fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Hanneke van der Meer

Welkom bij de 25e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Hanneke van der Meer – Keuzekracht door het verkennen van jouw potentie

Als er iemand passie heeft voor potentie, dan is Hanneke van der Meer wel! Tijdens deze podcast gaan Marije en Hanneke in gesprek over potentie, groei en keuzekracht. Aan de hand van de metafoor van een eik, deelt Hanneke over persoonlijke ontwikkeling aan de hand van de seizoenen van het leven. Het leven kenmerkt zichzelf namelijk door steeds weer iets nieuws te ontstaan, wat zo vaak samenhangt met het afscheid nemen van het oude. In het seizoen van dieper wortelen en stilstand kan er weer wat nieuws ontstaan. Vanuit het vertrouwen dat er iets nieuws gaat ontstaan vanuit wellicht een seizoen van stilte.
In welk seizoen zit jouw ontwikkeling op dit moment?
In het mooie gesprek met Hanneke deelt zij over de kracht die het (ver)kennen van jouw potentie geeft om krachtig keuzes te kunnen maken. Het kennen van jezelf geeft namelijk de ruimte en het zicht op de keuzes die passen bij jou. Ze geven richting in jouw leven.
Verlang jij naar meer zicht op jouw potentie? Een aantal keer per jaar verzorgen Hanneke en Marije de GRATIS toegankelijke masterclass Awake your talent, meld je aan als je merkt dat je aan de slag wilt met jouw potentie!

Luister heel de podcast om Hanneke’s inspirerende verhaal te horen. 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de De Inspirerende Vrouw podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Wie dekt jouw rug?
Volgend bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Geke Rosier