fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Eline van Dam

Welkom bij de 14e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Eline van Dam

Op een heerlijke zomerse middag stapte ik bij Eline’s huis binnen. Na een warm welkom hadden we meteen een heerlijk open gesprek over ondernemerschap, excelleren en het van betekenis zijn voor je klanten. Als jonge onderneemster is Eline van Dam een inspiratie voor velen. Naast haar expertise als videomarketeer is ze een bevlogen onderneemster. Toen ze tijdens haar studie communicatie ontdekte dat de videomarkt booming is, stopte ze na haar propedeuse. Ze als 18-jarige vrouw de sprong in het diepe om als ondernemer aan de slag te gaan en de wereld te verrijken met haar creativiteit, haar kennis en haar ondernemerschap.

Wat je zult ontdekken tijdens het luisteren van de #ikexcelleerjou podcast, is dat Eline naast haar voorkeurstijl verbinder, juist haar beheerder- en strategenstijl in kan zetten binnen haar ondernemerschap. Dat zorgt voor focus, rust en bewuste keuzes, zoals nee zeggen tegen bepaalde klussen en het creëren van een werk-privé balans. Eline is echt een inspiratie als het aankomt op het gebied van excelleren binnen je ondernemerschap en keuzes maken om duurzaam plezier in je werk te behouden. Zoals ze zelf zo mooi zegt: ‘Mijn werk voelt als een volledig benutten van mijn potentieel en geeft ook geluk en voldoening. Maar niet zonder de balans.’

Eline, je bent een held!

Sta in jouw volle potentie
Wist je dat maar weinig mensen weten wat hun potentie is, waarbij er vaak nog meer te ontdekken is over datgene wat jij in huis hebt?!  Hanneke van der Meer en Marije van den Berg ontwikkelden het coachtraject Sta in jouw volle potentie, waarbij ze je helpen om zowel je talent en je droom te ontdekken. Wil jij net als Eline jouw volle potentieel benutten, bekijk dan of dit coachtraject wat voor jou is.  Juist door dit coachtraject ontvang je zoveel tools en inzichten waardoor jij in je volle potentie kunt gaan staan!

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Afscheid van een top-vrouw…
Volgend bericht
Ben jij succesvol