fbpx

#IKEXCELLEERJOU podcast met Eva van der Kraats

Welkom bij de 11e #ikexcelleerjou podcast! Dé podcast voor vrouwen die sterke keuzes willen maken over hun eigen ontwikkeling en groei, en dat ook bewonderen in anderen.

In gesprek met Eva van der Kraats

Eva van der Kraats is een van de ondernemers bij wie 2020 als een onvergetelijk jaar de boeken in gaat. Vanuit haar bedrijf Paper Planes was ze al sinds 2018 actief als weddingplanner en stylist. Daar waar haar man Gijs ook in januari 2020 besloot om zichzelf als zelfstandig ondernemer in te schrijven onder de naam Van de Kraats patisserie brak later dat jaar de corona pandemie uit.

Maart 2020 was de maand van de confrontatie: corona zou hun leven voor een lange tijd beïnvloeden. Het moment voor Gijs en Eva om een grote stap in het diepe te wagen, op afraden van zoveel mensen om hun heen. Jaren ervoor schreven ze in hun dromenboekje dat ze graag samen zouden willen ondernemen én nu was het erop of eronder met hun nieuwe bedrijf Sweets and Styling.

Eva deelt over haar ondernemersreis, haar onzekerheid en de lessen die ze leerde over zichzelf, het ondernemerschap en dealen met crisis in je leven. In dit geval een crisis waar niemand raad mee wist, gewoon omdat je geen idee had hoe alles zich verder zou ontwikkelen.

Laat je inspireren door haar tips en rijke ervaring die ze opdeed in dit heftige en onvergetelijke ondernemersjaar.

Vond je het inspirerend? Deel dan de podcast via social media en tag ons als bureaudelight. En laat vooral een review achter hoe deze podcast je geïnspireerd heeft. Volgende maand zijn we weer terug met opnieuw een inspirerende vrouw! Wil je deze niet missen? Abonneer je dan op de #ikexcelleerjou podcast of volg ons via social media!

Vorig bericht
Angst, een lust of een last?
Volgend bericht
#IKEXCELLEERJOU podcast met Nelli Cooman