fbpx

Over ons

Als Bureau Delight willen we jou in je kracht zetten, zodat je gaat ontdekken wat je allemaal in huis hebt en hoe je dat in kunt zetten in je leven. Jij mag namelijk zichtbaar zijn en uitdelen van wie je bent. Daarom faciliteert de Bureau Delight diverse trainingen om vrouwen in haar kracht te zetten. Daarnaast bieden we ook coaching én maatwerk bij bedrijven aan.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw weg naar excellentie. Ontmoet het team van de Bureau Delight.

Onze topvrouwen

Marije van den Berg

Marije van den Berg

Het brein achter Bureau Delight, de plek voor vrouwen die verder willen ontwikkelen.

Hoi, Ik ben Marije van den Berg, initiatiefnemer van de Bureau Delight. Ik geniet enorm van mensen die opbloeien en in hun kracht gaan staan. Jaren terug kwam ik tijdens een coach traject in aanraking met 7LIFE en ik was meteen enthousiast! De inzichten die ik hierin kreeg waren baanbrekend. Zo werd 7LIFE onderdeel van mijn ontwikkeling als vrouw, ondernemer en trainer. Ik geniet enorm van buiten zijn en leven! Zo ben ik elk jaar in de sneeuw te vinden en sport ik het liefst elke dag! Als je bij me komt eten krijg je haast nooit hetzelfde voorgeschoteld. Dat komt ook wel een beetje omdat er altijd een vleugje Marije aan een recept toegevoegd wordt, wat elke keer weer anders is. Een levensgenieter, ja zo kun je mij zeker noemen! Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten en te inspireren op jouw levensreis.

Lyda Struijk

Lyda Struijk

Coach en trainer

Hoi, ik ben Lyda Struijk. Sinds het voorjaar 2023 ben ik bij Bureau Delight als trainer en coach, nadat ik jaren als teamleider bij een zorginstelling heb gewerkt. Ik heb altijd al interesse gehad in de ontwikkeling van de mens, juist ook wanneer je kijkt naar datgene wat aangeboren en aangeleerd is. Door vallen en opstaan heb ik geleerd dat het zo belangrijk is om trouw te blijven aan jezelf, omdat jijzelf de eerste bent waar je verantwoording voor hebt. Bovendien kun je pas thuiskomen bij jezelf als je goed voor jezelf zorgt en je het fijn vind om bij jezelf te zijn. Mijn hart gaat uit naar mensen die tekort denken over zichzelf. Ik wil jou helpen om te zien wat er in jou zit en wat wacht op een stuk ontplooiing. Jij bent goed zoals je bent en alles wat je doet is extra.

Het 7LIFE assessment is een heel mooi instrument om inzichten te krijgen, te zien wat je valkuilen zijn, hoe het komt dat je op een bepaalde manier reageert én wat je juist dan nodig hebt. Ik merk dat elke vrouw die ik een terugkoppeling geef, woorden kan geven aan dingen die ze eigenlijk al wel wist maar nog niet eerder kon verwoorden en in kon zetten.

Ik geniet ervan als vrouwen tot de ontdekking komen dat hetgeen waarvan ze niet wisten dat het in hen zat, eruit komt. Doordat ze hun talenten op de juiste manier en plek gaan inzetten. Het is zo mooi om te zien dat ik door het stellen van vragen de ander kan laten nadenken en zelf tot ontdekkingen laten komen.

Ik kijk er enorm naar uit jou te ontmoeten.

Petra Goedhart

Front desk

Petra is onze heldin als het aankomt op het versturen van boeken, klaarzetten van online trainingen en het beantwoorden van al jouw mailtjes.

Onze helden: trainers en coaches

trainer Anja Dommisse - Boone

Anja Dommisse – Boone

Trainster/coach

Hoi, mijn naam is Anja en ik ben een levendige en positief ingestelde vrouw. Ik geniet erg van simpele kleine dingen in het leven. Daarnaast hou ik ervan om mensen om me heen te hebben. Waar ik ook blij van word: muziek maken (ik speel fluit, viool en gitaar), lekker koken en goede gesprekken tijdens lange wandelingen. Communicatie fascineert me. Er zijn allerlei mogelijkheden om in contact te zijn met anderen en onszelf. Vooral de interactie tussen mensen boeit me. Reden voor mij om als coach betrokken te zijn bij de Bureau Delight. Als je met mij in gesprek bent, zoeken we samen naar jouw eigenheid. En van daaruit maken we de vertaalslag naar jouw situatie. Ik moedig graag aan om keuzes te maken die passen bij jóú. Mijn ervaring is dat mensen geïnspireerd worden en met frisse inzichten nieuwe vervolgstappen maken.

Trainer Hanneke van der Meer

Hanneke van der Meer

Trainster/coach

Hoi, ik ben Hanneke, coach en trainer in (persoonlijk) leiderschap en samenwerking. “Tell them your dream” is een motto in mijn werk. Dit is een uitroep van Mahalia Jackson naar Martin Luther King. Waarop hij zijn rede eindigt met een van de meest iconische speeches ooit. Ik geloof dat wij allemaal aanmoedigers als Mahalia nodig hebben. Die aanmoediger wil ik zijn voor jou en je team, zodat je dat gaat doen wat alleen jij voor je ziet en wat juist jij kan toevoegen aan de wereld. Naast mijn werk geniet ik van een goed boek, bioscoop bezoekjes, koken en goede koffie of wijn drinken met vrienden.

Wat anderen vertellen

Don’t aim at succes – the more you aim at it and make it a target, the more you are going to miss it. For success, like happiness, cannot be pursued; it must ensue, and it only does so as the unintended side-effect of one’s dedication to a couse grerater than oneself or as the by-product of one’s surrender to a personother than oneself.

– Viktor E. Frankl – Man’s Search For Meaning

Get inspired