fbpx

Be Excellent events

Datum:

Locatie:

Wij houden van weggeven!

7LIFE Nederland organiseert in samenwerking met AFAS een drietal Be Excellent events. Tijdens deze gratis toegankelijke events is er een bijzondere line up aan inspirerende keynote speakers en specialisten. Een ding is zeker, na het Be Excellent event ga je vol vernieuwende ideeën en inspiratie naar huis.

  • 20 april 2021 – Ondernemerschap – Ben je ondernemer, of overweeg je om te gaan ondernemen?! Weet je welkom bij dit event.
  • 7 september 2021 – Young Leaders – aangezien we in jonge leiders geloven organiseren we dit gave event!
  • 23 november 2021 – Onderwijs en kids – na de annulering van maart 2020 hopen we alle vrouwen die werkbaar zijn in het onderwijs – of daaraan gerelateerde functies, te ontvangen tijdens dit mooie event!

Het event is een cadeautje van ons voor jou, gewoon omdat wij topvrouwen uit willen nodigen om uit te blinken. Tijdens deze dag mag je een grote stap zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling, juist door alle inspirerende keynote speakers en masterclasses.

In het voorjaar volgt er meer informatie en registratie. Meld jezelf aan voor de nieuwsbrief en houdt onze site en socials goed in de gaten!

 

Subscribe

Sorry, this event is expired and no longer available.

Mogelijke data

    Dit event delen