fbpx

Lanceeractie Bureau Delight

Win 1 van de 5 gratis coachspecials!

We hebben wat te vieren en geven daarom 5 exclusieve coachspecials cadeau!

Na maanden van ontwikkelen en voorbereiden is het zover, namelijk de lancering van ons nieuwe initiatief: de Bureau Delight. Hét trainingsbureau voor vrouwen én maatwerk voor bedrijven.
Boek vóór vrijdag 28 mei 23.59 uur een coachtraject, een training of boek maatwerk bij de Bureau Delight en maak kans op 1 van de 5 exclusieve coachspecials!

Delen maakt rijk

Als Bureau Delight houden wij van weggeven. Delen maakt rijk is een van onze kernwaarden. Daarom hebben wij een aantal van onze trainsters gevraagd een coachspecial te geven aan de 5 geselecteerde winnaars die we op maandag 31 mei 2021 op de hoogte stellen.
Mocht je een van de winnaars zijn, krijg je op dié dag een mailtje met daarin de vraag om je voorkeuren door te geven voor jouw coachspecial.

Win 1 van de 5 coachspecials!

Je kunt een coachspecial winnen met Janine Pormes, Joëlla Opraus, Jorien Ouweneel, Marije van den Berg óf Maroesja van der Pols. Deze topvrouwen zijn allemaal onderdeel van ons trainers- én coachteam!

Schilder coachspecial met Janine Pormes

Wie ben je, wat beweegt je, wat geloof je, wat raakt je en wat wil je vertellen? Geef het kleur en vorm. Ik neem je aan de hand in mijn atelier en help je dat wat van binnen bruist, te vertalen in een door jou gemaakt schilderij. In een workshop van 2,5 uur ga je de strijd aan met verf en kwast en met jezelf en mag je leren buiten de lijntjes te kleuren. Laat je verrassen. Sta op en schitter.
Op Gewoon met Hart en Ziel vind je meer inspiratie voor de coachspecial.

Hi, ik ben Janine Pormes. Als trainer en coach is het mijn passie mensen te helpen ontdekken wat hun persoonlijke kracht is en hoe zij zich effectiever kunnen verbinden met zichzelf en met de ander. Omdat een beeld soms meer zegt dan 1000 woorden speelt een deel van mijn werk zich af in mijn eigen schildersatelier waar ik naast creëren van eigen kunst ook coaching en workshops geef. Naast mijn werk geniet ik van mijn vier prachtige kinderen en kleinkind, word ik blij van tuinieren, koken en kunst en ben ik gek op reizen met als favoriete bestemming Nepal.

Janine Pormes Be Excellent trainer en coach
Bureau Delight - 7LIFE -Joella Opraus

Coachspecial met Joëlla Opraus

Je financiële doelen bereiken, je spending habits aanpakken, je dromen waarmaken, aan de slag met je schulden, er zijn vele financiële doelen en vele verschillende manieren waarop mensen hun geld inzetten om die doelen te behalen. In ons gesprek ga je ontdekken welke manier voor jóu het best werkt. Dus geen gesprek vol algemene financiële tips, maar een mooi en open gesprek aan de hand van jouw 7LIFE assesment waarin jij ontdekt hoe jij jouw financiële doelen en dromen kunt behalen.

Hoi, ik ben Joëlla en ik ben MoneyCoach bij de Bureau Delight. Ik vind mensen ontzettend boeiend en kan erg genieten van alle verschillen die we onderling hebben, juist ook als het gaat om de manier waarop we onze geldkeuzes (willen) maken. Met 16 jaar ervaring in de financiële wereld, van financieel advies tot schuldhulpverlening, kun je wel zeggen dat ik van alle markten thuis ben. Verder ben ik getrouwd met Jeroen en hebben we twee leuke, stoere boys. Avondjes weg met vriendinnen of een goed boek, is voor mij écht even me-time.

Coachspecial met Jorien Ouweneel

In een coachgesprek met mij ga je even flink de diepte in. Ik hou ervan om liefdevol eerlijk te zijn omdat ik geloof dat dan de juiste voedingsbodem ontstaat voor verandering en groei. Aan de hand van jouw 7LIFE assessment heb je een geweldig instrument in handen om dit te realiseren! Na het gesprek heb je nieuwe inzichten in jezelf en hoop ik dat je verlangen is aangewakkerd om jezelf te blijven ontwikkelen zodat jouw volle potentieel benut wordt. Je bent het waard!

Hoi, ik ben Jorien een – over het algemeen – vrolijke en goedlachse vrouw. Ik hou van het leven en het omgaan met mensen. Een quote die mij inspireert is: “Perhaps a greater tragedy than a broken dream is a life forever defined by it” van Sheridan Voysey. Dat is ook wat ik geloof, we zijn sterker dan we denken en we beschikken over veerkracht. Het is mijn passie om mensen door middel van training en coaching te laten ontdekken wat hun eigen persoonlijke kracht is en hoe ze vanuit hun eigen kwaliteiten zich effectiever kunnen verbinden met zichzelf en met een ander.

Jorien Ouweneel Bureau Delight
Marije van den Berg Bureau Delight

Coachspecial met Marije van den Berg

Het heeft mijn passie om mensen zichtbaar te maken. De kracht van het 7LIFE assessment ligt écht in het ontdekken van allemaal kwaliteiten en mogelijkheden die wellicht onontgonnen in je leven zijn. Als coach hou ik ervan om je uit te nodigen en daar waar nodig uit te dagen om jezelf te ontwikkelen én daarbij jou in staat te stellen om alles in jou te omarmen en in te zetten als kracht! Soms kunnen er zoveel belemmerende gedachtes zijn of uitgesproken meningen van anderen die je zo kunnen beperken, dan is het tijdens deze sessie hét moment om dat eens in het licht te brengen!

Hoi, Ik ben Marije van den Berg, initiatiefnemer van de Bureau Delight. Ik geniet enorm van mensen die opbloeien en in hun kracht gaan staan. Ik geniet enorm van buiten zijn en leven! Zo ben ik elk jaar in de sneeuw te vinden en sport ik het liefst elke dag! Als je bij me komt eten krijg je haast nooit hetzelfde voorgeschoteld. Dat komt ook wel een beetje omdat er altijd een vleugje Marije bij een recept toegevoegd wordt, wat elke keer weer anders is. Een levensgenieter, ja zo kun je mij zeker noemen! Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten en te inspireren op jouw levensreis.

Coachspecial met Maroesja van der Pols

Hoi, ik ben Maroesja, oprichter en bedenker van 7LIFE. En daarnaast ook de initiatiefnemer van Be Excellent en strategisch partner van de Bureau Delight. Ik word enorm blij van ondernemerschap, met een flinke scheut research en development. Dat doe ik eigenlijk nooit alleen, maar met een groep inspirerende en ontzettend leuke mensen om me heen. “You need a village to raise an idea”. Hobby’s?! Als moeder van de vier leukste kinderen ter wereld verveel ik me eigenlijk nooit. Maar als ik dan toch tijd over heb, kan ik extreem genieten van een uitdagend boek of dat fijne glas wijn met vrienden.

Bureau Delight - 7LIFE - Maroesja van der Pols

Algemene voorwaarden Lanceeractie Bureau Delight

Deze algemene voorwaarden (hierna: de ‘Algemene voorwaarden lanceeractie) zijn van toepassing op de lanceeractie op de website van bureaudelight.nl. Deze lanceeractie ‘Win 1 van de 5 coachspecials’ is ten behoeve van de lancering van de website bureaudelight.nl. Door deelname aan de betreffende lanceeractie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.

1 – Indien je voor vrijdag 28 mei 2021 – 23.59 uur een Be Excellent coachtraject, een training naar keuze of een maatwerk aanschaft via de webshop van de bureaudelight.nl en daarmee de betaling bij de Bureau Delight ontvangen is maak je kans op een van de vijf coachspecials. Let op: dit geldt dus niet voor de afname van het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols of voor de aanschaf van een 7LIFE assessment met terugkoppeling.

2 – De winnaars zullen per e-mail bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. Dit geschiedt uiterlijk op maandag 31 december 2021 om 17.00 uur.

3 – Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

4 – De winnaars worden per mail gevraagd een top 5 aan te leveren van de gewenste coachspecial, waarna de Bureau Delight deze verdeelt. Mochten meerdere winnaars een bepaalde coachspecial als favoriet aangegeven hebben, zal hiervoor geloot worden.

5 – De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de lanceeractie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is de Bureau Delight gerechtigd een andere winnaar te trekken.

6 – De afhandeling van de levering van de prijs gebeurt door de Bureau Delight. In alle gevallen zal de datum en de locatie van de coachspecial in overleg met de coach bepaald worden. Deze is in de coachpraktijk van de desbetreffende coach óf op een afgesproken openbare locatie (zoals een Van der Valk hotel) in midden Nederland.

7 – De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met het boeken van een coachingstraject, een training of maatwerk. De Bureau Delight neemt de persoonsgegevens op in haar gegevensbestand, dat uiteraard vertrouwelijk zal worden behandeld. In ons privacybeleid lees je meer over onze omgang met persoonsgegevens.

8 – Voorafgaand of aan het eind van de coachspecial zal er vanuit de Bureau Delight beeldmateriaal gemaakt worden ten behoeve van de externe communicatie van de Bureau Delight. Deze beeldmaterialen zullen op de website en de social media kanalen verschijnen.

9 – De Bureau Delight is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Algemene voorwaarden lanceeractie gedurende de looptijd van de lanceeractie te wijzigen of aan te passen. Wijziging of aanpassing van de prijsvraag/lanceeractie, zal door de Bureau Delight op haar website op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt.

10 – Indien één of meer bepalingen van de Algemene voorwaarden lanceeractie nietig of ongeldig zijn, dan tast dit niet de geldigheid van de overige bepalingen van de Algemene voorwaarden lanceeractie aan.

11 – Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de lanceeractie kunt u gebruik maken van het contactformulier. De Bureau Delight zal zo spoedig mogelijk reageren.

Vorig bericht
Help! Hoe sluit ik als spreker aan bij mijn doelgroep?
Volgend bericht
Gratis webinar Gouden tips voor Vrouwen in Leiderschap