fbpx

Awake your talent – GRATIS webinar

Verlang jij ernaar te weten wat jou ten diepste drijft? Waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Naar datgene wat zo enorm bij je past dat je elke morgen zin hebt om je bed uit te springen, op naar de dag die zoveel moois te geven heeft? Wetende waar jij hét verschil kan maken in jouw omgeving? 

Dan is dit webinar voor jou. We helpen je jouw talenten te ontdekken en je gaat actief aan de slag met thema’s als potentie, talent en vaardigheden. 

Na het webinar:

  • Weet je welke belemmering jou tot nu toe beperkt heeft om je talent te ontdekken.
  • Heb je ontdekt welke unieke talenten en vaardigheden je bezit. 
  • Is jouw zelfbewustzijn vergroot. 
  • Kun je meteen aan de slag om jouw talent te verdiepen en te ontwikkelen. 

Inschrijven webinar

Donderdag 19 oktober 2023 – 20:00-21:00 uur

Jij bent uniek.

Je kunt jezelf enorm vergelijken met anderen en constant het idee hebben dat je niet voldoet aan het perfecte plaatje. Maar laten we eerlijk zijn, wat is dan dat perfecte plaatje?

Er is niemand op de wereld zoals jij. Zo iemand is er nooit geweest en zal er ook nooit komen. 

Het is onze passie om jou te helpen te ontdekken wat er allemaal aan potentie in je ligt. In het webinar Awake Your Talent ga je op een actieve manier aan de slag met thema’s als potentie, talent en vaardigheden. Zo: 

  • Ontdek je jouw unieke talenten en vaardigheden.
  • Leer je naar jezelf te kijken en jouw sterke punten – soms zo vanzelfsprekend – te herkennen die jou onderscheid van anderen.
  • Vergroot je jouw zelfbewustzijn, wat leidt tot een beter begrip van jouw eigen capaciteiten en groeipotentieel.
  • Kun je vanuit nieuwsgierigheid en mildheid naar jezelf kijken! Zo vaak kijken we terug in ons leven naar wat we anders hadden kunnen doen, maar na het webinar start je met een frisse blik die nieuwsgierig is naar wat de toekomst brengt. 
  • Wordt je aangemoedigd om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, zodat je kunt groeien en jouw talenten op verschillende gebieden kunt toepassen.
  • Weet je hoe je jouw potentieel volledig kunt benutten en kunt ontdekken welke stappen je kunt nemen om jouw talenten maximaal te ontwikkelen. 

Je gaat deze reis niet alleen aan! Samen met jou haken er nog vele andere vrouwen aan bij het webinar (je bent geheel anoniem). Hoe heerlijk is het dat we onszelf niet met elkaar hoeven te vergelijken, maar juist de kracht in de ander mogen vieren?

Zoals wij bij Bureau Delight altijd zeggen: Er ligt zo ontzettend veel kracht in diversiteit.

Wij kijken ernaar uit die kracht bij jou te ontdekken.

Tot bij het webinar.

Hanneke en Marije