fbpx

Keynote speaker Marije van den Berg

Ben je op zoek naar een boeiende spreker voor tijdens een evenement? Natuurlijk kun je mij ook vragen als dagvoorzitter bij jouw event. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Sinds ik op mijn 19e het podium opgeduwd werd door mijn teamleider doe ik niet anders dan spreken voor groepen. Zo heb ik al duizenden mensen aan mogen spreken tijdens mijn motivational talks. Hiervoor ging ik naar scholen door het hele land heen en ik heb gesproken voor vele groepen studenten, jongeren en vrouwen. Deze ervaring mag ik nu samenbundelen in mijn passie voor vrouwen, teams en bedrijven.

Over mij

Mijn passie is: mensen, teams én bedrijven zichtbaar te maken. Ik ben gespecialiseerd in thema’s die gaan over passie, geluk, welzijn en kracht. Er ligt namelijk kracht in diversiteit. Diversiteit in teams, in generaties, in individuen. Juist wanneer we deze verschillen omarmen en de kracht ervan inzien, kunnen we met elkaar de grootste bergen beklimmen. Of dit nu gaat over kleine of grote uitdagingen die we persoonlijk of op het werk doormaken.

2018 zou mijn jaar worden! Ik had een break gepland waarin ik me zou oriënteren op het opzetten van een nieuw bedrijf. Dat liep echter volledig anders… In plaats van een veelbelovend jaar had ik op 20 januari een snowboard ongeluk. In een fractie van een seconde realiseerde ik me dat mijn rug en mijn nek oké waren, maar ik moest oppassen voor een interne bloeding. Het was ongelofelijk maar waar… Mijn linker nier was beschadigd, wat een beoogde herstelperiode van zes weken veroorzaakte. Na het verwijderen van de drain is mijn nier gaan ontsteken, waarna ik de vele complicaties kreeg. Tijdens mijn vijfde ziekenhuisopname, vreesden artsen twee maanden na het ongeluk voor mijn leven gezien de enorm hoge ontstekingswaarde en de vraagtekens rondom de oorzaak van de ontsteking. Uiteindelijk bleek er een schimmelinfectie achter mijn nier te zitten, die niet met antibioticum viel te bestrijden.

Inmiddels ben ik hersteld en ben ik weer volop aan het ondernemen. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn herstelperiode af heb kunnen sluiten. Tóch had ik deze tijd niet willen missen. De rijkdom die diepe levensprocessen geeft is onbetaalbaar! Eén van de grootste lessen die ik leerde is dat er zoveel mensen zijn die hun liefde willen geven. De vraag is: wil je dat ook ontvangen? Als individu en als team kunnen we elkaar enorm versterken, juist dàn kunnen we bergen verzetten.

Marije van den Berg - Keynote speaker Bureau Delight

Mijn lievelingsthema’s

Krachtig

Veel mensen hebben het gevoel door de mand heen te kunnen vallen. Wat als je ontdekt dat wat jij te bieden hebt onmisbaar is?

Samen sta je sterk

Over hoe je de kracht van diversiteit in kunt zetten in teams.

Bouw dat schip

Over verlangen naar de zee en met elkaar het schip bouwen, uitvaren en je doel bereiken!

Sta in je volle potentie

Een talk over potentie, ontwikkeling en kracht.

Geluk

Gelukkig zijn is dátgene wat we allemaal nastreven, maar wat is de essentie van geluk?

De rijkdom van diepe processen

Ga mee op reis van rauw naar wow!

Wat anderen vertellen

Ben je geïnteresseerd en wil je weten hoe ik aansluit bij jouw evenement?

Plan dan gratis en vrijblijvend een match call in en dan kijken we of ik dé keynote speaker voor jouw evenement ben. Ik vind het belangrijk dat het matcht en dat mijn talk maximaal aansluit bij jouw doelgroep.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!