fbpx

Sta in jouw volle potentie

Ben jij op zoek naar je passie?
Naar datgene wat zo enorm bij je past dat je elke morgen zin hebt om je bed uit te springen, op naar de dag die zoveel moois te geven heeft?
Of ben je klaar met het werk wat zoveel energie vreet en wil je nu eens iets doen wat je écht voldoening geeft?

“Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt naar zijn bekwaamheid om in bomen te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat hij stom is. ”
– Albert Einstein

Ga in je volle potentie staan

In slechts 10 weken* ontdek je de rijkdom van jouw potentie. Naast de dingen waarin je bewust bekwaam bent, ga jij je realiseren dat er nog meer potentie in je ligt die erop wacht dat jij  het de ruimte geeft. Tijdens dit coachtraject maak je zichtbaar wat je allemaal tot je beschikking hebt en hoe je dat  kunt inzetten om tot bloei te komen. Zo kun je carrière keuzes maken die bij je passen. Ga je elke dag met plezier en voldoening naar je werk, omdat je weet welke rollen en omgeving goed bij jou passen.

Meld je nu aan om jouw potentie te bekrachtigen!

* Je kunt het coachtraject in 10 weken doorlopen, maar jij mag jouw tempo bepalen. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

Herken je dit?

 • Je voelt je vastzitten op de plek waar je nu werkt en wilt daar niet langer zijn. Het ontbreekt je echter aan het inzicht op welke plek je dan wel floreert.
 • Je vindt ontzettend veel dingen leuk en je CV is gevuld met een diversiteit aan ervaringen. Maar wat is nu dé job die het beste bij jou past?! Waar zit jij de komende tijd op je plek?
 • Je voelt je een generalist Eigenlijk ben je nergens écht goed of een expert in. Wat heb jij nu eigenlijk te bieden?
 • Je twijfelt over jouw unieke meerwaarde binnen je team. Je ziet de kracht en de inbreng van anderen, maar wat heb jij nu te brengen?
 • Al jarenlang werk je op dezelfde functie.  Inmiddels is je leven een sleur geworden en je bent op zoek naar  een nieuwe uitdaging… maar wat dan?
 • Het voelt alsof je in andermans plan aan het wandelen bent. Er worden keuzes voor je gemaakt en je vraagt jezelf af wat jij nu eigenlijk zelf wilt.
 • Je bent de regie kwijt over jouw talenten en dromen, of hebt het idee dat je dit nooit hebt gehad. Je verlangt ernaar om thuis te komen bij jezelf, bij jouw potentie en mogelijkheden.
 • Je gaat solliciteren, maar je weet niet goed hoe je moet verwoorden wat je goed kunt.
 • Je zit in een re-integratie traject na een bore- of burn-out. Je wilt jezelf en jouw talenten beter leren kennen om te voorkomen dat je opnieuw onderuit gaat…
 • Het leven kabbelt  voort. Je mist focus en een plan waar je zelf naartoe zou willen. Je wilt de regie terugpakken over je leven, en wel nu!

Hoe zou het zijn als…

Je zelfbewust door het leven gaat

Je weet wat je wel en niet goed kunt, je bent je bewust van je potentie, je kracht én je valkuilen. Je weet waar jij in uitblinkt  en waar je  anderen nodig hebt. Je werkt met plezier en voldoening en ziet de komende dag stralend tegemoet.

Je investeert in jezelf op een manier die bij je past

Je ontdekt wat jouw voorwaarden zijn voor groei en ontwikkeling. Is dit door het investeren van tijd en geld in een cursus of een opleiding of leer je juist door het opdoen van nieuwe ervaringen? Bovendien ontdek je wat jij nodig hebt  om je potentie te bekrachtigen. Met dit helder in kaart kun je op een onderbouwde manier ondersteuning vragen van jouw manager voor toekomstige stappen. Zo creëer je een duurzame ontwikkeling.

Je zicht hebt op jouw toekomst en je vol focus op weg kunt gaan

Je weet waar je naar toe wilt en waarin jij jezelf wilt ontplooien. Of er nu enkele of meerdere stappen zijn, je hebt een plan  en de focus om door te zetten. Jouw pad voor de toekomst. Je gaat er voor en niets of niemand houdt je tegen.

Je jezelf zeker voelt over jouw meerwaarde

Je weet wat jouw unieke inbreng is binnen jouw team of jouw werk. Bovendien ken je jouw randvoorwaarden voor vruchtbare samenwerking in een team. Hierbij kun je denken aan bepaalde structuren en rolverdeling of juist een bepaalde mate van vrijheid waarbinnen jij  kunt bewegen.

Wat anderen vertellen

Over ons

De ontwikkelaars van dit traject zijn Marije van den Berg en Hanneke van der Meer. Onze collega Lyda Struijk voert de meeste Sta in jouw volle potentie trajecten uit.

Wij zijn alle drie potentiezoekers. We geloven in de uniciteit van elk mens. Je kunt je potentie vergelijken met een gebakken eitje: dat wat je al ontdekt hebt, vergelijken wij met het eigeelbolletje.  Alles er omheen nodigt uit tot verkenning. Daar ligt onze passie.

Lyda geniet ervan als vrouwen tot de ontdekking komen dat hetgeen waarvan ze niet wisten dat het in hen zat, eruit komt. Doordat ze hun talenten op de juiste manier en plek gaan inzetten. Ze vindt het mooi om te zien dat zij door het stellen van vragen de ander kan laten nadenken en zelf tot ontdekkingen laten komen.

Hanneke is ondernemer, trainer en coach. Ze is haar bedrijf gestart met het verlangen om mensen te helpen om in vrijheid hun ambities te leven. Zo vaak laten we ons belemmeren door angst voor leeuwen en beren op de weg. Het is alsof je de keuze uit handen geeft aan die beer of aan de omstandigheden die onoverkomelijk lijken. Jij gaat onderaan de berg zitten, omdat het onmogelijk lijkt om die ooit te beklimmen. Hanneke wil met jouw op weg om die leeuwen en beren te overwinnen. Onderweg ga jij jouw potentie meer en meer waarderen en vergroten. Zo kun jij gaan doen wat je diep van binnen altijd al  wilde. Hanneke gelooft dat jij in al jouw schittering zichtbaar wordt op jouw tijd en plek, door de focus te leggen op dat wat al lang aanwezig is.

Marije is eigenaar en initiatiefneemster van Bureau Delight. Zij gelooft zo enorm in de kracht van diversiteit, juist omdat zij gelooft dat elk mens anders gemaakt is. In jou zijn er unieke eigenschappen gelegd die er absoluut voor zorgen dat jij een bepaalde kleur inbrengt die van enorme waarde is. Deze waarde wordt niet altijd gezien en komt niet altijd het best tot zijn recht. Haar passie is om jou te helpen dátgene te ontdekken wat er eigenlijk al is. Juist omdat je dan tot bloei komt en je met volle teugen mag genieten van dat wat jij te brengen hebt. Dan hoef je jezelf niet te vergelijken met anderen, maar je kunt zelf in jouw licht gaan staan. Op wat voor plek dat ook is.

Hanneke van der Meer en Marije van den Berg talent potentie persoonlijke ontwikkeling

Wat levert ‘Sta in jouw volle potentie’ jou op?

 • Je bent je bewust van alles wat jou in je leven gevormd heeft
 • Je kunt eerder opgedane levenservaringen omzetten naar wijsheid voor de toekomst
 • Je kent je kwaliteiten en ontdekt de potentie die klaarligt om verder ontwikkeld te worden
 • Je weet waar en hoe jij het verschil maakt
 • Je ontdekt je voorwaarden voor succes
 • Je weet in welke context jij optimaal floreert
 • Je ontdekt binnen wat voor organisatie(cultuur) jij het beste tot je recht komt Je krijgt zicht op je passie en hoe deze jou motiveert
 • Je weet wat je energievreters en je energiegevers zijn energievreet en wat je voldoening oplevert
 • Je kent je aandachtspunten en bent je bewust van je valkuilen
 • Je weet hoe je jezelf in beweging kunt zetten
 • Je ontdekt hoe jij met anderen in verbinding blijft
 • Je kunt support uit je omgeving vragen en ontvangen
 • Je maakt bewuste keuzes rondom ontwikkeling en zelfzorg
 • Je hebt een plan en focus op wat jij in de komende tijd wil bereiken of ontwikkelen

Wat kun je verwachten?

Zodra jij jezelf aanmeldt ontvang je de inlog gegevens voor jouw 7LIFE assessment in je mailbox. Het 7LIFE assessment geeft jou o.a. inzicht in jouw communicatiekracht, drijfveren én talent. Dat is het startpunt van jouw coachtraject. Door de 1-op1 coaching ga je aan de slag om in je volle potentie te gaan staan. Met jouw coach bespreek je het gewenste tempo.

Bij  het coachtraject ‘Sta in jouw volle potentie’ krijg je toegang tot de onderstaande online modules. Neem alvast een kijkje om je  te laten inspireren. Het traject bestaat uit praktische thema’s met korte video’s, opdrachten. Je kunt direct de hele training inzien en in jouw eigen tempo aan de slag.

Neem hieronder een kijkje in de verschillende modules.

Introductie:

Je droom wordt zichtbaar!

Je maakt tijdens deze sessie een vliegende start met tips over hoe je het maximale uit dit traject kan halen en het beschrijven van je startpositie. Je droom begint tenslotte precies hier waar je nu bent.

Sessie 3:

Ken je verlangens

In ons hart leven verlangens naar een toekomst die er nog niet is. Sommige houden we liever stil en andere verlangens delen we graag en veel met de mensen om ons heen. In deze sessie ga je jouw verlangens, hoe klein of ogenschijnlijk onbereikbaar ook onder woorden brengen en vervolgens delen met je coach.

Sessie 1:

Ken je verhaal

Module 2 geeft aandacht aan de impact van negatieve ervaringen. Maroesja verrijkt je tijdens deze module met een stuk onderwijs over het ontstaan van innerlijke overtuigingen, die juist hun oorsprong kunnen hebben in bepaalde gebeurtenissen die ergens in je leven zijn ontstaan.

Sessie 4:

Kies je actie

Het is nu tijd voor actie! Door het coachtraject heen heb je veel inzichten opgedaan en tools in handen gekregen. Tijd dus om de koers te bepalen en keuzes te maken! Je formuleert een persoonlijk missiestatement en een ontwikkelplan, om wat je ontdekt hebt in te zetten en te vergroten

Sessie 2:

Ken je kracht

In deze sessie ontdek je jouw kracht aan de hand van de coaching, jouw Talentscan en de 360 graden scans. Je ontdekt welke potentie in jou aanwezig is en ook wat anderen in je zien. Je kiest belangrijke waarden die als fundament onder jouw leven liggen.

Bonus Whitepaper:

De continuïteitsborger voor jouw ontwikkeling

In de drukte van alledag kan jouw persoonlijke ontwikkeling snel in het vergeethoekje komen . Met deze whitepaper heb jij een tool in handen om de continuïteit van jouw ontwikkeling te borgen. Alvast een tipje van de sluier: wie gaat je daarbij helpen?!

Coachtrajecten

Sta in jouw volle potentie

Sta in jouw volle potentie – coachtraject

Ga in ca. 10 weken in je volle potentie staan

Tijdelijk 1095,00 euro, in plaats van 1.180,00 euro.

 • 1 jaar toegang tot de Online Academy
 • Een schriftelijke intake voor jouw persoonlijke ontwikkelpunten
 • 1 7LIFE assessment
 • 1 TalentScan
 • 3x 7LIFE 360 graden scan
 • Introductie van de training en 4 online lessen (Ken je verhaal, Ken je kracht, ken je verlangens en kies je actie) met verwerkingsopdrachten
 • 1 coachgesprek à 90 minuten met jouw coach tbv terugkoppeling jouw 7LIFE assessment
 • 3 coachgesprekken à 75 minuten met jouw coach
 • Bonus: White paper De continuïteitsborger voor jouw ontwikkeling
[hurrytimer id=”15005″]

Oorspronkelijke prijs was: €1.180,00.Huidige prijs is: €1.095,00. incl. BTW

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het coachtraject declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Twijfel jij of dit iets voor jou is, maar ben je wel geïnteresseerd?

Ben jij benieuwd of dit is wat jij zoekt en jou gaat helpen? Plan een gratis match call in. Wij kijken vrijblijvend  mee waar je tegenaan loopt en wat jou verder gaat helpen.

Wat anderen vertellen

Ik heb nog wat vragen

Jazeker, dit traject gaat over jouw talent, potentie en mogelijkheden. Tijdens de coachgesprekken kun je met je coach de vertaalslag maken naar functies en/of werkvelden. Bovendien kun je het traject indienen bij de werkgever ter declaratie.  Check dit van te voren zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op voor een offerte.

Veel van onze klanten gebruiken hun loopbaan- of ontwikkelingsbudget  voor onze coaching en/of trainingen. Ben jij benieuwd of dit ook mogelijk is bij jouw werkgever? Neem dan contact op met jouw manager of met de afdeling P&O van jouw werkgever. Natuurlijk kun je altijd eerst even contact opnemen met mij, stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever.

Wij denken graag met je mee welke coach passend kan zijn. Na jouw aanmelding krijg jij een mailtje of een belletje voor het inplannen van de terugkoppeling, dan kun jij aangeven van welke coach jij de terugkoppeling zou willen ontvangen. Op de pagina over ons kun jij de verschillende coaches vinden. De coaching vindt plaats in de coachpraktijk van de coach, of in overleg op een andere (wandel)locatie. Hier worden eventueel nog reiskosten voor doorberekend.

Jij bepaalt het tempo. Plan jouw coachgesprekken in met jouw coach en loop samen door het coachtraject heen.
Volg jij het ‘Sta in jouw volle Potentie’ coachtraject dan heb je 12 maanden toegang tot de 4 modules.

Met jouw 7LIFE assessment ontdek jij door een uitgebreide test welke communicatiestijl jouw voorkeur heeft. Juist met de terugkoppeling van jouw 7LIFE assessment gaat er een wereld van (h)erkenning voor jou open. Jij krijgt onder andere inzicht in jouw kracht, jouw valkuilen en jouw vanzelfsprekendheden. Bij de terugkoppeling van jouw 7LIFE assessment ontdek jij zowel jouw communicatiekracht, als jouw leervoorkeur èn veranderkracht.

Als je al een 7LIFE assessment gedaan hebt, kun je een cash back ontvangen van € 100,00 euro. Dit kun je na aanmelden aangeven. Na ontvangst van jouw digitale 7LIFE assessment, wordt het desbetreffende bedrag binnen 10 werkdagen terug geboekt op jouw rekening.

Mocht je na het coachtraject behoefte hebben aan meer verdieping? Dat kan zeker! Je kunt bijvoorbeeld een vervolg coachgesprek aanvragen óf je aanmelden voor een andere training of coachtraject. Bovendien kun je ook een coachtraject op maat aanvragen zodat je verder aan de slag kunt met jouw leerthema’s. Hierbij krijg je een korting van 100 euro aangezien je al een 7LIFE assessment in handen hebt. Je kunt je voorkeur aangeven voor de coach met wie je dit traject aan zou willen gaan, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden! Wij zijn er graag voor jou!

Bij beide trajecten kun je de actuele prijs zien. Over het algemeen zien we dat veel mensen het traject vergoed krijgen via hun werkgever of dat ze het vanuit hun eigen bedrijf kunnen betalen. Je kunt Marije een mail sturen om een offerte te ontvangen, het is absoluut het proberen waard!