fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Geke Rosier

Welkom bij de 26e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Geke Rosier – over gender balans in de digitale technologie, de kansen voor vrouwen in de IT en de tip voor topleiders!

Internationale Vrouwendag! YEAAAH!
Als er iemand een ambitieuze zakenvrouw is die vele vrouwen uitnodigt om zichtbaar te zijn, is dat Geke Rosier wel. Vanuit haar bedrijf RightBrains heeft Geke de missie om het digitale gender gap te overbruggen. RightBrains is het platform om vrouwen te inspireren, te verbinden en te onderwijzen vanuit passie voor digitale technologie.

Zo biedt RightBrains een mentoring programma, een digital leadership opleiding, events en een carrière- en mentor platform om te netwerken. Alles staat in het teken om gender balans te creëren in de digitale en technische wereld. Alles staat in het teken om gender balans te creëren in de digitale en technische wereld.

Er liggen zoveel prachtige banen en mogelijkheden voor vrouwen in de technische wereld en vrouwen hebben zoveel potentie die van enorme toevoeging zijn.

We gaan in gesprek over kansen, businessmodellen en goed management. De IT zit boordevol innovaties en ontwikkelingen, wanneer je dit gaat ontdekken zie je de mogelijkheden. ‘Het succes van de nieuwe technologieën zit namelijk niet in de technologie zelf, maar in de toepassing ervan’, zo stelt Geke. Juist wanneer vrouwen vanuit hun expertise en kwaliteiten meedenken in de ontwikkeling of toepassing van nieuwe technologieën verhoogd dat de slagingskans, simpelweg omdat vrouwen anders denken dan mannen.

De diversiteit versterkt elkaar enorm!

Wanneer jij jezelf wilt ontwikkelen tot een topleider- of ondernemer geeft Geke dé tip waar je altijd verder mee kunt: ‘Verzamel de juiste mensen om je heen én durf hulp te vragen. Mensen zijn absoluut bereid met je mee te denken. Door hulp te vragen kom je altijd verder’.

Luister De Inspirerende Vrouw podcast via jouw favoriete streamdienst of via de website van Bureau Delight.

Verlang jij naar meer zicht op jouw potentie? Een aantal keer per jaar verzorgen Hanneke en Marije de GRATIS toegankelijke masterclass Awake your talent, meld je aan als je merkt dat je aan de slag wilt met jouw potentie! Wil je jouw potentie en/of passie ontdekken, via het Sta in jouw volle potentietraject lopen wij graag met jou mee!

Luister heel de podcast om Geke’s inspirerende verhaal te horen. 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de De Inspirerende Vrouw podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Hanneke van der Meer
Volgend bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Tessa van Olst