fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Dr. Anne Dekker

Welkom bij de 35e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Dr. Anne Dekker – van negatieve naar positieve associatie met jouw hormonale cyclus

Samen met leefstijl-en integraal arts Anne Dekker nam ik een De Inspirerende Vrouw podcast op over hormonen, je cyclus en in verbinding staan met je lijf. Vanuit haar ervaring vertelt ze dat veel vrouwen een negatieve associatie hebben met hun cyclus, wat haar juist de passie geeft om hier meer over te delen. Laat je via de podcast inspireren door de wijsheid die zij heeft over het vrouwelijke lichaam.

Luister heel de podcast om Anne’s inspirerende verhaal te horen. Deze podcast is onderdeel van de serie behorend bij het boek Hormoongeluk van Marije van den Berg. 

Heb je behoefte aan iemand die jouw rug dekt bij het aangaan van jouw proces?! Dat kan zeker, plan vrijblijvend een call met Marije in om te verkennen wat zij voor jou kan betekenen.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de De Inspirerende Vrouw podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Lianne van Oenen
Volgend bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Erna de Keijzer