fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Anja Dommisse – Boone

Welkom bij de 8e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Anja Dommisse – Boone

Op haar 20e werd Anja volledig afgekeurd, met de boodschap dat ze haar hele leven niet meer kon werken. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten is ze gaan onderzoeken wat ze wel kon. Dat werd de opleiding muziekdocent aan het conservatorium, waarbij ze bij haar eerste stage tot de ontdekking kwam dat voor de klas staan veel te saai was. Vervolgens maakte ze de switch naar muziekgeschiedenis waar ze gezien haar gezondheid weer opspeelde, waarna ze de diagnose fibromyalgie kreeg met een volledige vrijstelling van de arbeidsmarkt, zelfs zonder sollicitatieplicht. 
Dat weerhield haar niet van werken, ze zette alles op alles om haar passie uit te kunnen leven ondanks de fibromyalgie. Ontdek in deze podcast hoe je dealt met tegenslagen in je leven.
Anja is als trainer en coach aangesloten bij de Bureau Delight. Luister ons inspirerende gesprek.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Joëlla Opraus
Volgend bericht
Kijk eens vaker in jouw spiegel!