fbpx

Jouw inschrijving is succesvol ontvangen

Je ontvangt binnen 5 minuten een mail met de bevestiging van de Masterclass. Mocht je de bevestiging dan nog niet binnen hebben, check dan ook even je spam. Ontvang je hem niet? Mail mij dan op marije@bureaudelight.nl.

Bekijk in de tussentijd de video hiernaast om al even kennis te maken.

Hanneke en ik kijken uit naar de masterclass. Zet de masterclass alvast goed in je agenda, zodat je hem niet vergeet. Je bent immers één van de 12 gelukkigen. Mocht je toch niet in staat zijn om erbij te zijn, mail dan naar marije@bureaudelight.nl zodat we jouw plekje aan een ander kunnen geven.

Groetjes,
Marije

Be Excellent managementboek Maroesja van der Pols

Een éénmalig speciaal aanbod voor jou!

Wil jij al gelijk concreet aan de slag met jou potentie ontdekken? Dan hebben we nu een exclusieve aanbieding voor jou als deelnemer van de masterclass, namelijk het boek Be Excellent.
Maroesja van der Pols, de ontwikkelaar van het 7LIFE model, schreef het boek Be Excellent. Met dit boek beoogt ze dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen, zodat jij kunt excelleren op een manier die past bij jou. Naast inzicht in jouw persoonlijkheid geeft Maroesja je alvast veel tips en adviezen om aan jouw eigen ontwikkeling te werken in jouw (werk)omgeving.

Omdat jij jezelf aangemeld hebt voor de Masterclass ‘Awake your talent´ ontvang je nu het boek GRATIS thuis gestuurd. Let op: dit is een eenmalig uniek aanbod. Als je deze pagina weg klikt is het aanbod ook weg.

Alleen bij deze actie GRATIS verzendkosten