fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Anneke Vietje

Welkom bij de 9e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Anneke Vietje

Je hebt een altijd een reden om dingen niet te veranderen, terwijl je eigenlijk wel iets anders zou willen. In gesprek met Anneke praten we over hoe je nu wél in beweging komt. Vanuit haar eigen ervaring toen ze het roer in haar leven volledig omgooide deelt Anneke haar passie. Namelijk het begeleiden van mensen naar een vrijer leven.
Ze stelt: Je hebt altijd een keuze! Het achterlaten van je vertrouwde en veilige wereld is écht spannend, maar dat maakt het juist de moeite waard om die keuze wel te maken. Toen zij ooit zelf haar baan opzegde als fysiotherapeut om een internship te gaan vervullen, zeiden zoveel mensen tegen haar dat ze haar dapper vonden. Ze vertelden haar dat ze zelf eigenlijk ook wel zo’n stap wilden zetten, maar angst weerhield ze. Anneke moedigt je aan om te gaan onderzoeken wat je tegenhoud en om daarin te onderzoeken of het inderdaad absoluut de moeite waard is om die keuze wel te maken. Ondanks de offers die ze bracht, waar ze in deze podcast ook eerlijk over deelt.
Anneke is als trainer en coach aangesloten bij de Bureau Delight. Luister ons inspirerende gesprek.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Bevrijdingsdag: Vrij zijn willen we allemaal!
Volgend bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Ruth Vennekens