fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Maroesja van der Pols

Welkom bij de 2e #ikexcelleerjou podcast! Dè podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Maroesja van der Pols

Ben jij benieuwd naar vrouwen, diversiteit en ontwikkeling? Als bedenker en ontwikkelaar van 7LIFE is Maroesja van der Pols jouw vrouw! Ze is enorm gepassioneerd om vrouwen in hun kracht te zetten en uit te dagen om zichzelf te ontwikkelen. Aan de hand van de 5.000!!! 7LIFE assessments die ze geanalyseerd heeft kan ze je enorm veel ins en outs over de ontwikkeling van vrouwen vertellen en dát is inspirerend! Maroesja nodigt je uit op om met een open blik naar jezelf, maar ook naar de ander te kijken. Wanneer je namelijk in de spiegel van jezelf – en niet van die ander – kijkt, kun je zonder oordeel naar jezelf kijken en je gevoelens serieus nemen. Dat maakt dat je het gesprek met elkaar aan kunt gaan, waarbij je eerlijk jouw verhaal kunt delen en naar elkaar kunt luisteren. Op die manier kun je van elkaar leren. Bovendien geeft het alle ruimte tot ontwikkeling.
Luister de podcast en ontdek nog meer lessen die Maroesja je geeft!


Ps.
Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Alarmcommunicatie
Volgend bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Marije van den Berg