fbpx

Van binnen naar buiten

In je hoofd, je hart en je wil neem je besluiten die jouw leven vorm geven. Die innerlijke processen worden vaak niet opgemerkt door anderen. De uitkomst ervan is altijd zichtbaar. Je kiest om meer en meer tevoorschijn te komen en te laten zien wie je bent. Of je kiest er voor om jezelf te verstoppen en steeds minder te laten zien wie je bent. Wat is jouw beweging van binnen naar buiten?

Kiezen is zichtbaar worden

Het maken van keuzes is niet altijd eenvoudig. Keuzes hebben altijd impact. Een keus die jij vandaag maakt, bepaalt hoe jouw leven er over een jaar uitziet. De keus om een conflict uit te praten, kan een relatie versterken en verdiepen. Over een jaar ben je er dankbaar voor. Het betekent wel dat je nú iets open moet leggen. Het betekent zichtbaar worden en daarmee kwetsbaarheid toelaten. Kleur bekennen.

In het licht gaan staan kan spannend zijn

Wanneer jij kleur gaat bekennen, stap je weg uit vaagheid. Je verstopt je niet meer, maar je komt er open voor uit. Hier sta ik voor. Wanneer jij het van binnen eens bent met jezelf – dit is wie ik ben en dit is wie ik wil zijn – kun je een helder geluid laten horen. Onmiskenbaar jij. De eerste keer dat je iets nieuws van jezelf laat zien, is altijd een beetje spannend. Hoe gaan anderen hierop reageren? Ben ik niet te veel van dit of te weinig van dat? Bedenk dan dat jouw kleur altijd al zichtbaar was. Jij schemerde altijd al door je vaagheid heen. Wanneer jij in het licht gaat staan, zien mensen meer van jou. Ze zullen positief verrast zijn! Ah, daar ben je!

De kracht van ‘samen’

Sommige mensen hebben het vermogen om jouw potentie te zien, aan te spreken en tevoorschijn te roepen. Ze staan om je heen om je te steunen in je keuzes. Ze moedigen je aan om zelf tevoorschijn te komen. Laat maar zien dat je dit kunt. Laat maar horen wat je denkt. Breng maar in, die ideeën waar niemand op komt. Zeg het maar even stevig, niemand anders die dat durft… Pak vast, die steun en laat het toe bij jou van binnen. Zodat het een beweging naar buiten op gang brengt.

Delen is vermenigvuldigen

Gedeelde vreugde is dubbele vreugde. Wanneer jij deelt wat jou bezighoudt, kunnen anderen je daarin aanvullen, aanmoedigen en versterken. Zo gaan zij ook delen in jouw succes. Het succes van het vinden van een nieuwe baan, het op pakken van een opleiding of simpelweg het moment dat jij die ene moeilijke keus maakt en dat ene spannende stapje zet. Je kunt trots zijn op jezelf, maar ook de mensen om je heen staan te juichen. Zonder het te weten, inspireer jij juist die mensen om ook verder te groeien en ontwikkelen. Jouw beweging van binnen naar buiten reikt veel verder dan je eigen leven.

Jou versterken… dat is precies wat wij doen!

Met jouw 7LIFE profiel in handen, maken we jou bewust van de potentie die er in je is. We geven jou inzicht in hoe jij keuzes kan maken die helemaal bij jou passen. Zodat je vol vertrouwen in het licht kunt gaan staan. Je gaat ontdekken waar je vervaagd bent en hoe jij duidelijker jezelf kunt laten zien. Je gaat aan de slag met jouw communicatie met anderen. Je leert hoe je verbinding kunt maken met de wereld om je heen. Word meer vertrouwd met jouw eigen voorkeuren en kenmerken. Ga nieuwsgierig op weg om te ervaren hoe plezierig het is om tevoorschijn te komen. Maak een nieuwe beweging van binnen naar buiten!

Vorig bericht
Bezorg je DNA een goede dag!
Volgend bericht
Emotionele intelligentie, heb je het of ontwikkel je het?!