De Inspirerende Vrouw – de podcast met Lianne van Oenen

Welkom bij de 34e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Lianne van Oenen – Zwanger zijn is keihard werken! over zwanger zijn, seks na de bevalling en anticonceptie

Als verloskundige bij Verloskundigenpraktijk Alblasserwaard-Oost ontmoet Lianne van Oenen enorm veel zwangere vrouwen. Vrouwen die voor de eerste keer zwanger zijn, maar ook vrouwen die al eerder een zwangerschap doorlopen hebben.

In onze podcast deelt ze over de impact van hormonen op bekkenklachten (door de verweking door progesteron), vermoeidheid en misselijkheid (HcG) in het eerste trimester van de zwangerschap. Na vier maanden ben je vaak hormonaal wat stabieler.

Lianne nodigt je uit om de lat lager te leggen gedurende de zwangerschap. Je bent zo gewend heerlijk lekker door te gaan, terwijl het zo goed en belangrijk is om je lichaam de ruimte te geven om de energie die nodig is voor de zwangerschap te kunnen besparen. Zwanger zijn is namelijk keihard werken!

We gaan in gesprek over gezinsplanning, een geboorteplan en seks na de bevalling. Bovendien moet je – ondanks je wellicht borstvoeding geeft – nadenken over anticonceptie na de bevalling. Veel mensen zijn in de overtuiging dat je tijdens het geven van borstvoeding niet vruchtbaar bent, maar daar zijn voorwaarden voor! Bijvoorbeeld wanneer een baby snel doorslaapt gaat dit al niet meer op!

Laat je inspireren door ons mooie gesprek, zodat je tijdens en na je zwangerschap goed voor jezelf kunt zorgen.

Luister heel de podcast om Lianne’s inspirerende verhaal te horen. Deze podcast is onderdeel van de serie behorend bij het boek Hormoongeluk van Marije van den Berg. 

Heb je behoefte aan iemand die jouw rug dekt bij het aangaan van jouw proces?! Dat kan zeker, plan vrijblijvend een call met Marije in om te verkennen wat zij voor jou kan betekenen.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de De Inspirerende Vrouw podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Simone Scherpenzeel
Volgend bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Dr. Anne Dekker