fbpx

De Inspirerende Vrouw – De podcast met Louise Schalkwijk

Welkom bij de 19e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Louise Schalkwijk

Louise Schalkwijk was 20 en had zojuist haar opleiding afgerond. Een ding wist ze zeker, het onderwijs was toch niet iets voor haar. Maar wat ga je dan doen? Dan start je toch gewoon een succesvolle bakkerij met een lunchroom? Juist, zal je denken.

 

7 jaar geleden nam Louise de stap en begon met LOES. Ze woonde nog thuis, wist dat ze niet verder wilde in het onderwijs waarin ze zojuist een opleiding afgerond had en de mogelijkheid deed zich voor. Dit was het moment om te beginnen, ze had toch niets te verliezen. Daar waar menigeen probeerde het idee uit haar hoofd te praten, wist Louise het zeker. Zij ging de zuurdesembroden uit haar vaders Desembakkerij Schalkwijk verkopen in haar winkel Loes, wat ze combineerde met een lunchroom.

 

Inmiddels is LOES Papendrecht een begrip in de regio. Het is dé healthy hotspot van Papendrecht en de hele Alblasserwaard. Dagelijks komen de komen dagelijks verse desembroden, heerlijke koeken en fantastische taarten uit de eigen desembakkerij én maken ze veel zelf in de winkel. Vers en gezond genieten.

 

Tijdens de podcast gaan Louise en Marije in gesprek over pionierend ondernemen, rust en balans. Inmiddels heeft LOES twee panden, plek voor vele gasten en een winkel dat uitgebreid is met vele streekproducten en items met een mooi verhaal. Bovendien begon ze met Irene van Sirene Illustraties het Zusje van LOES, waar ze kaarten, notes, planners en posters ontwerpen.
Kortom, deze jonge onderneemster is een inspiratie, al moest Marije haar bijna smeken om een podcast met haar op te nemen. Haar missie om van elk klantbezoek een feestje te maken is zeker voor elke onderneemster een aanmoediging om de kracht te ontdekken van elk moment.
Laat je vooral inspireren door het gesprek van Louise en Marije.

 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Elsa Schaddelee
Volgend bericht
Doe de stress check!