fbpx

Communicatiekracht voor vrouwen

Bureau Delight - 7LIFE - Communicatiekracht voor vrouwen

Datum:

Locatie:

De locatie verschilt per trainingsdatum

Communicatiekracht voor vrouwen

Wil jij communiceren van uit jouw kracht?!
Dan is deze training wat voor jou!

Deze training gaat namelijk niet over het aanleren van methodes en technieken, maar over jou! Het is echt fantastisch wanneer jij ontdekt dat hoe jij communiceert ontzettend veel te maken heeft met wie JIJ bent! Dát is de basis van de training Communicatiekracht voor Vrouwen.

Jij hebt ongekende kracht!

Elke vrouw heeft een ongekende kracht. Een kracht om vanuit haar mogelijkheden van betekenis te zijn in de maatschappij, het bedrijfsleven en haar omgeving. Dat heeft alles te maken met hoe jouw brein als vrouw zijnde andere verbindingen heeft dan een mannenbrein. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat dit invloed heeft op (samen)werken.

Ontdek jouw communicatiekracht

Jouw 7LIFE assessment geeft inzicht in jouw unieke voorkeur als het aankomt op de 7 stijlen die binnen 7LIFE gedefinieerd zijn. Deze in combinatie met jouw brein maken jou tot een uniek wezen. Indien je als vrouw Pionier of Strateeg hoog binnen je 7LIFE pallet hebt, kan het wel eens zijn dat hier oordeel op rust, juist omdat deze stijlen vaak als masculien weggezet worden. En dat terwijl je als vrouw zeker deze kwaliteiten in huis kunt hebben en jezelf op en top vrouw voelt!
Zo heeft elke stijl een eigen manier van contact maken, motiveren en het ontvangen en geven van feedback. Hoe je dat in kunt zetten als kracht, juist in samenwerking met anderen, komt tijdens deze training Communicatiekracht voor vrouwen aan bod.

Tijdens de training ontdek je:

 • Jezelf, waarbij je op vele fronten eyeopeners krijgt door jouw 7LIFE assessment.
 • De kracht die in jouw unieke communicatiestijl ligt en hoe je deze in kunt zetten in de interactie met anderen.
 • Jouw behoeftes en randvoorwaarden voor een krachtige communicatie.
 • De sleutels voor krachtige communicatie vanuit verbinding met dié ander.
 • Jouw visie, zodat je op een krachtige manier jouw boodschap over kunt brengen aan de mensen om je heen.
 • Bovendien ontdek je waarom veel communicatie niet effectief is, gewoon omdat er teveel ruis is. Word je verrijkt in de diversiteit van communicatiestijlen, zodat je aan kunt sluiten bij die collega die je soms niet begrijpt, of ontdek je hoe je jouw mensen nóg meer kunt motiveren en aanmoedigen in hun werk!

Leerthema’s

Tijdens deze dag komen er een aantal leerthema’s aan bod:

 • Wat is jouw communicatiekracht?
 • Ben jij bewust van jouw gedrag, motivatie en behoeftes?
 • Hoe kun je jouw boodschap versterken?
 • Hoe kun je aansluiten bij de ander, zodat je de ruis beperkt?
 • Hoe kun je effectief keuzes maken?
 • Hoe krijg jij feedback waardoor je krachtig wordt en hoe kun je deze manier van feedback geven ook inzetten naar de mensen waar jij mee samenwerkt?

Programma Training Communicatiekracht voor vrouwen

Deze interactieve training daagt je uit om veel inzicht te krijgen in jezelf, maar daarbij ook jezelf in te leven in de mensen om je heen. Na deze training kun je in jouw communicatiekracht staan en daarbij aansluiten bij degene met wie je communiceert.

Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor registratie, waarna de dag van 10.00 tot 16.00 uur zal duren. We gaan interactief aan de slag, krijgen inzicht in de verschillende stijlen van 7LIFE in relatie tot feedback en opbouwende communicatie. Tevens zal er ook 1 op 1 coaching zijn tijdens deze dag.

Prijs € 499,00

De training kost € 499,00, dit is inclusief de catering tijdens de trainingsdag.
Dit bedrag is inclusief 7LIFE assessment en het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols. Heb je al een 7LIFE assessment in bezit, dan ontvang je een cashback van 100 euro.

Trainingslocatie

We bieden de trainingen aan op diverse locaties* in het land.

 • Donderdag 15 oktober – Nijkerk
 • Maandag 23 november – Herwijnen
 • Dinsdag 15 december – Hardinxveld-Giessendam

* In de informatiemail voor de training ontvang je de locatiegegevens, samen met alle andere benodigde informatie voor jouw training Communicatiekracht voor Vrouwen. 

Over ons

Wij zijn Marije & Maroesja, de trainers van deze training 7LIFE.
Marije van den Berg – initiatiefnemer van de Bureau Delight – doet niets liever dan vrouwen in haar kracht zetten en uitnodigen om zichtbaar te zijn. Vanuit haar jarenlange ervaring als spreekster en trainster zal ze je meenemen in jouw communicatiekracht. Als oprichter en ontwikkelaar van het 7LIFE model kan Maroesja van der Pols jou echt alle ins en outs vertellen, bovendien heeft ze zoveel dames gesproken in de ontwikkeling van haar boeken dat ze zoveel verhalen kan vertellen van andere vrouwen die jou voorgingen.

Sorry, this event is expired and no longer available.
 • De locatie verschilt per trainingsdatum

Mogelijke data

  Dit event delen