fbpx

Trainingen

Ontdek de held in jou! Als vrouw heb je ongekende mogelijkheden om jouw passie, visie en talenten uit te oefenen. Wij geloven in jou! Jij mag een inspiratie en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen.

Find out who you are and be that person. That’s what your soul was put on this earth to be. Find that truth, live that truth and everything else will come. – Ellen DeGeneres.

Trainingsaanbod voor vrouwen

Als Bureau Delight willen we jou inspireren als top vrouw. Als vrouw die gezien en gehoord mag worden, juist vanuit de unieke kleur en klank die jij brengt. Zo kun je een verschil maken in de maatschappij, op je werk of in je gezin.
De trainingen voor vrouwen zijn erop gericht jou in je kracht te zetten. Je ontdekt de eigenheid in jouw communicatie, de kracht die in jouw unieke samenstelling van 7LIFE stijlen omsloten ligt én we dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Dat leerproces start vanuit een inzicht in jezelf én het benutten van jouw eigenheid. Zo kun je krachtig communiceren vanuit wie jij bent én heb jij de regie over jouw communicatie.

Onze 3 favoriete trainingen voor vrouwen

Bureau Delight - 7LIFE - Training Coaching in 1 dag

Training Coaching in 1 Dag

Tijdens deze interactieve training ontdek je veel moois over jezelf, worden bepaalde eigenaardigheden van jezelf opeens in een ander daglicht geplaatst en ontdek je de potentie die er ligt in jou! Na deze dag kun je 7LIFE toepassen en gebruiken in je werk- en privé leven, wat een verrijking is voor jezelf én de mensen om je heen!

Bureau Delight - 7LIFE - Communicatiekracht voor vrouwen

Training Communicatiekracht voor Vrouwen

Deze interactieve training daagt je uit om veel inzicht te krijgen in jezelf, maar daarbij ook jezelf in te leven in de mensen om je heen. Na deze training kun je in jouw communicatiekracht staan en daarbij aansluiten bij degene met wie je communiceert.

Bureau Delight - 7LIFE - Training Aansprekend Spreken

Training Aansprekend Spreken

Je inspireert door te spreken. Of dit nu in een gesprek is of dát moment dat je voor een groep mensen staat die jou verwachtingsvol aankijken. Tijdens deze training krijg je inzicht in jezelf, hoe je spreekt, hoe je overkomt en hoe je jouw boodschap het meest krachtig brengt bij jouw toehoorder(s).

Wat anderen vertellen

Wat je meeneemt na jouw training:

Verdieping in jouw eigen communicatiekracht

Wanneer jij jouw communicatiekracht ontdekt, ontdek je hoe jij in je kracht kunt staan wanneer je communiceert vanuit wie je bent. Zo ontdek je hoe communicatie voor jou specifiek kan werken, in contact met de wereld om je heen.

Krachtige coaching

Jouw 7LIFE profiel geeft een uniek inzicht in jouw voorkeuren van communicatie. 20 procent van jouw communicatie wordt gekleurd door jouw persoonlijkheid, jouw eigen geluid. Dat betekent dat 80 procent een vaardigheid is, waarin je jezelf kunt ontwikkelen én verbeteren.

Tools voor de dag van morgen

Door de inzichten tijdens jouw coaching mag je jezelf in de spiegel kijken en jouw communicatiekracht ontdekken. Je leert bewuste keuzes te maken als het om communicatie gaat en daarmee grip krijgen op jouw eigen communicatie stijl. Zó mag jouw communicatie je sterker, mooier en meer jezelf maken!

Hoe het werkt…

Trainingen voor vrouwen
  1. Meld jezelf aan voor een training naar keuze en ontvang de bevestigingsmail.
  2. Ontvang 2 weken voor de training jouw toegang tot het 7LIFE assessment. Vul deze uiterlijk een week voor de training in. Bovendien ontvang je het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols bij je thuis op de deurmat. Lees dat ter voorbereiding van de training.
  3. In de informatiemail lees je alle ins en outs over de training, de locatie én krijg je de vraag om jouw persoonlijke leer- en ontwikkelpunten en/of vraagstukken naar ons te sturen.
  4. Nu is het tijd voor de training. Een dag vol inspiratie, interactieve opdrachten en mooie leerervaringen.
  5. Heb je na de training behoefte aan follow-up? Dat kan zeker, hierbij kun je denken aan een Be Excellent coachtraject of een coachproject op maat. Voor beide ontvang je een korting van 100 euro.

Een ieder van ons is oneindig verrassend, met een eigen DNA en eigen ervaringen.
– Maroesja van der Pols

Veelgestelde vragen

7LIFE is een uniek communicatieassessment wat je inzicht geeft in jouw communicatiestijl; zo ontdek je jouw unieke wijze van luisteren, praten, interpreteren, inspireren, motiveren, ruziemaken, connecten, leren, werken, overleggen én liefhebben. Vertel me meer over 7LIFE en de verschillende communicatiestijlen. 

Er bestaan aardig wat modellen die ingaan op communicatie en de stijlen van communiceren. Deze zijn meestal gebaseerd op persoonlijkheid of gedrag. Het 7LIFE model gaat uit van het communiceren zelf: de wijze waarop je kijkt, interpreteert, verwacht, gemotiveerd wordt of juist afhaakt; hoe je woorden gebruikt en waar je op let; met wie je geen klik hebt en bij wie je je prettig voelt. Jouw eigen stijl van zenden en ontvangen, van interpreteren en projecteren. Jij in contact en in interactie met andren, met je omgeving.
Het 7LIFE model – of ieder ander model – vertelt niet alles over hoe wij zijn en wie wij zijn, maar het geeft wel houvast. Door een test te doen houd je jezelf een spiegel voor. Je kijkt kijk je aan de hand van een vaste structuur naar je eigen gedrag, je eigen kunnen of zijn. Zo kun je iets een naam geven, waardoor het besproken kan worden. Zo kun je een bepaalde kant van jezelf onderzoeken.
Het 7LIFE model vertelt niet alles over jou; je bent immers te mooi en te complex om in een hokje te stoppen. Maar het gaat je zeker helpen om jezelf beter te leren kennen. Zo kun je bewustere keuzes maken en nieuwe kanten van je gedrag of jezelf ontdekken.

Er zijn diverse trainers aangesloten bij de Bureau Delight. Bij elke training wordt gecommuniceerd wie de trainers zijn zodat jij altijd op de hoogte bent van de trainers, die jou ook tijdens deze dag zullen coachen. Check hier alle trainers en coaches die aangesloten zijn bij de Bureau Delight.

Na de aftrap van de training lanceren we het desbetreffende thema en zul je vele inzichten ontvangen vanuit jouw unieke stijl. De assessments van de diverse trainees zullen geïntegreerd worden in de training, zodat het aansluit bij jouw ervaringen, vragen én behoeftes. Dit staat bovendien de hele dag centraal, je kunt dus eigen casussen indienen en uiteindelijk bemoedigd en aangesterkt naar huis gaan met een hoop verrijking én mooie leerthema’s die je zelf (of met een Be Excellent coach) verder uit kunt diepen.

Tijdens onze coachgesprekken en trainingen houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we enkel op locaties coachen en trainen waar een 1,50 meter afstand gegarandeerd kan worden en zit er ook een maximaal van 12 personen aan elke training.

Mochten de richtlijnen van het RIVM aangepast worden, hebben wij een draaiboek voor handen om het coachgesprek of de training online plaats te laten vinden. Gezien de intensiteit van het volgen van een online training zal de dag verdeeld worden over meerdere dagen. In dit geval nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op over de mogelijkheden!

Als je al een 7LIFE assessment gedaan hebt, kun je een cash back ontvangen van € 100,00 euro. Dit kun je na aanmelden aangeven. Na ontvangst van jouw digitale 7LIFE assessment, wordt het desbetreffende bedrag binnen 10 werkdagen terug geboekt op jouw rekening.

Mocht je na het coachgesprek of de training behoefte hebben aan meer verdieping? Dat kan zeker! Je kunt bijvoorbeeld een vervolg coachgesprek aanvragen óf je aanmelden voor het Be Excellent coachtraject. Bovendien kun je ook een coachtraject op maat aanvragen zodat je verder aan de slag kunt met jouw leerthema’s. Hierbij krijg je een korting van 100 euro aangezien je al een 7LIFE assessment in handen hebt. Je kunt je voorkeur aangeven voor de coach met wie je dit traject aan zou willen gaan, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden! Wij zijn er graag voor jou!