fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Sandra Goossens

Welkom bij de 28e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Sandra Goossens – Vrouwelijke kracht door het omarmen van kwetsbaarheid

Ze stond haar vrouwtje wel. Stoer, onaantastbaar en goed getraind. Tot Sandra Goossens de zachtheid in zichzelf mocht omarmen, hield zij zichzelf graag krachtig staande.

Dit veranderde echter desastreus toen Sandra zelf moeder werd. Ze mocht haar vrouwelijke kracht ontdekken die niet voortkwam uit strijdkracht, maar vanuit verlangen. Kwetsbaar deelt ze over haar zoektocht naar kwetsbaarheid, echtheid en innerlijke genezing. Zo vertelt Sandra over het afscheid nemen van haar kinderlijke verlangens en behoeftes: ‘Ik mocht mijn ouders ontschuldigen, in plaats van te vechten en wrok te koesteren om datgene waar ik zo naar verlangde maar niet kreeg. Mijn ouders konden mij niet geven wat ze zelf ook niet geleerd hebben’.

Het incasseren van dit verlies zorgde ervoor dat Sandra haar ouders mocht ontschuldigen. Ze daagt in deze podcast uit om niet vast te blijven zitten in oude pijn, maar om de confrontatie met jezelf aan te gaan. Om niet vanuit slachtofferschap naar je leven te kijken, maar om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen leven.

Het is een oproep om keuzes te maken in je leven en jezelf te verbinden met het leven, de kwaliteiten die je hebt en de behoeftes die er in je leven. Jij bent de enige die verantwoordelijk is voor jezelf. Het gesprek van Marije en Sandra nodigt uit om in beweging te komen én te blijven, zodat jij tot innerlijk herstel komt en vervolgens van betekenis te zijn voor de mensen om je heen. Of in haar geval de kinderen die haar gegeven waren.

Luister heel de podcast om Sandra’s inspirerende verhaal te horen. 

Heb je behoefte aan iemand die jouw rug dekt bij het aangaan van jouw proces?! Dat kan zeker, plan vrijblijvend een call met Marije in om te verkennen wat zij voor jou kan betekenen.

Sandra is als trainer en coach verbonden met De School Voor Transitie. Zij begeleidt mensen in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap bij verlies, afscheid en rouw. Vanuit een systemische, lichaamsgerichte benadering en haar sterk intuïtief vermogen, weet ze snel tot de kern te komen. De diepe overtuiging dat werkelijke verandering écht mogelijk is, is wat haar drijft.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de De Inspirerende Vrouw podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Jorien Ouweneel over Ongewenste Kinderloosheid en Rouwverwerking
Volgend bericht
Tikva les door Rachelle Steeds van het Super Natural Center