fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Arend Voogt

Welkom bij de 4e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Arend Voogt

Arend Voogt is een van onze trainers en coaches. Daarom heeft hij het voorrecht om als man deel te nemen aan de #ikexcelleerjou podcast. Maar één ding is zeker, hij zal je als geen ander inspireren met zijn ervaring omtrent het thema stress- en alarmcommunicatie. Als voormalig lid van de Team Parate Eenheid heeft hij veel ervaring met heftige incidenten. Zijn kennis en ervaring zet hij in als coach, trainer en spreker zowel bij zijn eigen praktijk New Season coaching als bij de Bureau Delight.
Luister de podcast en ontdek nog meer lessen die Arend je geeft!

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Dienend leiderschap
Volgend bericht
Alle bekende communicatie tips voor jou op een rij!