fbpx

Be great!

Wil jij zelfverzekerd door het leven gaan?

Ontdek je kracht, meet jezelf aan jouw meetlat en sta sterker dan ooit!

Sta niet in de schaduw van een ander, maar stap in je eigen licht!
Marije van den Berg

Be great!

In slechts 2 weken* ontdek je dat wat jou uniek maakt en welke eigenschappen bij jou horen. Word je jezelf bewust van het belang van mensen die nu al van enorme waarde zijn voor jouw groei en ontwikkeling én word je uitgedaagd om dátgene wat jij in huis hebt ook te delen op je werk- of in je privé leven.

* Het kan in 2 weken, maar jij mag je tempo bepalen. Je hebt onbeperkt toegang tot het programma.

Herken je dit?

 • Je gelooft dat iedereen alles altijd beter kan dan jij, waardoor je jezelf onzeker voelt en liever op de achtergrond blijft dan echt dingen op te pakken die je eigenlijk wel leuk vindt.
 • Jouw mening of inzicht delen is ó zo moeilijk! Staan mensen überhaupt wel te wachten op jouw input? Het resulteert in óf je mening niet delen óf in het achteraf steeds weer terugdenken aan dat moment waarbij je wikt en weegt wat je gezegd hebt.
 • Vergelijken met een ander is 1 van de beste dingen die je kunt doen om jezelf enorm tegen te houden. Maar jij blijft je maar meten aan de lat van een ander. Waarom kan je je niet gewoon meten aan je eigen lat en eindelijk die vrijheid voelen.
 • Complimentjes wegwuiven ben jij kampioen in. Voor je het weet vliegt het alweer je mond uit. Maar het is dan ook wel verrekte lastig dat compliment echt te aanvaarden… Het is immers toch gewoon normaal?
 • Er huist een sterk verlangen in je om te groeien, om jezelf te ontwikkelen en jezelf te accepteren zoals je bent, maar op de een of andere manier ervaar je nog een aantal flinke hobbels op die weg…
 • Je verlangt naar een gezond zelfbeeld, waarbij je af kunt rekenen met de onzekerheid die je zo vaak belemmerd om onbevangen keuzes te maken. Je wilt gewoon vrij zijn!

Hoe zou het zijn als…

 • Je ontdekt wat je allemaal in je mars hebt!
 • Je de kracht ontdekt die er in jouw unieke persoonlijkheid ligt
 • Je de dag van morgen vrolijk tegemoet kunt gaan, gewoon omdat je zin hebt in dat wat die dag je gaat brengen
 • Je onbevangen en zelfbewust van betekenis kunt zijn in jouw omgeving, zowel privé als op je werk
 • Je ontdekt dat jij keuzes mag en kunt maken die passen bij wie jij bent
 • Je partner, vriend(inn)en en/of raadgevers bewust kunt betrekken bij jouw groei en ontwikkeling
 • Je ontdekt wat je allemaal van nature in huis hebt en uit kunt delen naar de mensen om je heen!
 • Je eindelijk vrij en zelfbewust door het leven kunt gaan

Over mij

Hi! Ik ben Marije! Als trainer en coach geniet ik er van om dagelijks vrouwen te spreken. Elke vrouw is zó anders, met haar eigen talenten, eigenschappen en voorkeuren. Ik vind het een enorm voorrecht om vrouwen te helpen om in hun eigen spiegel te kijken en zich daarmee te meten aan zichzelf. Dat is namelijk de beste plek waar je ontdekt wat jouw potentie is én hoeveel potentie er nog klaar ligt om verder ontgonnen te worden.

Het heeft mijn passie om de kracht van diversiteit te benadrukken. Jij bent zo anders dan wie dan ook! Er heeft nooit iemand bestaan zoals jij en die zal er ook nooit komen. Dat klinkt fantastisch, toch?

Toch merk ik dat vele vrouwen worstelen met wie ze zelf zijn. Ik zie vrouwen in de schaduw van een ander stappen, waarbij ze zelf niet goed uit de verf komen. En dat is zó jammer! Jij hebt namelijk iets unieks te brengen, wat niemand anders kan! Op het moment dat je dat ontdekt gaat er een wereld voor je open. Het stelt je in staat om vanuit een gezond zelfbeeld keuzes te maken, goed voor jezelf te zorgen en grenzen aan te geven. Het zorgt ervoor dat je uit kunt delen van je talenten en kwaliteiten op een manier die bij je past. Of je nu graag op de voorgrond staat of juist liever op de achtergrond actief bent. Het zal je relaties versterken omdat je duidelijk kunt communiceren naar je partner, collega’s en wie dan ook. Kortom, je kunt vanuit je authentieke jij volop in het leven staan.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen. De vanzelfsprekendheden vanwaar jij naar de wereld om je heen kijkt. De eigenaardigheden die jou zo kenmerken. De kracht die er van nature al in jou ligt! Zodat jij zichtbaar wordt op de plek die bij jou past.

Ontdek je kracht én sta sterker dan ooit!
Meld je GRATIS aan voor de training BE GREAT!

De mini-training BE GREAT bestaat uit 6 sessies:

Sessie 1

Wortel diep!

Ontdek hoe jij zorgt voor een gezonde voedingsbodem en hoe jij daar zo diep in kan wortelen dat je niet meer wankelt.

Sessie 2

Ontdek wat jij van nature in huis hebt!

Word jezelf bewust hoe jouw vanzelfsprekendheden een enorme kracht zijn.

Sessie 3

Jouw groei en ontwikkeling

Reken af met de hobbels die jouw groei en ontwikkeling kunnen belemmeren.

Sessie 4

Samen sta je sterk!

Juist door het inzetten van belangrijke mensen om je heen ontdek jij je kracht!

Sessie 5

Jouw grootsheid

Ontdek je kracht én hoe je die praktisch in kunt zetten in de praktijk van elke dag.

Sessie 6

Sta sterk

Ontwikkel je veerkracht én ontdek de sleutel om stevig te staan!   

Hoe het werkt?

Geef je op voor de training door jouw naam en emailadres achter te laten. Per direct ontvang jij de eerste sessie in jouw mailbox, mét praktische opdrachten zodat je het ook echt kan gaan uitvoeren. Pak een journal bij de hand en werk zo alle lessen uit. Daar is gelijk jouw basis!

Meld je aan voor de GRATIS mini-training Be Great
Ontdek je kracht én sta sterker dan ooit!
Door op 'Verzend' te klikken, ga je akkoord met Algemene Voorwaarden
Marketing door

Wat anderen vertellen

Jij bent een topvrouw!

We hopen dat je na deze 6 sessies uitgenodigd bent om verder te ontdekken wat jij allemaal in je mars hebt, zodat jij authentiek in het leven kunt staan. Dan hoef je jezelf niet te vergelijken met andere vrouwen, maar dan sta je in jouw unieke kracht! Als topvrouw.