fbpx

Training Aansprekend Spreken

Bureau Delight - 7LIFE - Training Aansprekend Spreken

Datum:

Locatie:

De locatie verschilt per trainingsdatum

Training Aansprekend Spreken

Ontdek jouw spreekstijl en ontdek hoe jij aansluit bij jouw toehoorders.

Wil jij jouw boodschap aansprekend én krachtig overbrengen? Of je nu voor een zaal vol mensen een input geeft of een bijdrage levert in een vergadering: spreken is en blijft een vak. De een gaat dat zeker makkelijker af dan de ander, daar waar de een vol enthousiasme op het podium geniet is het voor een ander al een crime om tijdens de vergadering iets te delen. Daarom dagen wij je uit! Iedereen mag gehoord worden, jij dus ook! Ontdek tijdens de training Aansprekend Spreken wat jouw unieke communicatiestijl is én hoe je aan kunt sluiten bij jouw toehoorders!

De training bestaat uit 3 momenten:

 1. Jouw 360 graden 7LIFE assessment, waarbij jijzelf en een aantal mensen uit je netwerk jouw spreekstijl analyseren.
 2. De trainingsdag Aansprekend Spreken.
 3. Een coachgesprek, waarbij de voorbereiding en een opname van een talk geanalyseerd worden en je alle geleerde lessen in de praktijk kunt oefenen met jouw coach.

Tijdens de training ontdek je:

 • Jezelf, waarbij je op vele fronten eyeopeners krijgt door jouw 360 graden 7LIFE assessment.
 • De kracht die in jouw unieke communicatiestijl ligt en hoe je deze in kunt zetten als spreker.
 • Jouw behoeftes en randvoorwaarden voor een jouw spreekmoment.
 • De sleutels voor een krachtige en aansprekende boodschap vanuit verbinding met dié ander.
 • De diversiteit van communicatiestijlen, zodat je nog beter aan kunt sluiten bij jouw publiek.
 • Jouw leerdoelen als spreker, zodat je op een krachtige manier jouw boodschap over kunt brengen.

 

All the great speakers were bad speakers at first.
– Ralph Waldo Emerson

 

Wat je meeneemt na de training Aansprekend Spreken:

 •  Uniek inzicht in jezelf door de 360 graden scan

Deze 360 graden scan bevat het 7LIFE assessment dat je zelf invult, maar waarbij je diverse mensen in je netwerk vraagt informatie over jou aan te leveren. Op die manier krijg je een schat aan informatie over jezelf, als persoon én als spreker.

 •  Verdieping in jouw eigen spreekkracht

  Wanneer jij jouw spreekkracht ontdekt, ontdek je hoe jij in je kracht kunt staan als je communiceert vanuit wie je bent. Zo ontdek je hoe je krachtig voor een groep kunt staan en aan kunt sluiten bij jouw toehoorders.

 •  Inzicht in belemmerende overtuigingen

  Op het moment dat je jouw talk gaat voorbereiden, of dát moment dat je voor een groep stapt kunnen er zoveel gedachtes door je hoofd heen gaan. Tijdens de training ontdek je dat je kunt dealen met deze gedachtes, waarbij je ontdekt wat je van jezelf nodig hebt op die momenten of dat je ervoor kunt kiezen een andere 7LIFE stijl meer in kunt zetten voor die krachtige talk.

 • Krachtige coaching

  Na de trainingsdag ga je naar huis met veel inzichten en informatie voor een aansprekende talk. Deze bereid je voor én neem je op. Een coach zal dit met je analyseren, zodat je verder kunt groeien als aansprekend spreekster.

Hoe het werkt?

 1. Meld jezelf aan voor de training Aansprekend Spreken en ontvang de bevestigingsmail.
 2. Ontvang 3 weken voor de training jouw toegang tot jouw 7LIFE assessment, aangevuld met de 360 graden scan. Vul deze uiterlijk een week voor de training in. Bovendien ontvang je het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols bij je thuis op de deurmat, lees dat ter voorbereiding van de training.
 3. In de informatiemail lees je alle ins en outs over de training, de locatie én krijg je de vraag om jouw persoonlijke leer- en ontwikkelpunten en/of vraagstukken naar ons te sturen.
 4. Nu is het tijd voor de training Aansprekend Spreken. Een dag vol inspiratie, interactieve opdrachten en mooie leerervaringen.
 5. Tijdens de training kun je jezelf inschrijven voor een coachmoment. Voor die tijd bereid je jouw talk voor en stuur je jouw voorbereiding én het opgenomen resultaat naar jouw coach.

Kortom

Wij zijn ontzettend enthousiast over deze training gewoonweg omdat wij meer talentvolle vrouwen op het podium willen zien èn horen, met een eigen verhaal en een eigen geluid. Dus kom maar op, als jij wilt leren hoe jij een sterke boodschap kunt brengen, die impact heeft op jouw publiek.

Kosten

De training Aansprekend Spreken kost € 699,00. Dit bedrag is inclusief jouw 7LIFE assessment, inclusief 360 graden scan, het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols (ter waarde van € 15,95) en de catering tijdens de trainingsdag. Bovendien is er een follow-up coachgesprek met een van de trainers.

Trainingslocatie

We bieden de trainingen aan op diverse locaties* in het land.

 • Maandag 26 oktober – Nijkerk
 • Dinsdag 17 november – Herwijnen
 • Donderdag 3 december – Hardinxveld-Giessendam

* In de informatiemail voor de training ontvang je de locatiegegevens, samen met alle andere benodigde informatie voor jouw training Aansprekend Spreken. 

De trainers van Aansprekend Spreken

Wij zijn Jorien & Marije, de trainers van de training Aansprekend Spreker. Jorien Ouweneel is een gepassioneerde spreekster. Zij zal vanuit haar expertise en ervaring jou inspireren, uitdagen en verrijken. Als coach loopt ze met je op in het voorbereiden van jouw aansprekende talk, wat ook voor toekomstige talks helpend zal zijn.

Marije van den Berg – oprichter van de Bureau Delight – doet niets liever dan vrouwen in haar kracht zetten en uitnodigen om zichtbaar te zijn. Vanuit haar jarenlange ervaring als spreekster en trainster zal ze je uitdagen om als spreekster in jouw spreekkracht te gaan staan en een impactvolle boodschap over te brengen aan jouw publiek!

Sorry, this event is expired and no longer available.
 • De locatie verschilt per trainingsdatum

Mogelijke data

  Dit event delen