Get inspired

Wij inspireren jou graag met interessante blogs én onze podcast waarbij we in gesprek gaan met inspirerende vrouwen. Weet je, de kracht van jou als vrouw ligt juíst in het ontdekken dat in elk seizoen van het leven wat te leren valt! Je hoeft niet perfect te zijn, je hoeft je niet te meten aan het ‘succes’ van een ander, maar jouw kracht ligt juist in het omarmen van jezelf. Ontdek jij mee?

Actie GRATIS

Hormoongeluk planner Marije van den Berg

Hormoongeluk planner – Marije van den Berg – voorverkoop

Ben jij er klaar voor om jouw vrouwelijke cyclus in te zetten als kracht?

Creëer de perfecte work-life balance met de Hormoongeluk planner. Door jouw cyclus dagelijks te tracken, krijg je inzicht wanneer je jouw meest energieke momenten hebt en wanneer je toe bent aan een beetje (extra) rust. Met de wekelijkse cyclustips plan je al je werk- en privéafspraken op de momenten die chill én haalbaar zijn voor jou. Zo heb je tijdens de pre-ovulatiefase meer energie en focus voor deadlines, terwijl je tijdens de pre-menstruatiefase meer behoefte hebt aan zelfzorg en ontspanning. Daarnaast bevat elke maand een maandthema, een episode van De Inspirerende Vrouw-podcast én reflectievragen die jou nog meer regie geven in jouw leven.

Je kunt elk moment starten met de Hormoongeluk planner. De planner bevat 52 weken en de data zijn zelf in te vullen.

De Hormoongeluk planner is de praktische vertaalslag van het boek Hormoongeluk, dat je alles vertelt over elke fase binnen je cyclus en je meer leert over zelfzorg, seksualiteit en anticonceptie. Deze planner vergroot je geluk, geeft je grip op je leven en creëert rust.

Lees verder