fbpx

Womenevent BALANCEKEEPERS – 20 april 2023

Bureau Delight event Balancekeepers

Datum:

20 april, 2023

Locatie:

LOES Papendrecht

‘Weg met die stress, ik verlang naar balans in mijn leven!’

Hoe herkenbaar is dit verlangen. Zo vaak herkennen we stress pas als we spanning in ons lijf voelen, hoog in onze ademhaling zitten of als we ons hart voelen kloppen. Daar waar stress een prachtig mechanisme is om goed te kunnen functioneren, kan stress ons ook nekken!

Je kunt dan zomaar van je levensvreugde beroofd worden en het idee hebben dat je in een trein zit die maar doorraast. Met het risico te belanden in een seizoen van overspannenheid, burn-out of depressie.

Tijdens dit WOMEN EVENT zal Tessa van Olst spreken over de zin en onzin van stress en juist ook hoe je op een goede manier voor jezelf kan zorgen. Maar ook hoe je kunt herkennen dat je lichaam een signaaldrager is en je inzichten geeft in je mentaal functioneren.

Marije van den Berg neemt je mee in de complexiteit van het integreren van balans in jouw leven. Want één ding is zeker, wat vandaag werkt, werkt morgen absoluut niet! Toch zijn er mogelijkheden (nog) meer balans in jouw leven  te brengen.

 

Sprekers:

Tessa van Olst:

Als er iemand kan spreken over stress, dan is dat Tessa van Olst wel. Als fysiotherapeut zag zij zovelen binnenkomen met lichamelijke klachten, terwijl uit wetenschappelijk onderzoek bekend is dat in veel van de gevallen (70-85%) de lichamelijke klachten een directe relatie hebben met stress. Stress die daadwerkelijk ziek maakt. Als gezondheidsspecialist zal Tessa tijdens deze avond dan ook spreken over stress en het integratief voor jezelf zorgen: lichaam, ziel én geest. Bovendien zal zij praktische tools  geven om ermee aan de slag te gaan.

Marije van den Berg:
Na haar jarenlange ziekbed weet Marije als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste balans aan te brengen in het leven. Balans is echter niet statisch, je kunt niet één balans vinden die voor elke dag werkt. Vooral niet wanneer je kijkt naar onze vrouwelijke cyclus en alles wat daarmee samen hangt. Om elke dag opnieuw een balans te vinden, heb je een aantal dingen nodig. Tijdens de avond krijg je van Marije een eerlijk en kwetsbaar verhaal, met enorm veel praktische tools  om balans te integreren in jouw leven.

Informatie:

  • Donderdagavond 20 april
  • Locatie: LOES – Papendrecht
  • Tijd: ontvangst 19.30 uur, programma van 20.00 – 22.00 uur
  • 50 dames op locatie
Sorry, this event is expired and no longer available.
Totaal aantal plaatsen: 19 (0 Left:)
  • LOES Papendrecht

Mogelijke data

  • 20 april, 2023 19:30   -   23:00
Dit event delen