Ze boog de moeilijke dingen in haar leven om naar iets moois. Op haar 45e begon Erna de Keijzer aan een opleiding om haar droom waar te maken. Vanuit haar afstudeeronderzoek, die ook haar eigen ervaring als moeder met een kind met een licht verstandelijke beperking bevestigde, werd haar droom bevestigd.

Na haar studie zette zij een prachtige onderneming op, namelijk De Zorgnijverij, een dagbesteding en begeleiding van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Het ondernemerschap is Erna op haar lijf geschreven en inmiddels is De Zorgnijverij uitgegroeid tot een gerenomeerde organisatie met een houtwerkplaats, Leerrestaurant SMAAK en een academie met de brancheopleiding Assistent Facilitair.

Zou jij altijd nog een opleiding willen volgen en het roer om willen gooien? Dan zegt Erna: ‘Je moet het écht doen! Je bent nooit te laat! Binnen vier jaar heb je het gedaan en ook al lijkt dat een lange tijd, maar het vliegt echt voorbij.’

Laat je inspireren door het inspirerende verhaal van Erna.

Heb jij behoefte aan dat duwtje in de rug om nu toch eens eindelijk werk te maken van jouw verlangen?! Plan dan een gratis coachsessie in van 30 minuten, zodat wij jou kunnen helpen bij het zetten van de éérste stap. Vanuit ons traject ‘Sta in jouw volle potentie’ hebben wij al met vele vrouwen meegelopen in hun proces. En echt waar, het was vaak dát zetje wat nodig was om voldoende moed, richting of daadkracht te ontvangen om het verlangen nu echt waar te maken.

Plan hier jouw gratis coachsessie.

Luister heel de podcast om Erna’s inspirerende verhaal te horen.