fbpx

Hormoongeluk – speciale deal voor jou

Na het lezen van het handboek ben je enthousiast naar meer! Wat gaaf dat je aan de slag wilt om jouw cyclus nog meer voor je te laten werken! Claim nu de speciale deal waarbij je het boek Hormoongeluk én de online training Balancekeepers voor meer dan 150 euro korting. Met het boek Hormoongeluk en de bijpassende training van Marije van den Berg in handen leef je krachtig door alle seizoenen van jouw cyclus heen!

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
– Aristoteles

Laat je cyclus voor je werken!

Hormoongeluk van Marije van den Berg is absoluut een must read voor elke vrouw! Het is onmogelijk te verwachten dat je lineair presteert op mentale of emotionele gebieden door alle fases van je cyclus heen! Dat zorgt enkel voor frustraties en onderpresteren. Met dit boek in handen ga je ontdekken hoe jouw cyclus werkt, hoe jij jouw leven in kunt richten om je topfit en lekker in je vel te voelen én daarmee jouw cyclus te integreren in jouw (werk)leven, zodat je optimaal presteert. Bovendien ontdek je hoe jouw cyclus invloed heeft op jouw seksleven en hoe je jouw gezinsplanning handen en voeten kunt geven.

Herken je dit?

 • Heb je net een groot project of een volle agenda, ben je niet vooruit te branden.’
 • Een belangrijke dag op je werk, lig je half knock-out!
 • Het ene moment knal jij alle to-do’s door en ben je niet te stoppen, waar je het volgende moment niks uit je handen krijgt. Valt dat niet te plannen?
 • Je frustreert jezelf omdat er niets uit je handen komt, net voor je ongesteldheid
 • Bij tijd en wijle overvalt het imposter syndroom je… Als mensen er maar niet achter komen hoe je soms tot niks in staat lijkt!
 • Er zijn van die dagen waarbij je enorm lekker in je vel zit, maar andere dagen voel je jezelf futloos. Zit daar enig verband in?!
 • Je weet dat je gedurende jouw cyclus niet altijd dezelfde hoeveelheid energie en draagkracht hebt, maar wanneer zijn nu eigenlijk de momenten dat je kunt knallen?!
 • Oef! Je ligt ‘s avonds weer kapot op de bank. Het lukt maar niet die regie te houden.
 • De ene tijd leef je echt gezond, het volgende moment snaai je ineens alles bij elkaar.
 • De balans houden, even serieus, ik weet nog niet eens hoe ik de balans moet vinden!

Hoe zou het zijn als…

Regie

Jij de wetenschap hebt dat je grip hebt op je leven. Je wordt niet meer constant overvallen door bepaalde gevoelens of gedachtes, je kunt dingen relativeren en goed voor jezelf zorgen.

Relaties

Jouw relaties nog krachtiger zullen worden, omdat je goed kunt aangeven wat je wel of niet te bieden hebt én wat je nodig hebt op bepaalde momenten van je cyclus. Dit zal het leven met je partner en/of vrienden en familie zeker makkelijker maken.

Zelfzorg

Je als geen ander weet hoe je voor jezelf kan zorgen, juist door alle fases van je cyclus heen. Je weet precies wanneer je deadlines, sociale afspraken of juist wat extra rust in mag plannen.

Zelfvertrouwen

Je bruist van zelfvertrouwen. Simpelweg omdat je bepaalde gedachtes en onzekerheden kunt relativeren en weet dat jij jezelf over een paar dagen beter voelt. Je weet wanneer je spannende dingen moet plannen én wanneer je dat beter even niet kunt doen.

Over Marije van den Berg, auteur van het boek Hormoongeluk

Wat een passieproject was dit boek! Als boerendochter werd er bij ons aan tafel altijd enorm open gesproken over de anatomie van koeien, wat maakte dat ik al als jong meisje verstand had van de bloemetjes en de bijtjes. Daar waar ook het thema seksualiteit bij ons aan tafel niet geschuwd werd en mijn moeder enorm open en trots deelde over haar vrouw zijn, leerde ik al op jonge leeftijd luisteren naar mijn lichaam. Dat werd nog meer versterkt toen ik in 2018 door ziekte drie jaar genoodzaakt was om te luisteren naar mijn lichaam en elke dag af te stemmen hoeveel energie ik had om dingen te ondernemen. Toch startte ik in die tijd Bureau Delight.

Tijdens mijn coaching voor zowel Bureau Delight (voor vrouwen) als bij De Ambitieuze Zakenvrouw (voor ondernemende vrouwen) komt altijd het vrouw-zijn en de cyclus ter sprake, wat maakte dat ik mezelf nóg meer verdiepte in dit thema. Met als hoogtepunt het event Hormoongeluk, november 2022. Daar ontstond het verlangen om dit thema nog meer uit te diepen, simpelweg omdat er zoveel reacties waren van vrouwen die absoluut meer praktische tools in handen wilden om hun cyclus in te zetten als kracht en daarmee nog meer geluk te ervaren. Zo gezegd, zo gedaan. Dit boek was allereerst de meest prachtige reis voor mezelf, waarin ik zo enorm veel verwondering heb ervaren rondom het vrouwenlijf. Dat gun ik jou van harte!

Wat gaat Hormoongeluk je samen met de online training opleveren?

 • Jij kent jouw lijf door en door en weet wat het nodig heeft zodat je altijd goed in je vel zit.
 • Je kent het ritme van jouw cyclus met alle kenmerken en kan daarop inspelen.
 • Je weet welke momenten van je cyclus krachtig zijn en op welke momenten je juist meer me-time in mag bouwen.
 • Je ontdekt de juiste balans per fase van jouw cyclus.
 • Je weet wanneer je onzekerheid of negatieve gedachtes kunt verwachten én hoe je deze relativeert zodat het jou en je omgeving niet beïnvloedt.
 • Je kan goed je grenzen aangeven aan je omgeving en voor jezelf.
 • Je vergelijkt jezelf niet meer met anderen, maar je meet jezelf aan jouw eigen meetlat.
 • Je kunt complimentjes ontvangen en trots zijn op wie je bent.
 • Je dealt op een gezonde manier met jouw emoties en kunt ze inzetten om jezelf te verbinden met de mensen om je heen.
 • Jij kan jouw behoeftes serieus nemen en deze goed formuleren naar jouw omgeving.
 • Je ontdekt een diepe vrijheid en jouw unieke vrouwelijke kracht.

Wat kun je verwachten?

Bestel de deal nú en ontvang direct de inlog voor de online training in je mailbox. Binnen 2 werkdagen doen wij het boek naar je op de post en binnen no time ligt het boek op jouw deurmat! YES!

Hormoongeluk en online training

Wat anderen vertellen

Review

Hormoongeluk brengt mij inzicht in mijn cyclus, waardoor ik patronen herken. Zo ben ik veel milder richting mezelf in de periode van menstruatie, accepteer ik dat ik minder kracht heb met sporten én weet ik dat erna weer een krachtige periode komt! Regelmatig pak ik de informatie van de verschillende fases erbij én schrijf ik op wanneer ik ongesteld ben. Bovendien ben ik bewust wat ik mijn kinderen mee wil geven over dit thema.
– Tine Plaisier

Ik ben groot voorstander van een informed choice. Dit boek geeft je precies dit. Het geeft je tools om je vrouwelijkheid te omarmen en te ontdekken hoe je in balans kan leven met je cyclus. Ook geeft Marije in haar boek een fijne basis met alle voor en nadelen van de verschillende anticonceptie manieren. Wil je je huidige methode heroverwegen? Dan is dit boek een aanrader om met je zoektocht te beginnen. Dit boek is als het ware als een schatkist. Je leert welke mogelijkheden er allemaal zijn om gezond te leven. Voor iedere vrouw ziet dit er anders uit. Kies wat bij je past en ontdek de rijkdom van je vrouwelijkheid. Het was een voorrecht om mee te mogen lezen in het publicatieproces!
Marlot de Jong – FEMM gecertificeerde cyclus coach

Dit boek helpt je om je cyclus te begrijpen en te integreren in je leven. Zo voel je je beter én ben je productiever. Informatie die elke vrouw zou moeten hebben!
Anne Dekker – Leefstijl- en Integraal arts

Ontdek je hormoongeluk!
Bestel nu dit baanbrekende boek en doe jezelf de online training cadeau voor de speciale deal prijs!

Ik heb nog wat vragen

Binnen 2 werkdagen versturen wij het boek. Je ontvangt een bevestiging zodra het boek op de post is, zodat je weet wanneer je het boek kunt verwachten.

De online training die Marije ontwikkelde bij het boek Hormoongeluk is dé manier om jouw leven in balans te brengen én te houden. Je gaat aan de slag met thema’s als het integreren van jouw cyclus in jouw leven, veranderkracht, grenzen, financiën, jouw carrière en toekomst.

Vandaag hét moment om focus voor jezelf te pakken én een BALANCEKEEPER te worden! Jij bent in staat om balans te vinden én te behouden! Deze training helpt je om dat te bereiken. Met 8 modules vol inspiratie, video’s, opdrachten en extra’s geef jij jouw leven een positieve draai én weet jij hoe jij rust en balans kunt vinden in jouw drukke bestaan.

Zodra jij de deal aanschaft ontvang je een inlog voor de online training in je mailbox. Met het wachtwoord en jouw emailadres kun jij ten alle tijden inloggen in De Online Academy. Je kunt overigens altijd inloggen via de button rechtsboven op deze website.

Dat kan zeker, wanneer je merkt dat je behoefte hebt aan coaching dan is dat zeker mogelijk. Elk coachgesprek duurt 75 minuten en kost 110 euro. Deze prijs is voor particulieren inclusief btw, voor bedrijven is deze prijs exclusief btw. Neem contact met ons op wanneer je een offerte wilt ontvangen voor meer coaching.

Jazeker! Binnen De Ambitieuze Zakenvrouw coacht Marije vele ondernemende vrouwen op het gebied van leefstijl, hormonen en strategie. Neem contact met me op over de mogelijkheden.