fbpx

Training Coaching in 1 Dag

Bureau Delight - 7LIFE - Training Coaching in 1 dag

Datum:

Locatie:

De locatie verschilt per trainingsdatum

Training Coaching in 1 Dag

Na deze training heb je de tools en inzichten in handen voor persoonlijke groei!

Heb jij behoefte aan een fantastisch inzicht in jezelf en jouw leerdoelen, dan is deze training Coaching in 1 Dag wat voor jou! Aan de hand van jouw 7LIFE assessment trekt een trainer een dag met je op. Een dag boordevol inspiratie, inzichten en activerende opdrachten. Bovendien ontmoet je andere vrouwen die, net als jij, een uniek proces doorgaan.

Tijdens de training Coaching in 1 Dag ontdek je:

 • Jezelf, waarbij je op vele fronten eyeopeners krijgt door jouw 7LIFE assessment.
 • Het zal een feest der herkenning zijn wanneer je bepaalde eigenschappen van jezelf (her)ontdekt, die soms zelfs verloren zijn gegaan!
 • De kracht die in jouw unieke communicatiestijl ligt en hoe je deze in kunt zetten in de interactie met anderen.
 • Jouw behoeftes en randvoorwaarden in relatie tot jezelf én anderen.
 • De sleutels voor krachtige communicatie vanuit verbinding met dié ander.
 • Jouw ontwikkelpotentie en stel je eigen leerdoelen op.
Who exactly seeks out a coach?
WINNERS!
– Chicago Tribune

Wat je meeneemt na de training Coaching in 1 Dag:

 • Verdieping in jouw eigen communicatiekracht

  Wanneer jij jouw communicatiekracht ontdekt, ontdek je hoe jij in je kracht kunt staan wanneer je communiceert vanuit wie je bent. Zo ontdek je hoe communicatie voor jou specifiek kan werken, in contact met de wereld om je heen.

 • Krachtige coaching

  Jouw 7LIFE profiel geeft een uniek inzicht in jouw voorkeuren van communicatie. 20 procent van jouw communicatie wordt gekleurd door jouw persoonlijkheid, jouw eigen geluid. Dat betekent dat 80 procent een vaardigheid is, waarin je jezelf kunt ontwikkelen én verbeteren.

 • Tools voor de dag van morgen

  Door de inzichten tijdens jouw coaching mag je jezelf in de spiegel kijken en jouw communicatiekracht ontdekken. Je leert bewuste keuzes te maken als het om communicatie gaat en daarmee grip krijgen op jouw eigen communicatie stijl. Zó mag jouw communicatie je sterker, mooier en meer jezelf maken!

Hoe het werkt?

 1. Meld jezelf aan voor de training Coaching in 1 Dag en ontvang de bevestigingsmail.
 2. Ontvang 2 weken voor de training jouw toegang tot het 7LIFE assessment. Vul deze uiterlijk een week voor de training in. Bovendien ontvang je het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols bij je thuis op de deurmat, lees dat ter voorbereiding van de training.
 3. In de informatiemail lees je alle ins en outs over de training, de locatie én krijg je de vraag om jouw persoonlijke leer- en ontwikkelpunten en/of vraagstukken naar ons te sturen.
 4. Nu is het tijd voor de training Coaching in 1 Dag. Een dag vol inspiratie, interactieve opdrachten en mooie leerervaringen.

Kortom

Na de Coaching in 1 Dag kun je 7LIFE toepassen en gebruiken in je werk- en privé leven, wat een verrijking is voor jezelf én de mensen om je heen!

Kosten

De training kost € 449,00. Dit bedrag is inclusief jouw 7LIFE assessment, het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols (ter waarde van € 15,95) en catering tijdens de trainingsdag.

Trainingslocatie

We bieden de trainingen aan op diverse locaties* in het land.

 • Donderdag 12 november – Regio Zuid Holland – afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen
 • Woensdag 9 december – Hardinxveld-Giessendam

* In de informatiemail voor de training ontvang je de locatiegegevens, samen met alle andere benodigde informatie voor jouw training Coaching in 1 Dag. 

De trainers van Coaching in 1 Dag

Wij zijn Maroesja & Marije, de trainers van deze training 7LIFE. Als oprichter en ontwikkelaar van het 7LIFE model kan Maroesja jou echt alle ins en outs vertellen, bovendien heeft ze zoveel dames gesproken in de ontwikkeling van haar boeken dat ze zoveel verhalen kan vertellen van andere vrouwen die jou voorgingen. Marije van den Berg – oprichter van de Bureau Delight – doet niets liever dan vrouwen in haar kracht zetten en uitnodigen om zichtbaar te zijn. Vanuit haar jarenlange ervaring als spreekster en trainster zal ze je meenemen in jouw coaching in 1 dag ervaring.

Ps. Mocht je na deze training coach worden in het 7LIFE netwerk, dan kan dat zeker! Deze dag zorgt ervoor dat je alles in huis hebt voor de training voor 7LIFE trainer. Zo kun je zó collega’s worden van ons. Leuk toch?! Lees hier meer over de mogelijkheden!

Sorry, this event is expired and no longer available.
 • De locatie verschilt per trainingsdatum

Mogelijke data

  Dit event delen