fbpx

Jouw betaling is succesvol ontvangen

Je ontvangt binnen 5 minuten een mail met bevestiging en de factuur voor jouw Be Excellent coachtraject. Mocht je de bevestiging dan nog niet binnen hebben, check dan ook even je spam.

Bekijk in de tussentijd de video hiernaast om al even kennis te maken met mij. Het Be Excellent coachtraject begint met het invullen van jouw 7LIFE assessment. Je krijgt binnen 2 werkdagen jouw unieke inlogcode waarmee je toegang krijgt tot jouw assessment. Tevens ontvang je een mail, waarbij je aan kunt geven met welke coach jij aan de slag wilt. Tijdens het eerste coachgesprek met jouw coach ontvang je de terugkoppeling van jouw assessment, waarbij jij samen met jouw coach kunt bepalen welk van de 7 trajecten jij gaat doorlopen. Samen plannen jullie het vervolg van het traject in en ga jij aan de slag met jouw ontwikkeling.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Groetjes,
Marije

Voordat je gaat!

Bekijk deze video alvast om al even kennis te maken!

Be Excellent managementboek Maroesja van der Pols

Een éénmalig speciaal aanbod voor jou!

Wil jij gelijk concreet aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben we nu een exclusieve aanbieding voor jou als deelnemer van het Be Excellent coachtraject, namelijk het boek Be Excellent.
Maroesja van der Pols, de ontwikkelaar van het 7LIFE model, schreef het boek Be Excellent. Met dit boek beoogt ze dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen, zodat jij kunt excelleren op een manier die past bij jou. Naast inzicht in jouw persoonlijkheid geeft Maroesja je alvast veel tips en adviezen om aan jouw eigen ontwikkeling te werken in jouw (werk)omgeving.

Omdat jij jezelf aangemeld hebt voor het Be Excellent coachtraject ontvang je nu het boek GRATIS thuis gestuurd. Let op: dit is een eenmalig uniek aanbod. Als je deze pagina weg klikt is het aanbod ook weg.

Alleen bij deze actie GRATIS verzendkosten