fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Tine Plaisier

Welkom bij de 23e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Tine Plaisier – over innerlijke overtuigingen, regie pakken en beter voor jezelf zorgen

Als influencer inspireert Tine Plaisier dagelijks haar achterban vanuit haar Kapsalon Tine. Daar waar ze per 1 maart 2020 haar baan opzei (voor de oplettende lezer was dit net voor de eerste lockdown) zit haar kapsalon vandaag de dag helemaal vol én is zij zojuist een webshop begonnen met een bijzondere haarproductenlijn. Het kappersvak zorgt voor direct resultaat, wat Tine enorm aanspreekt. Waarbij ze bovendien de connectie met de klant enorm waardeert. Zo wordt je bij Tine volledig in de watten gelegd, ben je de enige klant en kun je heerlijk tijdens het wachten tot de verf ingetrokken is een magazine lezen.

Als ondernemer daagt Tine je uit: Als je een onderneming zou willen starten, wat zijn dan jouw bezwaren en hoe realistisch zijn ze? Wat houd je tegen? Of is er sprake van angst die je op jouw plek houdt? Zet een stap, wat er komt is altijd de vraag.

We spreken over 7LIFE, innerlijke conflicten en overtuigingen die ontstaan zijn door eerdere ervaringen.. Bovendien spreken we over prioriteren, de regie pakken en het beter voor jezelf zorgen.

Prachtige ondernemersthema’s, die elke vrouw zullen inspireren, of je nu 100 procent thuis bent of onder een baas werkt.

Ben jij benieuwd naar jouw 7LIFE stijlen? Meld je dan aan voor een 7LIFE assessment en de terugkoppeling.

Luister heel de podcast om Tine’s inspirerende verhaal te horen. 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
De appel-amandel taart van het event
Volgend bericht
De voorwaarden voor verandering