Als er iemand een uitdaging niet uit de weg gaat, is dat Lienke Scheurwater wel. Inmiddels baant ze met haar bedrijf WeWonder al jaren de weg voor vernieuwers in de zorg en daagt zij hen uit om anders te denken. Daar waar veel ondernemers in de zorg hard werken om aan de eisen van de zorgverzekeraars te voldoen, nodigt Lienke hen uit om stil te staan bij hun passie én daarbij aan nieuwe verdienmodellen te denken om nóg meer kinderen te kunnen helpen en tegelijkertijd op een andere manier te ondernemen.

Tijdens deze podcast gaan Lienke en Marije in gesprek over passie en alle belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet dié stap neemt die je eerlijk gezegd al zo lang wilt nemen. Vanuit de prachtige uitnodigende vraag: ‘Wat zou jij eigenlijk willen doen?!’

Wat als je dan het woord eigenlijk weg zou halen? Wat zijn dan de angsten, obstakels en belemmeringen die omhoog komen?

Verlang je naar een uitgestoken hand om jouw plan dan eindelijk aan te pakken?

Neem dan contact op met Lienke als je ondernemer bent in de zorg, of met Marije die vanuit haar bedrijf De Ambitieuze Zakenvrouw ondernemende vrouwen helpt en voor werkende vrouwen het ‘Sta in jouw volle Potentie’ traject aanbiedt om dan écht die stap te zetten!

Laat je inspireren door het inspirerende verhaal van Lienke.

Heb jij behoefte aan dat duwtje in de rug om nu toch eens eindelijk werk te maken van jouw verlangen?! Plan dan een gratis coachsessie in van 30 minuten, zodat wij jou kunnen helpen bij het zetten van de éérste stap. Vanuit ons traject ‘Sta in jouw volle potentie’ hebben wij al met vele vrouwen meegelopen in hun proces. En echt waar, het was vaak dát zetje wat nodig was om voldoende moed, richting of daadkracht te ontvangen om het verlangen nu echt waar te maken.

Plan hier jouw gratis coachsessie.

Luister heel de podcast om Lienke’s inspirerende verhaal te horen.