fbpx

Be Excellent coachtraject

Op zoek naar een boost in je persoonlijke ontwikkeling?

Samen zorgen we dat jij jezelf doelgericht kunt ontwikkelen,  meer vrijheid ervaart en vanuit regie keuzes kunt maken voor jouw toekomst.

“Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will improve the lives of all those around you.”
– Robin Sharma

Actief en uitdagend proces

Tijdens dit coachtraject zijn er 7 momenten van groei. We gaan aan de slag met het thema waarin jij merkt dat je wel wat support kunt gebruiken. Of dit nu meer rust en balans in je leven inbrengen is óf die stap wagen waar je al heel lang tegen aan hikt. Het is niet zomaar een traject, maar een actief en uitdagend proces, waarin jij praktische tools aangereikt krijgt om aan de slag te gaan. Het hele traject loopt er een coach met je op en zo ontvang je een coachtraject op maat, toegepast op jouw 7LIFE assessment.

Meld je nu aan om ook een groeispurt door te maken!

Wist je dat?

Wist je dat communicatie voor wel 80 procent een vaardigheid is? Dat betekent dat je jezelf kunt ontwikkelen en verbeteren. Wij, als Bureau Delight, geloven dat een krachtige communicatie de sleutel is tot succes. Zowel voor jouw professionele als voor jouw privéleven. Jouw communicatie mag je sterker, mooier én meer jezelf maken. Het Be Excellent coachtraject is een uitgelezen kans om jezelf bewust te worden van jouw eigen klank – die andere 20 procent – en je daarbij inzicht te geven in jezelf. Zó kun je bewuste keuzes maken als het om communicatie gaat en daarmee jouw communicatie versterken zodat je sterke (werk)relaties bouwt vanuit jouw authentieke zelf !

Be Perfect

Je vindt het moeilijk om orde te krijgen in je leven, waarbij afronden je grootste uitdaging is. Oog voor details?! Dat is absoluut je kracht niet, maar dat zou je zo graag meer willen ontwikkelen. Je hebt enorm last van het feit dat er wel eens dingen van tafel vallen en je verlangt naar meer structuur en netheid in je leven.

Herken je dit? Dan is jouw springplank het Be Perfect traject, waarin we de Doener stijl uitnodigen om zich sterker te ontwikkelen.

Be Inspiring

Bij jou is het glas eerder halfleeg dan halfvol. Je ziet al snel alle beren op de weg en je zou graag wat onbevangener willen leven, vanuit verbinding met de mensen om je heen. Je verlangt naar een optimistische levensvisie, waarbij je niet bij de pakken neerzit, maar actief aan de slag gaat.
Herken je dit? Dan is jouw springplank het Be Inspiring traject, waarin we de Verbinder stijl uitnodigen om zich sterker te ontwikkelen.

Be Wise

Op het moment dat je voor een grote keuze staat, dan is jouw gevoel of jouw wilskracht jouw roer. Je verlangt ernaar om jouw wijsheid te ontwikkelen, waardoor je vanuit jouw interesse een goeroe kunt worden in jouw expertise. Je wilt meer weloverwogen leven en beslissingen maken vanuit een doordachte basis.
Herken je dit? Dan is jouw springplank het Be Wise traject, waarin we de Doordenker stijl uitnodigen om zich sterker te ontwikkelen.

Be Passionate

Je vraagt je af wat nu eigenlijk jouw passie is. Je bent druk met van alles en nog wat, maar waar ben jij nu eigenlijk écht enthousiast over? Waar zou jij voor 100 procent voor willen gaan? Wat raakt jouw hart nu eigenlijk? Wat zou jij met jouw leven willen doen waar je later, als je gepensioneerd bent, met trots op terug kijkt?
Wil je antwoord op deze vragen? Dan is jouw springplank het Be Passionate traject, waarin we de Zorger stijl uitnodigen om zich sterker te ontwikkelen.

Be Brave

Is het in jouw leven tijd voor verandering? Tijd om het roer wellicht om te gooien of datgene te doen wat je altijd al hebt willen doen? Verlang je naar die uitdaging, waarin je weet dat je het ‘gewoon moet doen’?
Herken je dit? Dan is jouw springplank het Be Brave traject, waarin we de Pionier stijl uitdagen om zich sterker te ontwikkelen.

Be Boss

De lange termijn visie in jouw leven is soms ver te zoeken. Je bent veelal bezig met het omhoog houden van alle ballen, waardoor je niet toe komt aan het nadenken over jouw toekomst. Je verlangt naar regie, naar overzicht en een koers die jou helpt om keuzes te maken richting jouw toekomst.
Herken je dit? Dan is jouw springplank het Be Boss traject, waarin we de Strateeg stijl uitnodigen om zich sterker te ontwikkelen.

Be Abundant

Balans. Iets waar je enerzijds naar verlangt en anderzijds het thema waar je in je leven mee stoeit. Hoe krijg je nu je leven in de juiste balans? Hoe maak je dan keuzes en hoe ga je dan om met jouw tijd, energie en financiën?
Herken je dit? Dan is jouw springplank het Be Abundant traject, waarin we de Beheerder stijl uitnodigen om zich sterker te ontwikkelen.

Over mij

De springplank die mij verder bracht… was mijn vader die mij altijd uitdaagde om met volle toewijding datgene te doen wat ik op mijn hart had. Of mijn moeder die zelf ook geen enkele uitdaging uit de weg ging en die mij motiveerde om te gaan. Of het nu ging over werken in het buitenland of het beginnen van een bedrijf – mijn moeder stimuleerde mij om het te doen.

De springplank die mijn teamleider gaf, toen hij mij op mijn 19e voor een zaal met 400 mensen zette om te spreken. Ik sprong met ogen dicht, vond het super spannend, maar ik wist als geen ander dat hij iets in mij gezien had wat ik eerder nog niet had ontdekt. En zo heb ik nog zoveel mensen in mijn leven gehad die mij uitnodigden of uitdaagden om te springen. Soms in het diepe omdat ik geen idee had wat me te wachten stond. Op andere keren was het een sprong met volle bewustzijn en genoot ik van het moment dat ik door de lucht vloog.

Eén van de grootste drijfveren in mijn leven is het creëren van springplanken voor de mensen om me heen. Ik geniet van de gesprekken waarin ik de ander mag helpen om iets nieuws over zichzelf te ontdekken. Juist met 7LIFE als methodiek weet ik als geen ander wat de voorwaarden van groei zijn voor mijn coachees en kan ik mensen op hun eigen manier uitnodigen tot groei. Zo wordt iemand met de Pionier als voorkeurstijl graag uitgedaagd, duikt de Doordenkerstijl liever in een goed boek en is vertrouwen en veiligheid dé voorwaarde voor groei voor iemand met een sterke Zorgerstijl.

Het is fantastisch mooi om met anderen op te lopen en hun processen van ontwikkeling en verandering mee te maken, net zoals mijn leermeesters dat met mij deden én doen. Wij creëren graag die springplank voor jou op een manier die bij jou past!

Wat kan het Be Excellent coachtraject jou opleveren?

 • Je bent door middel van het 7LIFE assessment, de opdrachten en de coaching aan de slag gegaan met dátgene wat je al tijden wilde bereiken.
 • Je hebt in je eigen spiegel gekeken, waarbij je veel inzicht over jezelf hebt gekregen. Deze inzichten dragen bij aan een realistisch en positief zelfbeeld.
 • Je hebt inzicht in je krachtgebieden en je uitdagingen. Je bent zelfbewust en je weet hoe je bewust keuzes kunt maken om jouw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten.
 • Je hebt inzicht in jouw leerstijl, waardoor er een wereld van ontwikkelmogelijkheden voor je opengaat!
 • Afhankelijk van het door jou gekozen traject heb je actief gewerkt aan het aanspreken van de Doener, de Doordenker, de Strateeg, de Verbinder, de Zorger, de Beheerder of de Pionier in jezelf. Je hebt een springplank gecreëerd voor orde, wijsheid, visie, een optimistische levensvisie, passie, balans of verandering in je leven.
 • Vol trots kijk je terug op de twee maanden waarin je het proces aangegaan bent en waarbij je tools en in zichten in handen hebt voor een duurzame verandering.

Het coachtraject bestaat uit 7 weken*:

Hieronder zie je de 7 verschillende interventies, die elk in een week plaats vinden.

 1. Het 7LIFE assessment
 2. Coachgesprek 1: Terugkoppeling van jouw assessment, inclusief ontwikkeltips
 3. Mail met opdrachten aan de hand van jouw gekozen Be Excellent coachtraject
 4. Coachgesprek 2: Hierbij kijk je terug op de door jou geleerde lessen en kun je jouw proces nog verder verdiepen.
 5. Mail met opdrachten aan de hand van jouw gekozen Be Excellent coachtraject
 6. Coachgesprek 3: (Video)call met jouw coach – Follow up naar aanleiding van je coachgesprekken: wat zie je in de praktijk, waar loop je tegen aan, welke resultaten boek je?
 7. Mail met energizers

Het hele traject loopt er een coach met je op en ontvang je een uniek coachtraject, toegepast op jouw assessment.

* Jij bepaalt het tempo van het traject, natuurlijk kun je er ook langer over doen. Samen met jouw coach plan je de afspraken in.

Wat kun je verwachten?

Na je aanmelding krijg je per mail een inlogcode toegestuurd voor jouw 7LIFE assessment. Het invullen van een assessment duurt ongeveer 1-3 uur, waarbij je tussendoor kunt stoppen om het vervolgens later verder af te ronden.
Jouw coach neemt contact met je op voor een datum en locatie van het eerste gesprek (regio midden Nederland). Je kunt hierbij denken aan de coachruimte bij de coach op locatie, een wegrestaurant of hotel. Natuurlijk kun je ook vragen om een online traject, dat is ook mogelijk. Na het eerste coachgesprek ontvang je jouw 7LIFE rapport per mail. Vervolgens plan je met jouw coach de volgende twee gesprekken in en ga je zelf aan de slag met de opdrachten die je per mail ontvangt. Het Be Excellent coachtraject wordt afgerond meteen mail vol energizers, als boost voor jouw verdere ontwikkelreis.

Coachtrajecten

Be Excellent coachtraject

Be Excellent coachtraject

Het coachtraject bestaat uit 7 weken:

Hieronder zie je de 7 verschillende interventies, die elk in een week plaats vinden.

 1. Het 7LIFE assessment
 2. Coachgesprek 1: Terugkoppeling van jouw scan, inclusief ontwikkeltips
 3. Mail met opdrachten aan de hand van jouw assessment
 4. Coachgesprek 2: Hierbij kijk je terug op de door jou geleerde lessen en kun je jouw proces nog verder verdiepen.
 5. Mail met opdrachten aan de hand van jouw assessment
 6. (Video)call met jouw coach – Follow up naar aanleiding van je coachgesprekken: wat zie je in de praktijk, waar loop je tegen aan, welke resultaten boek je?
 7. Mail met energizers

Het traject kost €500,-

Ja ik wil me aanmelden

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het coachtraject declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Wil je eerst vrijblijvend overleggen?

Dat snap ik helemaal! Ik kijk ernaar uit je te spreken, mail me of plan een belafspraak met me in zodat we vrijblijvend kunnen bespreken of het 7LIFE assessment aansluit bij jou!

Wat anderen vertellen

Ik heb nog wat vragen

Als je al een 7LIFE assessment gedaan hebt, kun je een cash back ontvangen van € 100,00 euro. Dit kun je na aanmelden aangeven. Na ontvangst van jouw digitale 7LIFE assessment, wordt het desbetreffende bedrag binnen 10 werkdagen terug geboekt op jouw rekening.

Wellicht weet je al welk Be Excellent coachtraject je wilt kiezen na de bovenstaande informatie, maar mocht je dat nog niet weten, dan is dat zeker geen probleem! Je kunt jouw traject kiezen na de eerste terugkoppeling met jouw coach. Zo kun je bepalen of je jouw voorkeurstijl verder wilt bekrachtigen of dat je ervoor kiest om een andere stijl meer de ruimte te geven. Dat is helemaal aan jou!

Na jouw aanmelding krijg jij een mailtje of een belletje voor het inplannen van de terugkoppeling, dan kun jij aangeven van welke coach jij de terugkoppeling zou willen ontvangen. Je mag zelf jouw coach kiezen. Op de pagina over ons kun je de verschillende coaches vinden. Wanneer je het fijn vindt dat wij kijken welke coach het beste bij jou aansluit, is dat natuurlijk ook mogelijk. De coaching vindt plaats in de coachpraktijk van de coach, of in overleg op een andere (wandel)locatie. Hier worden eventueel nog reiskosten voor doorberekend.

Na aanschaf van het assessment ontvang je binnen 3 werkdagen jouw unieke inlogcode voor het maken van jouw 7LIFE assessment. Vervolgens log je in op de website van het 7LIFE assessment en start je met het invullen van het assessment. Het invullen van het assessment kost je ongeveer 1-3 uur, waarbij je tussendoor kunt stoppen om later weer verder te gaan. Na de meerkeuze vragen eindig je met een zevental open vragen.
In overleg met jou worden de 3 coachgesprekken ingepland in de coachpraktijk van de desbetreffende coach. De eerste twee gesprekken duren 75 minuten, het derde gesprek is een (video)call van 30 minuten. Voor de opdrachten die je per mail ontvangt heb je per keer zo’n 2 à 3 uur nodig.

Na het ontvangen van de toegangscode voor jouw 7LIFE assessment heb je alle tijd om het assessment in te vullen. Je kunt zelfs het invullen onderbreken om het vervolgens later weer verder op te pakken. Het is – gezien de voorbereiding van de coach – van belang dat je het assessment uiterlijk 2 werkdagen voor het eerste coachgesprek volledig ingevuld hebt.

Het Be Excellent coachtraject bedraagt een investering van € 500,00. De prijzen van de Bureau Delight zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het 7LIFE declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de genoemde prijzen exclusief BTW.

Veel van onze klanten gebruiken hun loopbaan- of ontwikkelingsbudget voor onze coaching en/of trainingen. Ben jij benieuwd of dit ook mogelijk is bij jouw werkgever? Neem dan contact op met jouw manager of met de afdeling P&O van jouw werkgever. Natuurlijk kun je altijd eerst even contact opnemen met mij, stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever.

Mocht je na het Be Excellent coachtraject behoefte hebben aan meer verdieping, dan kan dat zeker! Zo kun je denken aan een coachtraject op maat, het coachtraject Klaar met die kwetsbaarheid?! of het coachtraject Sta in jouw volle potentie. Hierbij krijg je een korting van 100 euro aangezien je al een 7LIFE assessment in handen hebt. Je kunt je voorkeur aangeven voor de coach met wie je dit traject aan zou willen gaan, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden! Wij zijn er graag voor jou!
Bovendien kun je ons ook uitnodigen voor een In company training op jouw werk, waarbij we jouw team kunnen trainen aan de hand van 7LIFE