fbpx

De Inspirerende Vrouw – de podcast met Tamara van Smyler

Welkom bij de 22e podcast van Bureau Delight! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

Tamara van Smyler – over ondernemerschap, spiritualiteit en moederschap

Tamara onderneemt, geeft leiding aan haar marketingbedrijf Smyler en wil dat haar klanten met een glimlach de factuur betalen. Dat alles doet zij als ondernemer in 24 uur. Hoe ze dat voor elkaar krijgt, deelt ze in deze podcast. Zo vertelt ze: ‘Ontwikkel juist datgene waar je goed in bent en stop met het jezelf te frustreren over datgene waar je niet goed bent. Vergelijk jezelf niet met elkaar en zie elkaar niet als concurrent, juist met elkaar sta je sterk.’ Het heeft haar passie om als ondernemer ieder ander in haar kracht te zetten en elkaar aan te vullen.
Als ondernemende moeder is het enorm belangrijk om naar de randvoorwaarden te kijken van je leven. Je leven is zoals het is, het is levenskunst om te zien wat er wel kan. Wanneer je dan al die ballen omhoog probeert te houden is het de uitdaging om als leider jouw zelfontwikkeling niet uit het oog te verliezen. Hoe laadt jij zelf op? Juist dan kun je verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er speelt in je bedrijf, in je gezin en in jouw eigen leven. 
Het 7LIFE assessment was de tool die haar team van Smyler liet zien hoe ze als individu actief een positieve bijdrage kunnen leveren in het werk van een ander teamlid. Het is absoluut niet verbazingwekkend dat zij – als dienend leider vol bruisende ideeën – hoog scoort op de stijlen Verbinder, Zorger en Pionier.

Ben jij benieuwd naar jouw 7LIFE stijlen? Meld je dan aan voor een 7LIFE assessment en de terugkoppeling.

Luister heel de podcast om Tamara’s inspirerende verhaal te horen. 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Wist je dat veel werkgevers coaching vergoeden?
Volgend bericht
De appel-amandel taart van het event