fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Elsa Schaddelee

Welkom bij de 18e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Elsa Schaddelee

Elsa Schaddelee is absoluut een creatieve duizendpoot. Op haar jonge leeftijd heeft ze al meerdere bedrijven opgericht, verkocht en deelt ze haar inzichten vandaag de dag als ondernemerscoach, auteur en (podcast) host. Tijdens de #ikexcelleerjou podcast gaan Elsa en Marije in gesprek over de kracht van samen, over ruimte innemen en ondernemerschap. Elsa deelt haar toffe definitie van excelleren, wat een prachtige toevoeging is aan onze hashtag #ikexcelleerjou, waarin wij beogen dat mensen de kracht van anderen vieren. Bovendien gingen Elsa en Marije in gesprek over de uitkomst van Elsa´s 7LIFE assessment, waarin ze deelt over haar manier van keuzes maken en een mogelijk innerlijk conflict tussen haar snelle Pionier-stijl en de vertragende Doordenker-stijl. Wellicht zorgt die Doordenkerstijl voor de stiekeme nerd, zoals Elsa over zichzelf schrijft op haar website.

Laat je vooral inspireren door het gesprek van Elsa en Marije.

 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Cobi Wattez
Volgend bericht
De Inspirerende Vrouw – De podcast met Louise Schalkwijk