fbpx

Integreer jouw cyclus in jouw (werk)leven en ervaar meer balans en plezier in je werk en privé.

Pak regie op alle terreinen van je leven en leef ten volste!

“De enige die verantwoordelijk is voor jou ben jij! Daarom is dit jouw dag!”
– Marije

Geen enkele dag van je cyclus geeft dezelfde hoeveelheid energie, daadkracht en focus

In slechts 12 weken* ontdek je wat jouw krachtige dagen en meer intense dagen van jouw cyclus zijn, is het van belang dat je je cyclus gaat tracken en integreren in je leven. 

Door je cyclus te tracken kun je beter je energie verdelen over de dag en voorkom je dat je om 15:00 uur ineens snakt naar een kop koffie of dat je ‘s avonds gebroken bent omdat je op je werk teveel gegeven hebt. En stemmingswisselingen die je relaties onder spanning zetten? Daar reken je ook direct mee af. 

Door mee te bewegen op de fasen van je cyclus lukt het jou om je leven te managen en in control te blijven. Je voelt je voortaan zekerder in je (werk)leven, ervaart meer energie en hebt geen last meer van frustraties of het gevoel dat je onderpresteert. 

Want jij weet precies wat je te bieden hebt. En dat is een heleboel kan ik je zeggen.

* Het kan in 12 weken, maar jij mag je tempo bepalen. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

Laat je cyclus voor je werken!

Maar eerlijk is eerlijk: het is een kunst om jouw cyclus te ontdekken en te integreren in je leven. Elke cyclus is namelijk uniek en er is geen ‘fit for all’ oplossing. 

Wanneer je verlangt naar balans in je leven mag je op de ontdekkingstocht naar alle signalen die jouw lichaam jou aanreikt, zodat je vanuit die zelfkennis je leven in kunt richten. 

Met de Balancekeepers training krijg je de toolbox in handen om je eigen cyclus te tracken, je leefstijl optimaal voor jou in te richten en bewuste keuzes te maken rondom belangrijke levensthema’s.

 Zo leef je vanuit balans en doelgericht voor de dingen die jij belangrijk vindt.

Herken je dit?

 • Balans?! Je krijgt het simpelweg niet voor elkaar. Je ervaart burn-out klachten, zoals emotionele uitputting, leeg voelen en vermoeidheid. Er moet nú iets veranderen, maar je hebt geen idee hoe je deze neerwaartse spiraal moet doorbreken. 
 • Steeds weer ontdek je dat grenzen aangeven een thema is. Je wilt niet meer constant andere mensen tevreden houden en pleasen, maar doen wat jij graag wilt! 
 • De ene tijd leef je echt gezond, een volgend moment gooi je er met de pet naar. Hoe kun je nu blijvend een gezonde leefstijl integreren?
 • Steeds weer denk je iets ‘even’ te doen, waarin je telkens ontdekt dat je beloftes maakt die je niet waar kunt maken. Het is tijd voor goede timemanagement. 
 • Je bent helemaal klaar met de onzekerheid en de negatieve zelfpraat die regelmatig voorbij komt. Wat heerlijk zou het zijn wanneer je gewoon tevreden bent met jezelf!

Hoe zou het zijn als…

Regie

Jij grip hebt op je leven en de regie kunt herpakken als het er even niet is. Je bent in staat te veranderen, je doelen na te streven en grenzen aan te geven. Je wordt niet meer constant overvallen door bepaalde gevoelens of gedachtes, je kunt dingen relativeren en goed voor jezelf zorgen.

Zelfzorg

Je als geen ander weet hoe je voor jezelf kan zorgen, juist door alle fases van je cyclus heen. Je weet precies wanneer je deadlines, sociale afspraken of juist wat extra rust in mag plannen. Chronische stress heeft geen grip meer op jou! Bovendien weet je als geen ander wat je moet doen in tijden van stress, zodat je de balans kunt hervinden.

Werk

Je de work-life integration (ook wel de balans tussen je werk en leven genoemd) ontdekt die bij jou past. Je werk is een verlengde van wie jij bent en je gaat er met plezier naartoe. Je hebt een positieve bijdrage in het team en je krijgt jouw doelstellingen voor elkaar. Je ontdekt een patroon in de dagen dat je je minder lekker of zelfs onzeker voelt, simpelweg door de natuurlijke schommeling van je hormonen.

Relaties

Jouw relaties nog krachtiger worden, omdat je goed kunt aangeven wat je wel of niet te bieden hebt én wat je nodig hebt. Er is meer wederzijds begrip en kunt vanuit jouw balans veel gerichter van betekenis zijn voor anderen op een manier die bij je past.

Zelfvertrouwen

Je bruist van zelfvertrouwen. Simpelweg omdat je bepaalde gedachtes en onzekerheden kunt relativeren en weet wat jij te bieden hebt. Je weet wanneer je spannende dingen moet plannen én wanneer je dat beter even niet kunt doen. Bovendien heb je zicht op jouw interne conflicten en heb je aan concrete persoonlijke ontwikkeldoelstellingen gewerkt.

Over Marije

‘Jij bent verantwoordelijk voor jezelf!’, dat is absoluut mijn levensmotto. 

We kunnen weleens verleid worden om ons als slachtoffer te verschuilen achter alles wat we meegemaakt hebben of vanuit huis niet meegekregen hebben. 

En ja, hoeveel impact dit ook kan hebben op je leven, ben je als volwassen vrouw zelf aan zet. De enige die verantwoordelijk is voor jou, ben je zelf. 

Eerlijk is eerlijk, dit heb ik zelf ook ervaren. Al als jonge vrouw ontdekte ik dat ik vaak te veel verantwoordelijkheid op me nam, tot het moment dat ik er helemaal klaar mee was. Ik wilde gezonde relaties opbouwen met de mensen om me heen die NIET ten koste van mezelf gingen. Dat resulteerde in een mooi en confronterend proces waarmee ik kon afrekenen met ongepaste zorg. Ik leerde de grens tussen mijn verantwoordelijkheid en die van de ander. Ik leerde moedig te zijn én deze grens te duiden en wow! Dit was precies wat ik nodig had voor een gezonde balans in mijn leven.  

Na mijn ongeluk in 2018 en een megalange herstelperiode ben ik dan ook de post-hbo integratieve coachopleiding gaan volgen. 

Dat deed ik voor 100% voor mezelf, helemaal niet in de overweging om te gaan coachen. Ik wist dat als ik alle zooi van trauma, teleurstelling en verloren dromen aan wilde gaan, ik dit in de confrontatie met mezelf aan moest gaan.

 Dat is ook waar ik heb gezien dat wonderen bestaan én dat verandering mogelijk is! 

Vanuit mijn eigen ervaring en al jarenlange interesse in voeding, beweging, cyclus en alles, deelde ik tijdens coachsessies, trainingen en events zoveel! En dat mondde uit in een diepere research waarna ik deze kennis bewust en doelbewust in bent gaan zetten bij de coachtrajecten. 

Op deze manier geef ik vrouwen alles in handen om zelfzorg op het diepste niveau van hun vrouw zijn te nailen! 

En echt waar! Als we dit als vrouwen pakken, verandert onze wereld! 

Marije van den Berg

Wat anderen vertellen

Coachtrajecten

Balancekeepers coachtraject Hormoongeluk

The Balancekeepers – coachtraject light

Je kiest voor dit traject wanneer je aan de slag wilt met de online training, met daarbij een duwtje in de rug van Marije als coach. 

 • Het boek Hormoongeluk ter waarde van € 19,99
 • De Hormoongeluk planner ter waarde van € 24,99
 • Hormoongeluk stickers ter waarde van € 6,95
 • Online training The Balancekeepers met 8 modules – ter waarde van € 195 
 • 12 De Inspirerende Vrouw podcasts
 • 4 coachgesprekken à 75 minuten à € 110 euro per gesprek

De investering voor dit traject betreft 675 euro. 

Ja ik wil me aanmelden
Balancekeepers coachtraject Hormoongeluk

The Balancekeepers – coachtraject full package

Dit is jouw traject wanneer je all-in wilt gaan. Het is nu de tijd om de balans te (her)vinden en te behouden. Door middel van de inzet van zowel de online training, het 7LIFE assessment en de coaching hanteer je een integratieve benadering; zowel je karakter, je hormonen als je werk- en privé worden meegenomen in dit traject. 

 • Het boek Hormoongeluk ter waarde van € 19,99
 • De Hormoongeluk planner ter waarde van € 24,99
 • Hormoongeluk stickers ter waarde van € 6,95
 • Online training The Balancekeepers met 8 modules – ter waarde van 195 euro
 • 12 De Inspirerende Vrouw podcasts
 • 7LIFE assessment à 250 euro
 • Coachsessie à 90 minuten met de terugkoppeling assessment à 150 euro
 • 6 coachsessies à 75 minuten à 110 euro per gesprek

Je betaalt nu geen 1.300 euro, maar slechts 1.150 euro voor dit traject. 

Ja ik wil me aanmelden

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het coachtraject declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Twijfel jij enorm of dit iets voor jou is, maar ben je wel geïnteresseerd?

Ben jij benieuwd of dit is wat jij zoekt en jou gaat helpen? Plan een gratis match call in. Wij kijken vrijblijvend mee waar je tegenaan loopt en wat jou verder gaat helpen.

Wat levert het coachtraject Balancekeepers je op?

 • Je kent het ritme van jouw cyclus met alle kenmerken en kan daarop inspelen. Het draagt bij aan een goede work-life integratie, goed timemanagement en agendabeheer. Je geniet meer van je werk en bent productiever. 
 • Je weet wat je wilt op het gebied van jouw carrière, relaties en financiën. Vanuit visie pak je regie over jouw leven, maak je bewuste keuzes en weet je wat je najaagt of waar je behoefte aan hebt.
 • Het imposter syndroom legt je niet meer aan banden. Je weet immers wie je bent en wat jij te bieden hebt. Je weet wanneer je onzekerheid of negatieve gedachtes kunt verwachten én hoe je deze relativeert zodat het jou en je omgeving niet beïnvloed.
 • Je weet precies wat jij nodig hebt om die stap uit jouw comfortzone te zetten om dát te bereiken wat je al zo lang wilt.  
 • Je bent in staat rijkelijk uit te delen naar anderen, omdat je zelf vol in het leven staat. Zo kun je een springplank voor anderen bieden.

Zo ziet het traject eruit

Na je aanmelding start je met het 7LIFE assessment, de inloggegevens ontvang je direct in je inbox. Met het 7LIFE assessment krijg je o.a. inzicht in jouw communicatiekracht, drijfveren en behoeftes. Dat is het startpunt van jouw coachtraject. Na het assessment plannen we de 1-op-1 sessies in.

Daarnaast ontvang je jouw inloggegevens voor de online academy, waar de online training Balancekeepers voor je klaar staat.

Hier vind je onderstaande modules, met korte video’s en opdrachten. De modules kun je op jouw tempo doorlopen.

Bij het coachtraject Balancekeepers krijg je toegang tot de onderstaande online modules. Neem alvast een kijkje om je te laten inspireren. Het traject bestaat uit praktische thema’s met korte video’s, opdrachten. Je kunt direct de hele training inzien en in jouw eigen tempo aan de slag naast de 1 op 1 coaching.

Neem hieronder een kijkje in de verschillende modules.

Module 1

Verandering die echt werkt

Het is klaar met de goede voornemens die in het water vallen. Je ontdekt nu de tool voor verandering die wel werkt. Tijdens deze module ontwikkel jij de visie van datgene wat je tijdens dit traject gaat lukken!

Module 4

Begrens jezelf en de ander

Grenzen aangeven kan zo moeilijk zijn. Enkel al omdat er allerlei verwachtingen en overtuigingen in jezelf huizen, wat als je vanuit authenticiteit kunt kiezen. Hoe heerlijk!

Module 7

Carrièretijger, of niet?!

Al gaat het over balans, wil je nadenken over jouw verdeling van zowel jouw tijd als jouw energie. Wat zijn jouw ambities en hoe verhouden deze zich ten opzichte van jouw werk, doelstellingen en targets?

Module 2

Cyclus integratie

Met deze module duik je, samen met het boek en de planner in jouw cyclus. Je gaat jouw cyclus tracken en al jouw unieke kenmerken ontdekken.

Module 5

Jouw leefstijl heeft impact op zoveel terreinen

Op je energie, mentale gezondheid, jouw slaap, risico’s op chronische ziekten én jouw toekomstige gezondheid (en alles rondom komende overgang). Dus nu is de tijd om dit onder de loep te nemen!

Module 8

Grip op jouw financiën

Geld is stressfactor nummer 1 bij vrouwen! Vandaag is het moment om dit tij te keren en vanuit regie bewuste keuzes te maken, zodat je een ontspannen relatie met geld kunt onderhouden.

Module 3

Zelfzorg in de beste vorm

De ultieme manier om goed voor jezelf te zorgen is holistisch, waarbij je lichaam, ziel en geest serieus neemt en verantwoordelijkheid neemt voor alle facetten van je zijn.

Module 6

Relaties en communicatie

Het onderhouden van relaties is van groot belang voor jouw welzijn, je hebt echte contacten nodig en diepe verbinding van hart tot hart. En toch is dat in de seizoenen van je leven nog niet altijd gemakkelijk in te passen…

Wat anderen vertellen

Ik heb nog wat vragen

Jazeker, dit traject gaat over jouw gezondheid, stress management en het functioneren op jouw werk. Tijdens de coachgesprekken kun je met je coach de vertaalslag maken naar functies en/of werkvelden. Bovendien kun je het traject indienen bij de werkgever ter declaratie.  Check dit van tevoren zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op voor een offerte.

Veel van onze klanten gebruiken hun loopbaan- of ontwikkelingsbudget  voor onze coaching en/of trainingen. Ben jij benieuwd of dit ook mogelijk is bij jouw werkgever? Neem dan contact op met jouw directeur, manager of met de afdeling P&O van jouw werkgever. Natuurlijk kun je altijd eerst even contact opnemen met mij, stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever.

Wij denken graag met je mee welke coach passend is voor jou. Bij het inplannen van jouw matchcall ben je in de gelegenheid een coach te selecteren, afhankelijk van hun beschikbaarheid kun je snel starten of kun je eerder bij een andere coach terecht. Natuurlijk gaat dit in overleg met jou. Op de pagina over ons kun jij de verschillende coaches vinden. De coaching vindt plaats bij ons op kantoor of op een locatie in overleg met de coach. Hier worden eventueel nog locatie en/of reiskosten voor doorberekend.

Wat tof dat jij het boek Hormoongeluk al in handen hebt. Je mag dit boek dan wisselen voor het boek Communicatiekracht of Be Excellent van Maroesja van der Pols. Deze boeken diepen het 7LIFE assessment uit en zullen je absoluut inspireren in jouw persoonlijke ontwikkel reis.

Jij bepaalt het tempo. Jij hebt regie over wanneer jij de coachgesprekken in wilt plannen. Wil je er in 2 maanden doorheen of heb je liever elke maand of elke 2 maanden een gesprek? Geen probleem. Je hebt een jaar toegang tot de online academy, heb je langer nodig? Bespreek dit dan met jouw coach.

Met jouw 7LIFE assessment ontdek jij door een uitgebreide test welke communicatiestijl jouw voorkeur heeft. Juist met de terugkoppeling van jouw 7LIFE assessment gaat er een wereld van (h)erkenning voor jou open. Jij krijgt onder andere inzicht in jouw kracht, jouw valkuilen en jouw vanzelfsprekendheden. Wij zijn enthousiast over deze tool binnen The Balancekeepers omdat dit assessment je enorm veel inzicht geeft in innerlijke conflicten, behoeftes en stressgedrag. Juist dát wat je wilt weten om meer balans in je leven te creëren, maar ook vroeg signalering toe te passen wanneer je merkt dat er een stressor in je leven opspeelt. 7LIFE is een ontwikkelmodel, waardoor het je enorm veel inzicht kan geven in jouw groeipotentie en datgene wat je na wilt streven tijdens jouw traject.

Er bestaan aardig wat modellen die ingaan op communicatie en de stijlen van communiceren. Deze zijn meestal gebaseerd op persoonlijkheid of gedrag. Het 7LIFE model gaat uit van het communiceren zelf: de wijze waarop je kijkt, interpreteert, verwacht, gemotiveerd wordt of juist afhaakt; hoe je woorden gebruikt en waar je op let; met wie je geen klik hebt en bij wie je je prettig voelt. Jouw eigen stijl van zenden en ontvangen, van interpreteren en projecteren. Jij in contact en in interactie met andren, met je omgeving.
Het 7LIFE model – of ieder ander model – vertelt niet alles over hoe wij zijn en wie wij zijn, maar het geeft wel houvast. Door een test te doen houd je jezelf een spiegel voor. Je kijkt kijk je aan de hand van een vaste structuur naar je eigen gedrag, je eigen kunnen of zijn. Zo kun je iets een naam geven, waardoor het besproken kan worden. Zo kun je een bepaalde kant van jezelf onderzoeken.
Het 7LIFE model vertelt niet alles over jou; je bent immers te mooi en te complex om in een hokje te stoppen. Maar het gaat je zeker helpen om jezelf beter te leren kennen. Zo kun je bewustere keuzes maken en nieuwe kanten van je gedrag of jezelf ontdekken.

Als je al een 7LIFE assessment gedaan hebt, kun je een cash back ontvangen van € 100,00 euro (incl. btw). Dit kun je na aanmelden aangeven. Na ontvangst van jouw digitale 7LIFE assessment, wordt het desbetreffende bedrag binnen 10 werkdagen terug geboekt op jouw rekening.

Dat is absoluut mogelijk. Zo zijn er veel vrouwen die elk kwartaal langskomen voor een APK’tje. Het weer even sparren helpt hen om zicht te houden op wat ze écht belangrijk vinden en hun persoonlijke ontwikkeling te borgen. Kijk hierbij vooral wat bij jou past. Wij zijn er graag voor jou!

Jazeker, via De Ambitieuze Zakenvrouw kun jij jezelf aansluiten bij een netwerk van ambitieuze zakenvrouwen die serieuze business willen maken van hun ondernemerschap én die een springplank willen genereren voor andere ondernemende vrouwen. Samen staan we sterk!

Bij beide trajecten kun je de actuele prijs zien. Over het algemeen zien we dat veel mensen het traject vergoed krijgen via hun werkgever of dat ze het vanuit hun eigen bedrijf kunnen betalen. Je kunt Marije een mail sturen om een offerte te ontvangen, het is absoluut het proberen waard!