fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Annelou van Noort

Welkom bij de 21e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Annelou van Noort over financiële opvoeding, financiële blunders en schulden

Het leven dat je morgen leidt, wordt bepaald door de keuzes die je vandaag maakt, dat is het eerste wat je leest wanneer je de website van geldexpert Annelou van Noort bekijkt. Haar zoektocht naar geld begon in 2010 toen haar oudste dochter 7 jaar werd, toen zij vragen kreeg als: Zakgeld, wanneer begin je hiermee?! Hoeveel geef je dan? En is het überhaupt nodig om zakgeld te geven?! Annelou ging zich verdiepen in geld en ontdekte dat er weinig positieve invalshoeken waren rondom geld. Zo gezegd, zo gedaan schreef ze er dus een boek over.

Het moment dat de vrachtwagen de 2.000 exemplaren kwam brengen herinnert Annelou zich nog als de dag van gisteren. Hoe krijg ik deze boeken ooit verkocht?! Tel je geld werd echter een bestseller, waarvan er al meer dan 30.000 exemplaren verkocht zijn.

Vandaag de dag traint ze vele organisaties, ouders en kinderen rondom geld. Tijdens onze podcast daagt ze je uit om na te denken over jouw mindset rondom geld. Wanneer je in gesprek gaat over geld gaat het namelijk niet over het meer moeten sparen of andere dingen die je moet doen. Annelou roept je op om bewust keuzes te maken over dat wat jij met jouw geld wilt doen. Ben jij jezelf er bewust van wat je waaraan uitgeeft en of je dat ook wilt? Waar kun je echt van genieten?

Het 7LIFE assessment bracht haar een spiegel, die veel inzicht gaf. Het is absoluut niet verbazingwekkend dat zij – met haar passie rondom het thema geld en het verlangen mensen te inspireren rondom dit thema – hoog scoort op de stijlen Verbinder en Beheerder.

Ben jij benieuwd naar jouw 7LIFE stijlen? Meld je dan aan voor een 7LIFE assessment en de terugkoppeling.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
De Inspirerende Vrouw – de podcast met Jane Loois
Volgend bericht
Hoe de Be Excellent Academy veranderde in Bureau Delight