Over ons

Als Bureau Delight willen we jou in je kracht zetten, zodat je gaat ontdekken wat je allemaal in huis hebt en hoe je dat in kunt zetten in je leven. Jij mag namelijk zichtbaar zijn en uitdelen van wie je bent. Daarom faciliteert de Bureau Delight diverse trainingen om vrouwen in haar kracht te zetten. Daarnaast bieden we ook coaching én maatwerk bij bedrijven aan.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw weg naar excellentie. Ontmoet het team van de Bureau Delight.

Onze topvrouwen

Oprichter Bureau Delight - Marije van den Berg

Marije van den Berg

Het brein achter Bureau Delight, de plek voor vrouwen die verder willen ontwikkelen.

Hoi, Ik ben Marije van den Berg, initiatiefnemer van de Bureau Delight. Ik geniet enorm van mensen die opbloeien en in hun kracht gaan staan. Jaren terug kwam ik tijdens een coach traject in aanraking met 7LIFE en ik was meteen enthousiast! De inzichten die ik hierin kreeg waren baanbrekend. Zo werd 7LIFE onderdeel van mijn ontwikkeling als vrouw, ondernemer en trainer. Ik geniet enorm van buiten zijn en leven! Zo ben ik elk jaar in de sneeuw te vinden en sport ik het liefst elke dag! Als je bij me komt eten krijg je haast nooit hetzelfde voorgeschoteld. Dat komt ook wel een beetje omdat er altijd een vleugje Marije aan een recept toegevoegd wordt, wat elke keer weer anders is. Een levensgenieter, ja zo kun je mij zeker noemen! Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten en te inspireren op jouw levensreis.

Content creator Femke van Dooren-Kasius

Femke Van Dooren-Kasius

Communicatie heldin

Hoi, ik ben Femke Kasius, content creator voor de Bureau Delight. Ik geniet ik er enorm van om mooie content te ontwikkelen, creatief bezig te zijn en te inspireren. Daarom vind ik het ook een voorrecht om mee te mogen werken aan de Bureau Delight. Naast mijn werk, studeer ik hbo-communicatie, voetbal ik drie keer in de week en geniet ik van het leven met mijn vriend, vrienden en familie! Ik word enthousiast van de schoonheid die verborgen ligt in levens, natuur, zonsondergangen en onverwachte avonturen! Ik zie er naar uit hoe de Bureau Delight vrouwen zal inspireren en aanmoedigen om in hun kracht te gaan staan.

Onze helden: trainers en coaches

trainer Anja Dommisse - Boone

Anja Dommisse – Boone

Trainster/coach

Hoi, mijn naam is Anja en ik ben een levendige en positief ingestelde vrouw. Ik geniet erg van simpele kleine dingen in het leven. Daarnaast hou ik ervan om mensen om me heen te hebben. Waar ik ook blij van word: muziek maken (ik speel fluit, viool en gitaar), lekker koken en goede gesprekken tijdens lange wandelingen. Communicatie fascineert me. Er zijn allerlei mogelijkheden om in contact te zijn met anderen en onszelf. Vooral de interactie tussen mensen boeit me. Reden voor mij om als coach betrokken te zijn bij de Bureau Delight. Als je met mij in gesprek bent, zoeken we samen naar jouw eigenheid. En van daaruit maken we de vertaalslag naar jouw situatie. Ik moedig graag aan om keuzes te maken die passen bij jóú. Mijn ervaring is dat mensen geïnspireerd worden en met frisse inzichten nieuwe vervolgstappen maken.

Trainer Hanneke van der Meer

Hanneke van der Meer

Trainster/coach

Hoi, ik ben Hanneke, coach en trainer in (persoonlijk) leiderschap en samenwerking. “Tell them your dream” is een motto in mijn werk. Dit is een uitroep van Mahalia Jackson naar Martin Luther King. Waarop hij zijn rede eindigt met een van de meest iconische speeches ooit. Ik geloof dat wij allemaal aanmoedigers als Mahalia nodig hebben. Die aanmoediger wil ik zijn voor jou en je team, zodat je dat gaat doen wat alleen jij voor je ziet en wat juist jij kan toevoegen aan de wereld. Naast mijn werk geniet ik van een goed boek, bioscoop bezoekjes, koken en goede koffie of wijn drinken met vrienden.

Wat anderen vertellen

Don’t aim at succes – the more you aim at it and make it a target, the more you are going to miss it. For success, like happiness, cannot be pursued; it must ensue, and it only does so as the unintended side-effect of one’s dedication to a couse grerater than oneself or as the by-product of one’s surrender to a personother than oneself.

– Viktor E. Frankl – Man’s Search For Meaning

Get inspired