fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Nora Ait Chitt

Welkom bij de 16e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Nora Ait Chitt

Als er een onderneemster zichzelf heeft verrast tijdens de corona crisis, dan is dat Nora Ait Chitt van De Tagine wel. Naast haar fantastische winkel en webshop verzorgt Nora tagine kookworkshops, waarbij deelnemers met een traditionele Marokkaanse stoofpot de heerlijkste gerechten leren te koken. Door alle maatregelen vielen deze inkomsten weg en had ze een uitdaging: hoe houd ik mijn onderneming draaiende en daarbij mijn financiële situatie behapbaar?!

Een uitdaging die vele ondernemers kennen. Tijdens deze #ikexcelleerjou podcast deelt Nora over het familiebedrijf die ze overnam en haar passie en trots voor de Marokkaanse cultuur die zij van haar vaders kant van de familie meegekregen heeft. Bovendien vertelt ze over de verrassende ontdekking die zij deed tijdens de corona periode. Een ontdekking die ze absoluut niet had gedaan als deze stormachtige ondernemerstijden aan haar voorbij gegaan waren.

Laat je vooral inspireren door het gesprek van Nora en Marije.

 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
De mythe van het ‘arriveren’
Volgend bericht
Winactie Healthy Tagine verwenpakket