fbpx

Ontdek jouw vervolgstudie.nl

Je staat op een groot kruispunt in je leven, namelijk het kiezen van je vervolgstudie. De keuze is reuze: per niveau en profiel zijn er zo’n 1.400 opleidingen waar tussen je kunt kiezen. Zoveel!!! Dus de grote vraag is: Wat past er nu écht bij jou?

Ontdek welke vervolgstudie er écht bij jou past!

Ontdek jouw vervolgstudie aan de hand van jouw 7LIFE talent assessment. Door dit assessment krijg je ontzettend veel inzicht in jezelf, je talenten en bovenal je passie! Bovendien ontdek je hoe je gemotiveerd wordt en wanneer je echt afhaakt.

Door je leerstijl te ontdekken weet je wat voor type opleiding bij je hoort; praktisch of juist heel theoretisch, zelfstandig leren of juist veel college’s. Dat alles zal je richting geven in de keuze die je gaat maken!

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw weg naar excellentie.

Ga vanuit passie en drijfveren op zoek naar jouw vervolgstudie!

Door jouw 7LIFE talent assessment ontdek je:

 • Hoe jij impact kunt maken!
 • Jouw passie
 • Jouw drijfveren
 • Hoe je omgaat met stress
 • Hoe jij gemotiveerd wordt
 • Jouw leerstijl, dat heeft alles te maken met jouw voorkeur voor het inzetten van je linker- of je rechterhersenhelft!
 • Wat de verwachtingen zijn die je van jezelf én van anderen hebt
 • Wat voor jou voorwaarden zijn om lekker in je vel te zitten
 • Wanneer je een klik hebt met andere mensen
 • Jouw kwaliteiten én valkuilen
 • Op welke plek jij het beste kunt ontwikkelen
 • Wat voor type baan er bij jou past en waarom

Kortom, je ontdekt ontzettend veel! Dit alles helpt je niet alleen met het kiezen van je vervolgstudie, maar je ontdekt dingen bij jezelf die je helpen op elk gebied van je leven!

Wat anderen vertellen

Femke Kasius

Dit coachtraject heeft mij geholpen bij het maken van een studiekeuze, die ik met vreugde kon kiezen. Ook al was het spannend, kan ik echt zeggen dat ik door dit coachtraject meer inzicht kreeg in wie ik ben, wat ik nodig had en wat mijn vervolgstap was die ik wilde maken. En dit is gelukt! Ik zit in mijn tweede jaar van mijn hbo- studie communicatie en heb zoveel nieuwe dingen geleerd en gegroeid. Ik ben super dankbaar dat Marije mij hierin heeft willen helpen! Een echte aanrader!

Wij bieden jou begeleiding en coaching naar jouw vervolgstudie.

Hoe we dat doen?

 • Je krijgt een 7LIFE assessment, inclusief talentscan. Het kost je ongeveer 1 a 1,5 uur om dit in te vullen.
 • Jouw coach maakt een afspraak met jou om jouw assessment te bespreken. Tijdens de terugkoppeling van 1,5 uur ontdek je meer over jezelf en krijg je de uitslag van jouw 7LIFE assessment én je talentscan.
 • Wij adviseren na de terugkoppeling nog een serie van 3 coachgesprekken. Zo krijg je coaching om vanuit jouw passie, talenten en mogelijkheden de juiste studiekeuze te maken, die ook past bij jouw leerstijl en kwaliteiten! Samen met jouw coach ga je op zoek naar dé opleiding waar jij helemaal voor wilt gaan, of dit nu een MBO, HBO of WO is.
Communicatiekracht Maroesja van der Pols

Communicatiekracht, Maroesja van der Pols

Communicatiekracht gaat over communicatie, maar het gaat eigenlijk vooral over jou: over wie jij bent, hoe jij bent en hoe je contact maakt met anderen. Het is jouw persoonlijke ontdekkingsboek op zoek naar jouw communicatiekracht. Kom erachter wat je eigen stijl van communiceren is, en leer deze meteen te gebruiken als middel om je mooiste kanten uit te lichten en om contact te maken met mensen om je heen. De vele tips, testen en oefeningen helpen je hierbij.

Dit is het eerste boek van Maroesja van der Pols. Als bedrijfswetenschapper, trainer en ervaren adviseur heeft ze ontzettend veel kennis in huis. Haar expertise blijkt uit het feit dat ze oprichter en directeur is van het 7LIFE netwerk. In dit boek neemt ze je mee in het 7LIFE model, wat uitgaat van zeven verschillende basisstijlen.

Dit boek krijg je altijd bij het aanvragen van een 7LIFE assessment, of wanneer je een training volgt bij de Bureau Delight.

 • Nederlands
 • Paperback
 • 9789063537135
 • Druk: 1
 • oktober 2015
 • 160 pagina’s

15,95 incl. BTW

7LIFE assessment met terugkoppeling

7LIFE assessment met terugkoppeling

1 7LIFE assessment, dit is een uitgebreid professioneel assessment waarbij door hele specifieke vragen duidelijk wordt welke voorkeurstijlen jij hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

1 terugkoppeling van 90 minuten, waarin we het resultaat bespreken en vooral samen bedenken wat dit voor jou betekent en hoe je dit nog bewuster kunt inzetten.

Bonus: Boek Communicatiekracht – Maroesja van der Pols

400,00 incl. BTW

Bureau Delight – Ontdek de kracht van diversiteit!

Bureau Delight

Elke vrouw heeft ongekend veel mogelijkheden.
Daar geloven wij in, daar staan wij voor!
Zij is veelzijdig.
Haar leven zit vol kansen.

Het is nu de tijd om af te rekenen met de belemmeringen, negatieve ervaringen en andere obstakels om te shinen.

Wij helpen vrouwen door middel van 1-op-1 coaching en online trainingen zichtbaar te worden en in hun kracht te gaan staan.

Hanneke van der Meer en Marije van den Berg talent potentie persoonlijke ontwikkeling

GRATIS WEBINAR: AWAKE YOUR TALENT

Verlang jij ernaar te weten wat jou ten diepste drijft? Waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Naar datgene wat zo enorm bij je past dat je elke morgen zin hebt om je bed uit te springen, op naar de dag die zoveel moois te geven heeft? Wetende waar jij hét verschil kan maken in jouw omgeving? 

Of ben je klaar met het werk wat zoveel energie vreet en wil je nu eens iets doen wat je écht voldoening geeft?

Er is niemand op de wereld zoals jij. Zo iemand is er nooit geweest en zal er ook nooit komen.

Je kunt jezelf enorm vergelijken met anderen en constant het idee hebben dat je niet voldoet aan het perfecte plaatje. Maar laten we eerlijk zijn, wat is dan dat perfecte plaatje?

Juist als vrouwen kunnen wij elkaar bekrachtigen, aanmoedigen en bemoedigen. Dat is dan ook wat wij, Hanneke en Marije, doen tijdens het GRATIS webinar op donderdagavond 19 oktober om 20.00 uur. Meld jezelf nu gratis aan voor dit toffe webinar! Praktisch, kwetsbaar en vol inspiratie. Ben jij erbij?!

PS. Na afloop ontvang je een replay in je mailbox.

Hoe we jou laten shinen

Als Bureau Delight willen we jou uitnodigen om te ontdekken wat jij van nature allemaal in huis hebt, zodat je gaat ontdekken wat je allemaal in huis hebt en hoe je dat in kunt zetten en ontwikkelen. Jij mag namelijk zichtbaar zijn en uitdelen van wie je bent. Daarom faciliteert Bureau Delight diverse trainingen om vrouwen in haar kracht te zetten. Daarnaast bieden we ook coaching op maat en kun je Marije uitnodigen als keynote speaker.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw ontwikkeling.

7LIFE Bureau Delight

7LIFE

7LIFE is hét assessment wat een inkijkje geeft in jouw communicatiekracht, behoeftes én stressgedrag. En nog zoveel meer… Het helpt je om zicht te krijgen op jouw capaciteiten, ontwikkelpunten en keuzes voor jouw toekomst. Je kunt bij Bureau Delight een 7LIFE assessment aanvragen, inclusief coaching.

Ja, ik ben benieuwd naar 7LIFE!

Coaching Bureau Delight

Coaching

Zou je een coach willen hebben die met je mee loopt in jouw ontwikkeling? We hebben diverse trainingen ontwikkeld bij Bureau Delight die je inspireren en uitdagen in jouw ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan Klaar met die Kwetsbaarheid én Sta in jouw volle Potentie.

Ik wil meer weten over de coaching!

Keynote speaker Bureau Delight

Keynote Speaker

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw evenement? Vanuit haar jarenlange ervaring als spreker en inspirator op het gebied van vrouw-zijn, is Marije in staat jouw doelgroep te inspireren.

Ik ben benieuwd naar meer informatie over Marije van den Berg. 

Maak kennis met ons - Bureau Deligth, Marije van den Berg

Maak kennis met Marije

Ik ben Marije van den Berg. Al vanaf mijn twintiger jaren heb ik enorm veel passie voor vrouwen. Ooit ontmoette ik een vrouw die zó worstelde met zichzelf, dat ze – onbewust – dezelfde onzekerheden doorgaf aan haar dochter. Dat raakte me tot in het diepst van mijn zijn… Ook al was ik op dat moment 21 jaar, ik wist als geen ander; hier wil ik verschil maken!
Jij zit vol ongekende mogelijkheden, jouw leven zit vol met kansen én dat alles wacht enkel op het moment dat jij het verkend, (opnieuw) ontdekt en dát duwtje in jouw rug krijgt om het daadwerkelijk in te gaan zetten. Ik ben je grootste fan! Ga ervoor!

Sta in je kracht!

Bureau Delight wil jou laten shinen. Vanuit de prachtige persoon die jij bent! Durf jezelf uit te dagen – hoe spannend wellicht ook -, maar laat je leven niet voorbij vliegen. Voor je het weet heb je achteraf spijt van al die dingen die je nooit geprobeerd hebt. Maak keuzes of leer keuzes maken die bij jou passen, die jou sterker maken en waarmee je impact hebt op de wereld om je heen.

Op jouw manier

En dat ziet er voor elke vrouw weer anders uit. Of dat nu een volledige focus op je carrière is of de gebalanceerde combinatie van de verschillende rollen die jij uitoefent. In beide gevallen leef je datgene uit wat voor jou belangrijk is, en daar is moed voor nodig. Een vastberadenheid die je de focus en de balans geeft die jij nodig hebt.

Je bent een topvrouw

Wij geloven in top vrouwen. In vrouwen die zich niet meer willen verschuilen achter het verleden, de gedachte het niet te kunnen of je constant maar te vergelijken met anderen. Ga in jouw unieke kracht staan. Je hoeft je niet zomaar weg te laten blazen door jouw omstandigheden of de mening die anderen er wellicht op na houden. Juist op een manier die bij jou past. Ons aanbod is er juist op gericht je daarbij uit te nodigen én als jouw allerbeste supporter(s) naast je te staan.

Wat anderen vertellen

7LIFE

7LIFE

De basis van Bureau Delight is 7LIFE, het veelzijdige assessment. Wij zijn daar, net als vele anderen, razend ontzettend enthousiast over. Het geeft je een prachtig inzicht in jouw uniciteit, in jouw communicatie en behoeftes in relatie met anderen, het verklaart bepaalde innerlijke conflicten die je wellicht wel eens ervaart en bovendien geeft het inzicht in jouw gedrag in stressvolle situaties of jouw veranderkracht. En nog veel meer!

Kortom, 7LIFE is een perfecte tool voor zelfontwikkeling én voor teams.

Onze 7LIFE stijlen

Doe het assessment om te zien welke stijl jou voorkeur heeft, en hoe deze zich verhoudt tot de andere stijlen!

Wat kost het?

Het 7LIFE assessment, inclusief de talentscan €300,- inclusief 21 procent btw. Dit is inclusief de terugkoppeling van jouw resultaten. Het is exclusief eventuele reiskosten van de coach a €0,28 cent per kilometer.
De coaching kost €85,- per uur, inclusief 21 procent btw. Je kunt ook na de eerste terugkoppeling besluiten meer gesprekken met je coach te plannen.