fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Lienke Scheurwater

Welkom bij de 6e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Lienke Scheurwater

Als er een dame ondernemend en pionierend te werk gaat is het Lienke Scheurwater wel. Al van jongs af aan is ze creatief, ondernemend en vernieuwend. Na jaren als gespecialiseerd kinderfysiotherapeut gewerkt te hebben, besloot ze wegens gezondheidsproblemen haar baan op te zeggen. Uiteindelijk resulteerde dit in haar eigen onderneming We Wonder, waar ze andere zorgprofessionals uitdaagt om zich te oriënteren op andere werkmethoden en verdienmodellen. Alhoewel het oude vertrouwd is en veel mensen vaak de belemmeringen zien, nodigt Lienke mensen uit om hun blik te verbreden door haar groeiprogramma of de coaching die ze aanbiedt.
Luister ons kwetsbare gesprek over luisteren naar je lichaam, onthaasten en vrijheid door ondernemerschap.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Kwetsbaarheid, jouw kracht!
Volgend bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Joëlla Opraus