fbpx

De Inspirerende vrouw podcast met Tessa Moorman

Welkom bij de 15e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Tessa Moorman

Tessa Moorman is initiatiefnemer van The Green Happiness, daarmee inspireert ze velen met haar zienswijze op voeding en het leven. Ze was 25 jaar toen ze samen met Merel haar eerste boek Your 50 days of Green Happiness publiceerde, rondom de impact van voeding op je leven. Op het dakterras in hartje Amsterdam vertelt Tessa over haar verlangen om impact te maken en de levens van de mensen om haar heen te verbeteren.

Als vrouw is het van groot belang dat je jezelf een gezonde levensstijl aan te meten, mede omdat de meeste vrouwen overlijden aan hart- en vaatziekten (Bron: CBS). Tessa vertelt dat dit veelal te voorkomen is door gezonde voeding en leefstijl. Marije en Tessa gaan kwetsbaar in gesprek over de impact van een gezonde levensstijl. Zo vertelt Marije over haar ziektebed in 2018 en het verrassende snelle herstel waarvan haar orthomoleculair arts vertelde dat dit te maken had met haar leefstijl al voor het ongeluk.

Tessa roept je op om genadig en mild te zijn en niet geforceerd aan de slag te gaan met het aanmeten van een gezonde levensstijl. Juist wanneer je ontdekt dat alles samenhangt met elkaar, dan is gezond leven geen opgave meer. Leer jouw lijf, jouw emoties en behoeftes kennen – juist ook in relatie tot je cyclus.

Ze praten over uniciteit, kwetsbaarheid en authentiek leven. Door niet vanuit het gevoel van tekort te leven, maar juist vanuit jouw unieke inbreng ook een springplank voor elkaar te creëren. Ontdek wat jij op jouw eigen manier doet, in plaats van je te meten aan een interne of externe meetlat van succes.

Haar nieuwste boek is nét uit! Bestel de VeganBijbel als cadeautje voor jezelf of iemand in jouw omgeving!

Laat je vooral inspireren door het gesprek van Tessa en Marije.

 

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Ben jij succesvol
Volgend bericht
Wat ben jij waard?!