Welkom bij De Inspirerende vrouw podcast. In deze aflevering gaat Marije in gesprek met Catherine Martens, de oprichter en initiatiefneemster van Care for Women, een organisatie die al 25 jaar actief is.

In deze podcast duiken we in het fascinerende onderwerp van hormonen en de impact die ze hebben op het leven van vrouwen. Maar wacht, bedoel je hormonen of mormonen? Catherine Martens neemt je mee op een reis waarin ze deze vaak verkeerd begrepen termen in perspectief plaatst.

We bespreken alles, van PMS (premenstrueel syndroom) en PMDD (premenstruele dysfore stoornis) tot overgangsklachten. Wist je bijvoorbeeld dat overgangsklachten gemiddeld 7-10 jaar kunnen duren? We onderzoeken deze fase van het leven van een vrouw en bieden inzichten en tips om deze uitdagende periode te overbruggen.

Catherine onthult dat er maar liefst 150 klachten zijn die gepaard kunnen gaan met de overgang. Vaak worden deze klachten verkeerd gediagnosticeerd of niet serieus genomen, wat een enorme impact kan hebben op het welzijn van vrouwen. In de podcast bespreken we hoe we deze klachten kunnen herkennen en effectief kunnen aanpakken.

Maar het gaat niet alleen over problemen. Catherine deelt ook waardevolle tips voor vrouwen in hun jongere jaren, zodat ze nu al kunnen werken aan het bevorderen van hun gezondheid en welzijn. Of je nu een tiener of een jonge volwassene bent, deze podcast biedt praktische adviezen om je voor te bereiden op de verschillende fasen van het vrouw-zijn.

Dus trek een comfortabele stoel aan, pak een kopje thee en laat Catherine Martens je inspireren en informeren. Luister nu naar De Inspirerende vrouw podcast, beschikbaar op al je favoriete podcastplatforms.

Merk je de dat je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken? Vele werkgevers vergoeden coachtrajecten die je ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling, zo ook het Balancekeepers coachtraject. Klik hier voor meer informatie.

Laat je inspireren door het inspirerende verhaal van Catherine.

Heb je behoefte aan iemand die jouw rug dekt bij het aangaan van jouw proces?! Dat kan zeker, plan vrijblijvend een call met Marije in om te verkennen wat zij voor jou kan betekenen.

Plan hier jouw gratis coachsessie.

Luister heel de podcast om Catherine’s inspirerende verhaal te horen.