fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Saskia van Wolferen

Welkom bij de 5e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Saskia van Wolferen

Saskia van Wolferen is de initiatiefnemer van Business Women Nederland. In de Ik excelleer jou podcast deelt ze over haar ondernemersreis. Als enige ondernemer in haar familie ging ze die ontdekkingstocht aan en inspireert ze inmiddels vele vrouwen in het ondernemerschap vanuit haar beide bedrijven. Het is inspirerend wanneer je ziet dat ze zoveel vertrouwen had in haar idee dat ze de stap in het diepe waagde.
Tijdens het gesprek van Saskia en Marije deelt Saskia dat het 7LIFE assessment haar zoveel erkenning gaf in haar werkwijze en kracht als ondernemer. Bovendien bevestigde het haar uitdagingen en waar ze juist anderen in hun kracht zet. Het assessment was de perfecte aftrap van 2021 gezien Saskia’s focus op persoonlijke ontwikkeling in het komende jaar.
Luister de podcast en ontdek nog meer van de ondernemersreis van Saskia. Absoluut inspirerend!

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Alle bekende communicatie tips voor jou op een rij!
Volgend bericht
Timing is everything