zou jij jezelf geven? Als je kijkt naar jezelf als vrouw? Als partner? Wellicht als moeder? Wat voor cijfer geef je dan jezelf?’

Mijn openingszin tijdens een inspiratie ochtend voor vrouwen. Zo’n 50 paar ogen keken mij aan, geschokt door de confronterende vraag die ik stelde. Verrast door mijn directheid en pijnlijk geconfronteerd met hun eigen onzekerheid. Achterin de zaal begon er een vrouw te huilen, de tranen rolden over haar wangen…

Dat moment staat in mijn geheugen gegrift.
Daar ontstond mijn passie.

Mijn verlangen om vrouwen te versterken én ze inzicht te geven in alles wat ze in huis hebben maar gewoon niet doorhebben. De eigenschappen die je als ‘gewoon’ aanneemt, maar die van gigantische waarde zijn!

Dat is waar ik me vastbeet in thema’s als zelfbeeld, eigenwaarde, zelfzorg en de kracht van diversiteit. Zo ontdekte ik een leven in volheid, waarin ik authentiek kan leven en keuzes kan maken. Zelfbewust, waarbij ik mezelf absoluut bewust ben van mijn uitdagingen en mijn fouten. Maar weet je, laten we eerlijk zijn, iedereen kent ze van zichzelf. Maar ik geloof dat het zo goed is om onze kwaliteiten te vieren, om uit te delen van onze overvloed en onze kracht en zo in vrijheid keuzes te kunnen maken en van betekenis te zijn voor de mensen om ons heen. Zo kun je authentiek door het leven gaan, op een gezonde manier voor jezelf zorgen en leven vanuit balans.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw unieke verhaal te horen. De vanzelfsprekendheden vanwaar jij naar de wereld om je heen kijkt. De eigenaardigheden die jou zo kenmerken. De kracht die er van nature al in jou ligt! Zodat jij zichtbaar wordt op de plek die bij jou past.

Wat kan Klaar met die kwetsbaarheid?! jou opleveren?

 • Je hebt een gezond zelfbeeld
 • Je bent zelfbewust
 • Je weet waar je krachten en je uitdagingen liggen
 • Je hebt helpende gedachtes in plaats van belemmerende gedachtes
 • Je hebt ontdekt dat je nog meer potentie hebt, meer dan je ooit dacht
 • Je vergelijkt jezelf niet meer met anderen
 • Je ontwikkelt je talenten en zet deze in
 • Je kunt op een gezonde manier grenzen aangeven
 • Je bent zichtbaar op een manier die bij jou past
 • Je kunt gevraagde of ongevraagde feedback op een goede manier vertalen, zodat het je verder helpt in je groei en ontwikkeling
 • Je hebt dingen uit het verleden opgeruimd
 • Je bent vrij om lief te hebben en geliefd te zijn
 • Je kunt complimentjes ontvangen en uitdelen
 • Je kunt op een gezonde manier omgaan met je emoties, sterker nog, je kunt ze inzetten om jezelf te verbinden met anderen
 • Je kunt je kwetsbaarheid zien, waarderen én krachtig inzetten!
 • Je voelt je vrij

Wat kun je verwachten?

Na je aanmelding krijg je direct toegang. Het programma bestaat uit praktische thema’s met korte video’s, opdrachten en een inkijkje in het persoonlijke leven van Maroesja en Marije. Je kunt direct de hele training inzien en in jouw eigen tempo aan de slag. Tevens krijg je toegang tot jouw 7LIFE assessment. Met jouw 7LIFE assessment in handen gaat er een wereld voor je open, het is een feest der herkenning wanneer je jouw kracht, jouw talenten, jouw behoeftes en jouw uitdagingen (her)ontdekt.

Door de 1-op-1 coaching ga je aan de slag om jouw kwetsbaarheid krachtig in te kunnen zetten en vanuit vrijheid keuzes te kunnen maken.

Neem hieronder een kijkje in de verschillende modules.

Module 1

Laat emoties voor je werken

In deze eerste module neemt Marije je mee in de kleurrijke wereld van emoties. Je ontdekt het verschil tussen primaire en secundaire emoties, waarbij ze je meeneemt in het doel van emoties. Namelijk het in beweging komen en de juiste actie te nemen die recht doet aan de situatie en sterker nog: aan jou!

Module 2

De impact van negatieve ervaringen

Module 2 geeft aandacht aan de impact van negatieve ervaringen. Maroesja verrijkt je tijdens deze module met een stuk onderwijs over het ontstaan van innerlijke overtuigingen, die juist hun oorsprong kunnen hebben in bepaalde gebeurtenissen die ergens in je leven zijn ontstaan.

Module 3

Belemmerende en versterkende overtuigingen

Na het ontdekken van de innerlijke overtuigingen in je leven gaat Marije in de 3e module  met je aan de slag om te ontdekken wat de sleutel is tot verandering. Je ontdekt hoe je gewoontes en patronen waar je niet langer iets aan hebt te doorbreken en om zo vanuit vrijheid te leven.

Module 4

Vergeving en verzoening

In de vierde module neemt Maroesja je mee in wellicht een verrassend thema, namelijk vergeving en verzoening. Desmond Tutu schreef er samen met zijn dochter Mpho een boek over met de titel Het boek van vergeving. Vergeving en verzoening zijn wellicht de krachtigste tools om je te verlossen van het verleden. Het is een teken van kracht en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, maar soms o zo moeilijk en pijnlijk.

Module 5

Framing

Framing zijn de overtuigingen en ideeën die je hebt over jezelf, die niet perse de werkelijkheid zijn. Framing heeft zo ontzettend veel impact. Het kan je helpen, maar ook enorm tegenwerken! Marije neemt je in deze module mee in het positief of negatief framen én het ontdekken van de potentie die er in jou ligt!

Module 6

Kwetsbaarheid als kracht

Kwetsbaarheid is de geboorteplaats van innovatie, creativiteit en verandering, zo stelt Brené Brown. Schuld en schaamte zijn zo vaak de reden dat we niet delen wat we op ons hart hebben, of dat nu een goed idee is, onze mening of iets pijnlijks. Marije nodigt je uit tijdens deze module om liefdevol en genadig naar jezelf te zijn. Kom tevoorschijn!

Module 7

Kwetsbaarheid ontkracht

Tijdens deze module neemt Maroesja je mee in de drie boosdoeners die jouw kwetsbaarheid kunnen ontkrachten. Je gaat aan de slag om te ontdekken welke van deze drie jij het meeste terug ziet in je leven of je werk. Dan is het vervolgens aan jou om aan de slag te gaan om deze boosdoener te ontkrachten!

Module 8

Kwetsbaarheid is een keuze

Aan de hand van jouw 7LIFE assessment nodigt Maroesja je uit om je kwetsbaarheid te erkennen, te waarderen en krachtig in te zetten. Juist op een manier die past bij jou. Zo kun jij jouw authentieke jij laten zien aan de mensen om je heen en op een gezonde manier in verbinding staan met anderen. Zowel op je werk als privé. Klinkt dat niet heerlijk?

Bonus

Webinar Klaar met kwetsbaarheid

Webinar Klaar met die kwetsbaarheid?! – met Marije van den Berg en Maroesja van der Pols
Een kijkje in het leven van Marije en Maroesja – zij laten zien hoe ze beide ook persoonlijk aan de slag zijn gegaan met de 8 modules. Het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols.

Coachtrajecten

Klaar met die kwetsbaarheid

Klaar met die kwetsbaarheid?! coachtraject

Je ontvangt 12 momenten om te bouwen aan je groei!

 • 1 jaar toegang
 • Een schriftelijke intake voor jouw persoonlijke ontwikkelpunten
 • 1 7LIFE assessment
 • 1 webinar Klaar met die Kwetsbaarheid
 • 8 modules met inspirerende video’s en opdrachten
 • 1 coachgesprek van 90 minuten met jouw coach t.b.v. jouw 7LIFE assessment 
 • 1 coachgesprek van 75 minuten met jouw coach
 • Communicatiekracht – boek Maroesja van der Pols
Ja ik wil me aanmelden
Klaar met die kwetsbaarheid - ViIP coachtraject

Klaar met die kwetsbaarheid?! VIP traject

Je ontvangt 15 momenten om te bouwen aan je groei!

Tijdelijk € 1.095,00 euro in plaats van €1.140,00

 • 1 jaar toegang
 • Een schriftelijke intake voor jouw persoonlijke ontwikkelpunten
 • 1 7LIFE assessment
 • 1 webinar Klaar met die Kwetsbaarheid
 • 8 modules met inspirerende video’s en opdrachten
 • 1 coachgesprekken van 75 minuten t.b.v. terugkoppeling jouw 7LIFE assessment
 • 4 coachgesprekken van 75 minuten met jouw coach
Ja ik wil me aanmelden

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het coachtraject declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Twijfel jij enorm of dit iets voor jou is, maar ben je wel geïnteresseerd?

Wij vinden het belangrijk dat het matcht en dat dit jou optimaal gaat helpen. Plan daarom gratis en vrijblijvend even een match call in en dan kijken we persoonlijk met jou mee of dit jou inderdaad gaat helpen. Dan kun jij er nog even over nadenken.

Wat anderen vertellen

Ik heb nog wat vragen

Na je aanmelding krijg je een intake formulier, op dat formulier kun je jouw voorkeur aangeven. De coaching vindt plaats in de coachpraktijk van de coach, of in overleg op een andere (wandel)locatie. Hier worden eventueel nog reiskosten voor doorberekend. Bekijk hier welke coaches er zijn.

Jij bepaald het tempo. Je hebt 12 maanden toegang tot de 8 modules. Dus of je nu in 8 weken door de modules heen gaat of in 8 maanden, het is aan jou. Samen met je coach plan je jouw coachgesprekken in en loop je samen met haar door het coachtraject heen.

Dat kan zeker, wanneer je merkt dat je behoefte hebt aan meer coaching dan is dat zeker mogelijk. Elk coachgesprek duurt 75 minuten en kost 110 euro. Deze prijs is voor particulieren inclusief btw, voor bedrijven is deze prijs exclusief btw. Neem contact met ons op wanneer je een offerte wilt ontvangen voor meer coaching.

7LIFE is een uniek communicatieassessment wat je inzicht geeft in jouw communicatiestijl; zo ontdek je jouw unieke wijze van luisteren, praten, interpreteren, inspireren, motiveren, ruziemaken, connecten, leren, werken, overleggen én liefhebben. Vertel me meer over 7LIFE en de verschillende communicatiestijlen. 

Er bestaan aardig wat modellen die ingaan op communicatie en de stijlen van communiceren. Deze zijn meestal gebaseerd op persoonlijkheid of gedrag. Het 7LIFE model gaat uit van het communiceren zelf: de wijze waarop je kijkt, interpreteert, verwacht, gemotiveerd wordt of juist afhaakt; hoe je woorden gebruikt en waar je op let; met wie je geen klik hebt en bij wie je je prettig voelt. Jouw eigen stijl van zenden en ontvangen, van interpreteren en projecteren. Jij in contact en in interactie met andren, met je omgeving.
Het 7LIFE model – of ieder ander model – vertelt niet alles over hoe wij zijn en wie wij zijn, maar het geeft wel houvast. Door een test te doen houd je jezelf een spiegel voor. Je kijkt kijk je aan de hand van een vaste structuur naar je eigen gedrag, je eigen kunnen of zijn. Zo kun je iets een naam geven, waardoor het besproken kan worden. Zo kun je een bepaalde kant van jezelf onderzoeken.
Het 7LIFE model vertelt niet alles over jou; je bent immers te mooi en te complex om in een hokje te stoppen. Maar het gaat je zeker helpen om jezelf beter te leren kennen. Zo kun je bewustere keuzes maken en nieuwe kanten van je gedrag of jezelf ontdekken.

Als je al een 7LIFE assessment gedaan hebt, kun je een cash back ontvangen van € 100,00 euro (incl. btw). Dit kun je na aanmelden aangeven. Na ontvangst van jouw digitale 7LIFE assessment, wordt het desbetreffende bedrag binnen 10 werkdagen terug geboekt op jouw rekening.

Mocht je na het coachgesprek of de training behoefte hebben aan meer verdieping? Dat kan zeker! Je kunt bijvoorbeeld een vervolg coachgesprek aanvragen óf je aanmelden voor het Be Excellent coachtraject. Veel coachees plannen graag een ‘APK’tje’ per kwartaal, half jaar of per jaar in. Bovendien kun je ook een coachtraject op maat aanvragen zodat je verder aan de slag kunt met jouw leerthema’s. Hierbij krijg je een korting van 100 euro aangezien je al een 7LIFE assessment in handen hebt. Je kunt je voorkeur aangeven voor de coach met wie je dit traject aan zou willen gaan, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden! Wij zijn er graag voor jou!

Tijdens onze coachgesprekken en trainingen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we enkel op locaties coachen en trainen waar een 1,50 meter afstand gegarandeerd kan worden en zit er ook een maximaal van 12 personen aan elke training.

Mochten de richtlijnen van het RIVM aangepast worden, hebben wij een draaiboek voor handen om het coachgesprek of de training online plaats te laten vinden. Gezien de intensiteit van het volgen van een online training zal de dag verdeeld worden over meerdere dagen. In dit geval nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op over de mogelijkheden!