Een van onze coaches is Lyda Struijk. Al jaren geleden maakte zij kennis met het 7LIFE assessment, waar wij als Bureau Delight mee werken, en bij de eerstvolgende trainersopleiding was Lyda van de partij! Het assessment had haar zelf namelijk zoveel inzicht gegeven in hoe dingen voor haar werken, maar ook welke stijlen zij in kon zetten om te dealen met bepaalde uitdagingen of worstelingen in haar leven.

Zo heeft zij zelf – net als 70 procent van de vrouwen – een sterk ontwikkelde Zorger-stijl. Een prachtige stijl die van nature het geluk zoekt voor de ander. Het is een stijl met oog en aandacht voor anderen, die nog wel eens voorbij aan zichzelf gaat. Bovendien kun je niet altijd iedereen tevreden houden, vooral wanneer je een gezin hebt. Je bent niet 24/7 beschikbaar voor iedereen.

Tijdens ons gesprek deelt Lyda over de stijlen die ook haar persoonlijkheid kleuren. Deze Strateeg-stijl en Beheerder-stijl helpen haar keuzes te maken en haar gevoelens te begrenzen. Zo zegt ze: ‘Het is voor mij goed dat mijn Zorger-stijl niet achter het stuur van mijn leven gaat zitten, want mijn gevoel laat me wel eens alle hoeken van de kamer zien’.

Het is een gesprek over zelfleiderschap, grenzen én jezelf wat gunnen vanuit de wetenschap dat het voor jezelf zorgen belangrijk is om ook voor anderen van betekenis te zijn.

Vandaag de dag coacht Lyda vele vrouwen. Ben jij benieuwd naar datgene wat ze voor jou zou kunnen betekenen? Klik dan hier om een gratis coachsessie van 30 minuten in te plannen en vrijblijvend kennis te maken.

Laat je inspireren door het inspirerende verhaal van Lyda.

Heb jij behoefte aan dat duwtje in de rug om nu toch eens eindelijk werk te maken van jouw verlangen?! Plan dan een gratis coachsessie in van 30 minuten, zodat wij jou kunnen helpen bij het zetten van de éérste stap. Vanuit ons traject ‘Sta in jouw volle potentie’ hebben wij al met vele vrouwen meegelopen in hun proces. En echt waar, het was vaak dát zetje wat nodig was om voldoende moed, richting of daadkracht te ontvangen om het verlangen nu echt waar te maken.

Plan hier jouw gratis coachsessie.

Luister heel de podcast om Lyda’s inspirerende verhaal te horen.