Welkom bij een nieuwe aflevering van De Inspirerende Vrouw podcast! Vandaag hebben we een geweldige gast: Sophie-Anne Onland. Sophie is een vrouw met een missie en in deze aflevering gaan we dieper in op haar inspirerende verhaal.

Een van de onderwerpen die we bespreken is haar tedtalk ‘How my biggest secret became my biggest power’, wat ze de ‘coming out’ van haar handicap noemt.

Ze deelt haar persoonlijke reis van het accepteren van haar handicap, de confrontatie van haar prothesemaker en de bevrijding die ze ervaarde toen ze haar prothese niet meer hoefde te verstoppen. We praten over het belang van rolmodellen, hoe we onszelf kunnen spiegelen aan anderen om de moed en zekerheid te vinden om ook uit onze eigen comfortzone te stappen.

Tijdens ons gesprek bespreken we ook het belang van leren en moed. Sophie deelt haar inzichten over het belang van inspraak en het durven vragen om hulp, en wat ze denkt dat vrouwen in het bijzonder meer nodig hebben in dit opzicht.

Een ander interessant onderwerp dat we bespreken is het 7LIFE assessment en hoe het kan helpen om onze verschillende persoonlijkheidsstijlen te begrijpen. Sophie-Anne deelt haar inzichten over hoe ze omgaat met falen, leren en anders zijn. Vanuit de voorkeursstijlen van haar assessment is het absoluut zeker dat zij een uitdaging of een confrontatie niet uit de weg gaat, er enorm van geniet om anderen te inspireren en vanuit passie een levensmissie heeft.

En ja, die heeft ze!

We gaan ook dieper in op belemmerende overtuigingen, feedback en het aangaan van de diepere processen in het leven. Want ‘het leven is niet altijd makkelijk’. Sophie deelt haar ervaringen met de momenten dat dingen even niet zo lekker gaan.

Ze stelt dat wij in Nederland te maken hebben met ‘gespreksarmoede’, wat we absoluut mogen doorbreken! Juist wanneer we het gesprek met elkaar aangaan, ligt daar de verbinding én de mogelijkheid met en van elkaar te leren. Daarnaast praten we over hoe belangrijk het is om feedback van anderen te ontvangen en welke waardevolle inzichten en diamantjes we kunnen ontdekken in die feedback.

Sophie-Anne Onland deelt tijdens deze aflevering haar wijsheid, ervaringen en inspiratie. Mis het niet! Luister nu naar de De Inspirerende Vrouw podcast.

Tevens deelt Marije tijdens de podcast over het coachtraject Balancekeepers, wat door veel werkgevers wordt vergoed. Wil je hier meer informatie over ontvangen, kun je een gratis vrijblijvende belafspraak met Marije inplannen.

Dus trek een comfortabele stoel aan, pak een kopje thee en laat Sophie-Anne Onland je inspireren en informeren. Luister nu naar De Inspirerende vrouw podcast, beschikbaar op al je favoriete podcastplatforms.

Merk je de dat je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken? Vele werkgevers vergoeden coachtrajecten die je ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling, zo ook het Balancekeepers coachtraject. Klik hier voor meer informatie.

Heb je behoefte aan iemand die jouw rug dekt bij het aangaan van jouw proces?! Dat kan zeker, plan vrijblijvend een call met Marije in om te verkennen wat zij voor jou kan betekenen.

Plan hier jouw gratis coachsessie.

Luister heel de podcast om Janines inspirerende verhaal te horen.